Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Zdeterminowane i pewne swego celu na rozsądne 1000kcl:)

Polecane posty

Gość zuuuu90
Cześć dziewczyny, mogę się dołączyć? :) Od dziś jestem na diecie 1000-1200 kcl. Nie wiem ile dokładnie ważę, ale pewnie podchodzi pod 60 kg, a chciałabym wrócić do swojej starej wagi czyli 50 kg :P

Gość Karolina.nova
Mariiika, w nocy spaliłaś sporo kalorii :classic_cool:

Witam:) u mnie stopy i rece sa wiecznie lodowate wiec to chyba nie kwestia diety. Za to wlosy strasznie sie przetluszczaja musze myc codziennie bo jest masakra. Dzis zjadlam w sumie 4 kanapki z chuda wedlina, duzy jogurt i obwazanka z makiem ktorego namietnie skubalam z tego maku:) ile to kal nie wiem:) sporo piszecie dziewczeta i juz musze zaleglosci nadrabiac:) chyba nie pisalam,mam 25 lat i jestem z Kielc

czesc dzieiwczyny nie pisalam bo nie bylo sie czym chwalic a mianowicie wstyd mi :-( ostatnie dwa dni to klapa; jadlam co popadnie; a teraz mam takie wyrzuty; ze poleglam; mam nadzieje ze moge nadal z wami pisac i nie pogonicie mnie z forum ;-) od jutra chce ostro sie wziasc za siebie; wizdze jak wam ladnie idzie i zazdroszcze waszej silnej woli;

Gość zuuuu90
Hej Kiwi, o której poszłaś spać?, bo ja zasnełam przed 4 i wstałam dzis o 15, cały dzień rozwalony, ale i tak nie mam nic do roboty, bo siedze chora w domu :/ PAULA, ja przez ostatni miesiąć jadłam co popadnie, nieraz nie mogłam się dosłownie ruszyć z przejedzenia :D Wogóle całe wakacje sobie pofolgowałam, ciagle jakiś grill, imprezka i jedzenie na mieście.

Karolina.nova wzorowy jadłospis a ja zabiegana mama 4 kromki chleba pełnoziarnistego 1 schabowy drobiowy, duży jogurt i 4 kawy no i jak się tu odchudzać a tak się obiadzik dobry zapowiadał byliśmy na stypie mały zjadł 3 ziemniaki zaczął wrzeszczeć i musieliśmy wyjść i tyle ze stypy :P i wypompowana jestem, a mały jeszcze trochę jak zaśnie

zuuu troszke lepiej mi na sercu ze nie jetem sama bo czasami tak mi sie wydje ze to tylko ja nie potrafie powiedziec sobie stop i przejadam sie az brzuch boli; mam tak ze jak postanawiam ze zaczynam dietke od jutra to dzien wczesniej wpycham w siebie wszystko co niedozwoloe bo wiem ze pozniej nie bede mogla; a zazwyczaj na nastepny dzien historyjka sie powtarza bo zawalam dietke i nadal jem z 5000 kcl; a jak mam dola to wogole jem zeby sie pocieszyc;

Ja dziś miałam ochotę na coś niedozwolonego- na pizzę. Akurat mam pizzerię niemal po sąsiedzku :( Ale wytrwałam, w nagrodę zjem garść crunchy :) Na lodówce mam magnes z napisem: przyjemność z jedzenia jest krótka, a walka z kilogramami długa i męcząca"- to mnie trochę zniechęca do otwierania jej co chwilę

Gość zuuuu90P
PAULA, mam identycznie jak Ty, potrafię jednego dnia pochłonąć tyle kalorii, ile na diecie powinnam w tydzień :/ Tak samo było w ten weekend, uwielbiam jeść i często nie umiem sobie czegoś odmówić, a jak już zacznę to nie potrafię skończyć... Z wymiotowaniem na szczęście nie miałam nigdy kłopotów, za to moja kumpela choruje na bulimię i po niej widzę, jak cieżko się z tego wyleczyć.

Uff w końcu trochę odpoczynku :) Ktoś ma ochotę na czerwoną herbatę (właśnie piję)- polecam naprawde działa :) Karolina.nova nie miałam nigdy takich problemów..a co się dzieje? Masz taki problem?

Kiedyś miałam tak, że jadłam 500-600 kcal dziennie, a po paru dniach rzucalam się na jedzenie i wymiotowałam :( ważyłam 50 kg wtedy... Tak chciałam się zapytać, czy może któraś miała taki problem. Dobrze, że nie :)

Gość zuuuu90
Karolina, ja jak jadłam przez kilka dni ok 500 kcal, to też później rzucałam się jak głupia na jedzenie,z tym,że nie wymiotowałam, ale i tak potrafiłam zjeść kilka tys. kcal za jednym razem :/ Moim zdaniem to zbyt rygorystyczna dieta i efekt jojo gwarantowany, przynajmniej w moim przypadku.

zuuuu90 w miarę wcześnie bo mąż wrócił:) więc z nim mi raźniej ale już jutro jedzie:( zajrzę jutro albo później:)

Hej :) Ja dziś zjadłam 3 vasy, kefir i salatkę z groszku, ogórka kiszonego i 3 łyżek tuńczyka z jogurtem 0% i jabłko. Jakieś 400 kcal. A co wy już jadłyście, bo nie mam pomysłu na obiad :(

Gość zuuu90
Ja na śniadanie zjadłam 3 kanapki z twarożkiem i wypiłam właśnie trzecią kawke. Na obiad robię zapiekankę makaronową z serem, boczkiem i szpinakiem, a sama zjem pierś z kurczaka z sałatką lub makaron ze szpinakiem, bez reszty dodatków :)

Gość zuuu90
Zjadłam jeszcze jogurt i 2 kromki Wasy, łącznie jakieś 600 kcal, więc na zbyt wiele nie mogę sobie już dziś pozwolić :/

Gość zuuu90
i na deserek zjem 3 naleśniki z dżemem, mam nadzieję, że to nie jest więcej niż 150 kcal.

Gość zuuu90
Ten post o naleśnikach to nie ja, chociaż z chęcia bym zjadła, ale nie z dżemem, tylko z nutellą :P

zuuu90 a już Ci miałam odpisać że naleśnik to z 200 kalorii będzie :P Ja póki co zjadłam jogurt naturalny + musli i teraz robię obiad :) troche ruchu zażyłam bo byłam z dzieckiem na spacerze :)

Gość zuuu90
Niestety naaleśniki są bardzo kaloryczne, a je uwielbiam. Ja niestety drugi dzień prawie się nie ruszam, bo jestem chora. Strasznie się nudzę w domu, bo nie mam kompletnie nic do roboty. Najgorsze, że cały czas mam ochotę podjadać, ale jakoś się powstrzymuję :)

Gość zuuu90
zażyłam właśnie trochę ruchu mimo choroby :) 4 minuty skłonów i 2 minuty rowerka w leżeniu na plecach :) mam nadzieje, że 200 kcal spaliłam :)

ale tu s.e ruszyło:) ja na obiad zrobiłam krewetki i wywaliłam bo cos mi nie smakowało, nic mi dziś nie wchodzi a głodna jestem :( na nic nie mam ochoty:(

dziś bym chetnie chipsy zjadła :D stoi micha na stole z chipsami bo córa z mężem jadła a ja sie katuje i ich nie chowam aby sobie udowodnic jaka to silna jestem :D nawet jednego nie zjadłam:D. Jednego wziełam do ręki jak szybko wziełam tak szybko odłozyłam:)