Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Zdeterminowane i pewne swego celu na rozsądne 1000kcl:)

Polecane posty

To już niestety 4ty mój topik na tej kategorii:) niestety pozostałe upadły:) zapał "wspierających/odchudzających" jak szybko przyszedł tak szybko minął :) Dołączy jakaś zdeterminowana dziewczyna, zdecydowana na dłuższe odchudzanie? Zależy mi na "towarzyszce" która naprawdę chce schudnąć... Zapraszam:)

HEJ KIWI moge sie przylaczyc? udzielalam sie czasami na innych topikach ale ostatnio nie najlepiej mi szlo a nawet mozna powiedziec ze tragicznie bo zamiast schudnac to przytylam; i dlatego glupio bylo mi pisac waze 76.7 kg; ale teraz mam zamiar na powaznie zawalczyc z moimi kilogramami; cel stawialam sobie do swiat ale czas ucieka i cel staje sie coraz trudniejszy do zrealizowania; tobie widze kilogramy ladnie spadaja; gratuluje :-)

Gość Noema500
ups , dacie rade ? :)

PAULA 86 zapraszam, będzie mi bardzo miło jeśli ktoś dołączy:) Noema500 jasne że damy:) bynajmniej ja :D

Może ktoś jeszcze dołączy :) kiwi widze że już sporo za Tobą :) skąd te zbędne kg? U mnie po ciąży

Wow dopiero 3 miesiące? To gratulacje :) ja już przeszło 9 miesięcy :) a kg mi skakały troche schudłam po porodzie i zaraz natłukłam ich z powrotem ale teraz sie nie dam. Ważyłam kiedyś 60 i 60 będzie a co! :P Co do linków hehe no widziałam troche to pocieszające jest :)

Ptyśka84 ja jestem po 2ch ciążach, ale juz mi sie nie chce tego rozwijac na 4tym temacie :) kiedys ważyłam 56kg:)

fajnie Ci też mi sie dwójka marzy ale póki co jedno starczy :) Jeszcze dojdziesz do wagi 56 :) dobrze Ci idzie. Najważniejsze to sie nie poddać. Mam czasem chwilę zwątpienia ale ..trwam :D

Ciężko powiedzieć- w czerwcu i lipcu chodziłam na siłownię i jakoś wtedy powoli wprowadzałam sobie zasadę MŻ :) gdzieś tak od lipca rzuciłam pieczywo, słodycze (czasem zdarzy mi sie zgrzeszyć ale ciiii) i waga spada

Chetnie sie przylacze, poprzednie topiki na ktorych bylam upadly tak jak mowisz. Ja stosuje od 1 wrzesnia zasade MZ ale pomalu wymiekam, dobrze ze znalazl sie taki temat,w grupie razniej.

kiwi a no chyba faktycznie w podobnym czasie :) i razem przetrwamy ;) mała hej :) chudziutka jesteś :) do ilu chcesz schudnąć?

dziewczyny jak o "szefowa" topiku wprowadzam pewne zasady:D Dieta tylko MŻ , nie ma tu żadnych diet kopenhaskich, dukanów i td:) odżywiamy sie zdrowo i z głową, bez efektu jojo na koniec :D Druga zasada:) piszemy szczerze co zjadłyśmy nawet jeśli to będzie grzech:P grzech ma być zawsze wymieniony:D Nie oszukujemy, nie kłamiemy:) Raz w tygodniu podajemy wagę, wybierzemy dzień do ważenia :) A teraz coś na zachętę, koniecznie sprawdzcie :0 http://www.fighttube.pl/video/2843/Nigdy_Ale_To_Nigdy_Nie_Poddawaj_Sie/ I jak teraz Wasza motywacja?:)

Zgadzam sie na te zasady :) precz diety tylko MŻ :P to który dzień będzie dniem ważenia? Filmik niezły :never give up :) to fakt