Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Zdeterminowane i pewne swego celu na rozsądne 1000kcl:)

Polecane posty

Gość Karolina.nova
A ja zjadłam dziś pół szklanki kaszy jaglanej i kalafiora polanego sosem a'la beszamel z szklanki mleka i łyżki mąki kukurydzianej:) raczej niedużo kalorii, a porcja bardzo sycąca :)

Dajcie spokoj dawniej to non stop ciasta ukladalam bo zawsze mozna bylo cos skubnac albo blache z kremu smietanowego wyczyscic. Ale teraz daje rade:) ogolnie unikam pieczywa bialego, makaronu, ziemniaki jadlam tylko wczoraj, slodyczy no i slodkich napojow-pije tylko wode mineralna. Ale podobnie jak WY bede miec problem jak bede dzien przed okresem to od razu mnie na slodkie ciagnie.

jejku ja mam okres i czuje sie masakrycznie spuchnięta :( na śniadanko serek wiejski kromka chrupkiego i kawałek papryki:)

Gość Pętelka3
Fajnie tutaj u Was.Mogę dołączyć? Na własnej skórze przekonałam się,że tylko ruch i ograniczenie jedzenia dają efekty. Moja waga to 63 kg.Walczę,aby mieć 58. Kilka kilogramów już zrzuciłam,ale ostatnio słabo mi idzie. Pisałam na innym topiku,niestety od jakiegoś czasu nikt tam nie zagląda. A ja potrzebuję współtowarzyszek:)

Gość Pętelka3
Mam rower stacjonarny ale nie pamiętam kiedy na nim jeżdziłam.Muszę go wyciągnąc. Jesienią zawsze tyję.Mniej ruchu,a apetyt większy niż latem.

czesc dziewczyny.pisałam na innym topiku, ale upadło. gratuluję wsszystkim laskom spadków. kiwi szczegolnie Ciebie podziwiam za Twój upór, widze ze sie wszedzie udzielasz i walczysz! brawo! ja tez zaczełam tak w polowie lipca, troszke poczatkowo oszukując, ale dało radę- z wpadkami licznymi, ale waga zeszła w dół. dalej walczę, choc ciezko juz teraz, bo lato mineło, zrobiło sie chłodniej i chce sie wiecej od razu jesc...jak było gorąco to cały dzien na wodzie i paru jabłkach i jogurcie nat sie wytrzymało...

Gość Pętelka3
Pati-super wynik ,dużo schudłaś!

dzięki pętelko. od jakiegos czasu mam takiego doła normalnie. nic mi sie nie chce. niby jestem zadowolona, ze schudłam. jestem atrakcyjna, ale widze tez duzo minusów: - duzo włosów mi wypada i wciaz wypadają, mimo, iż nie byłam an zadnej restrykcyjnjejdiece, tylko na zdrowym odzywianiu i duzo cwiczyłam. - jestem osłabiona troszke, cały czas jest mi strasznie zimno, stopy mi marzną - przestałąm mieć ochote na seks, i nawet jak dochodzi do zblizenia to nic nie czuje. - wszytskie ciuchy sa za duze i musze wydac mnostwo kasy, zeby cos kupic, a z kasą krucho ale są tez plusy;)

pati28lat udzielam sie udzielam :D az mój anty klub powstał:D miło że dołączyłaś :) Pętelka3 tylko z tym rowerem to nie przesadzaj:D

musze sobie badania zrobic. wiece co jeszcze zauwazyłam? nigdy nie miałam ochoty na słodkie, malo jadła słodyczy , a teraz normalnie jak widze slodkie to sie rzucam...tez tak macie?

pati28lat nie, dla mnie słodyczy może nie byc, mam problem z owocami dlatego kupuje np 5 sliwek bo jak bym kupiła kilo to bym chyba kilo zjadła :D uwielbiam owoce :D

a jak z resztą moich pytań? tez tak macie? jestescie oslabione? włosy Wam wypadaja? niemacie ochoty na seks? prosze podzielcie sie swoimi opiniami.

pati28lat stopy i dłonie mam zawsze zimne :D:D na sex hmmm ja prawie ciągle sama wiec to chyba kwestia przyzwyczajenia, z włosami cera i td jest ok:) paznokcie i ogólnie wszystko bardzo dobrze:)

Witam :) fajnie że tyle dziewczyn dołączyło.. Ja dzis zjadłam troche jajecznicy a zaraz bede jesc krewetki z ryżem +warzywa. kiwi :P jesteś gwiazdą z tego co widzę:D

heeeeej, ja juz na szczescie skończyłam jeść te krewetki. Całą noc nie spałam ledwo zywa jestem. Wypiłam wczoraj 2 piwa i butelke wina.... i zjadłam kebab... Dzisiaj zjadłam twarozek z cebulka i otrębami i 2 kromki razowce z pomidorem i papryką. Teraz zjadłam takie małe kabanosiki z biedronki i jem sałatke i do wieczora juz nic nie chce jeść.

heeeeej, ja juz na szczescie skończyłam jeść te krewetki. Całą noc nie spałam ledwo zywa jestem. Wypiłam wczoraj 2 piwa i butelke wina.... i zjadłam kebab... Dzisiaj zjadłam twarozek z cebulka i otrębami i 2 kromki razowce z pomidorem i papryką. Teraz zjadłam takie małe kabanosiki z biedronki i jem sałatke i do wieczora juz nic nie chce jeść.

No przesadziłam, ale po tym winie mialam tak upojna noc ze warto bylo hahahha tylko dzisiaj w pracy 12 godzin a ja wyglądam jak zoombie oczy czerwone spuchnięte, twarz czerwona jakas podrapana...

Gość Karolina.nova
Hej laski :) Kolejny dzień "dietowania". Tak mi się nie chce ćwiczyć, że łojezuu... Ale chyba skuszę się na rower, w końcu to ostatnie dni ciepła :) Do tej pory zjadłam dziś 460 kcal :classic_cool: -4 kromki vasy + 2 łyżki bielucha ziołowego + pół papryki -jabłko + 2 łyżki otrąb owsianych -gotowany szpinak(1/3 szklanki) + kalafior (1/2 szklanki) Do tego 2 kawy czarne, bez cukru (po 4 kcal ;) ) i ok 2,5 litra wody.