Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgbgfgbgfd

Jedyna rzecz która powstrzymuje mnie przed samobójstwem...

Polecane posty

Gość gdgbgfgbgfd

to rodzina, rodzice, brat. Juz dawno bym to zrobiła ale nie chce złamać serca mojej mamie, więc sie męcze.

Gość a co Cię tak załamało
............???

no to akurat właśnie mnie do tego samobójstwa popycha jeśli w ogóle cośXD heh

Gość fenia21
to co teraz cie dręczy za pół roku, rok, może 2 lata odejdzie w niepamięć. Nie warto sie zabijac- zycie jest tylko jedno. Za pare lat powiesz- ale bylam glupia ze chcialam sie zabic! zycie jest piekne:)

Gość gdgbgfgbgfd
ja nic pieknego w nim nie widze

Gość a co Cię tak załamało
no może i nie każdy ma tak samo "pięknie".....ale fenia ma rację...... Zawsze może nastąpić niespodziewany zwrot akcji - ku lepszemu:)

Gość fenia21
kazde zycie jest piękne. Owszem- nie mozna miec wszystkiego, kazdy ma jakies kłopoty, kazdego dotykaja niesczęscia. ale tez każdy moze by szvzęsliwy. Jestesmy kowalami wlasnego losu. a co was tak wogóle dręczy ze chcecie popelnic samobójstwo?

tak samo się mówi że każda kobieta jest piękna a prawda jaka jest wiemy tylko my sami, to że komuś się własne życie podoba to nie znaczy że tej drugiej osobie też musi się podobać

Gość gdgbgfgbgfd
od kiedy pamietam widzialam wszystko w szarych barwach, odbieram otoczenia dośc "płasko" wszystko jest dla mnie płytkie, bez wyrazu, bez jakiegos wiekszego sensu gdybym mogła oddałabym swoje zycie komuś innemu,uważam, że nie zasługuje na nie

Gość fenia21
myślisz ze ja mam życie usłane różami? zawsze bylam wyrzutkiem, mam hirsutyzm, jestem niesmiala, przez cała podstawówke koleżanki mnie prześladowały, nie mialam zadnego wsparcia..., mój stary puszcza się z kuurwami, narzeczony robi wszystko co mamusia mu kazę. A mimo to chce mi się życ. Ile jest ludzi na świecie- tyle jest problemów i trosk

Gość ofiara losu.........
Mam depresję. Nie wymądrzaj się bo gowno wiesz o zyciu 🖐️

Gość fenia21
"od kiedy pamietam widzialam wszystko w szarych barwach, odbieram otoczenia dośc "płasko" wszystko jest dla mnie płytkie, bez wyrazu, bez jakiegos wiekszego sensu" z takiego powodu bym nie popełniła samobójstwa...

Gość fenia21
ale dlaczego konkretnie nie chce ci się zyc?

Gość gdgbgfgbgfd
po co sie męczyć, po co kwasić sie w tym miejscu, po co? po co to wszystko? gdybysmy mieli zyc wiecznie to może warto byłoby walczyć jesli nie podoba mi sie film to wychodze z kina i nie zostaje do konca łudzac sie że cos sie zmieni lub dlatego że innym tez ciezko jest wytrzymac a siedza

Gość camaguey
ja tez o tym mysle autorko:( tyle ze mnie powstrzymuje tylko głupia nadzieja

to że ktoś pisze że chce się zabić nie znaczy że się zabije są różne rodzaje myśli samobójczych. czym innym jest: chcę się zabić czym innym: nie chcę żyć

Gość fenia21
czy naprawdę nie możesz nic zmienic w swoim zyciu zeby było lepiej? czy poprostu ci sie nie chce?

Gość YOSOY88
"jesli nie podoba mi sie film to wychodze z kina i nie zostaje do konca łudzac sie że cos sie zmieni lub dlatego że innym tez ciezko jest wytrzymac a siedza" WOW, MISTRZOWSKA METAFORA!

dlaczego Cię wkurwiam, pomarańczko? ;) wiesz że to nic nie zmieni, że to napiszesz? ;)

Gość gdgbgfgbgfd
nie mam konkretnego powodu... poprostu nie mam motywacji do zycia

Gość gdgbgfgbgfd
no właśnie

to że ktoś UWAŻA że życie nie ma sensu to jeszcze nic gorzej jak się tego nie CZUJE

Gość fenia21
znam 2 ludzi którzy odebrali sobie życie... pewnie też nie widzieli "sensu" zycia. Minęło wiele lat. A oni mogliby zyc. A nie żyją... Miałam tez koleżankę. Zmarła na raka w wieku 18 lat. 3 lata cierpiała, nie mogła chodzic, nie miała włosów, ważyła 35kg, brała morfinę, nie mogła nic jeść, 8 chemioterapii, kilka operacji po których wyła z bólu. Naprawde to był potworny widok... A jak u niej byłam to powiedziała: Ja tak bardzo CHCĘ ŻYC! i robiła wszystko żeby osiagnąć swój cel. Niestety nie udało się....

fenia21 - te przykłady właśnie udowadniają że życie jest chujowe i niesprawiedliwe

Gość fenia21
Nie.Te przykłady udowadniają że niektórzy chcą żyć a nie moga, a niektórzy się bezmyślnie zabijają

fenia21- nie, słońce, pokazują że niektórzy mogą choć nie chcą a niektórzy choć cholernie chcą cholernie nie mogą to tak jak z dzieckiem - niektórzy się latami starają a ni mogą, inni nie chcą wcale a zaliczają wpadkę

Gość gdgbgfgbgfd
to prawda ja życia nie czuje, nie odnajduje sie, tak jak pisalam gdybym mogla odalabym je komus