Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Zdeterminowane i pewne swego celu na rozsądne 1000kcl:)

Polecane posty

Zależy, jedne od złotówki inne od 10, zalezy jaka rzecz w jakim stanie. Np jak spodnie levisa i na tyłku miałam 5 razy to daje od jakiejs tam kwoty, ale jak koszulka troche noszona to od zł

Mariiika ja lubie krewetki, ale ostatnio zrobiłam owoce morza i wywaliłam, był tam jeden "składnik" tych owoców który smakował jak smierdzaca ryba i tak cały sos przeszedł:-/

Hej wszystkim :) Mam chwilę dla siebie bo moi panowie usnęli :D Tez mam ochotę zmienić kolor włosów: z blondu na jasny brąz :) ale jeszcze odczekam z miesiąc bo niedawno sie farbowałam i szkoda włosów. Mariiika piekne masz psy :) kocham psy :) Ktoś pytał ja mam 28 lat. A skad dziewczyny jesteście (jaki rejon Polski)?

Mariiika nie wiem własnie, jak jadłam małże w zalewie które mi mąż przywiózł z Hiszpanii to były pycha, to było podobne ale okropne, w smaku jak zdechła śmierdząca ryba. To było biało, szaro, pomarańczowe chyba jakoś tak. OCHYDA!

ja dzis mam ochote na wszystko ale podjadłam kalafior niestety z bułka od córy:P zjadłam na obiad sałatę, pomidora troszkę i piers na parze :D dzis mam dzień gdzie bym zjadła wszystko ale daje rade :D mam ochote dzis na ciastko, ale nie zjem :P

Mariiika kochana sprawdz sobie co teraz wymyśliła autorka postu na temat psa i córki, padniesz chyba a nerwy to ci puszcza na dobre :D

Gość Karolina.nova
Hejjj! Ja odchudzam się na tej diecie ok. 6 dni. Zazwyczaj przekraczam liczbę dozwolonych kalorii, dziś zjadłam już 1050kcal i pewnie zjem jeszcze jabłko przed snem, czyli 1100. Ogolnie nie przekraczam 1200. Schudłam 3 kilo. Ważyłam 70, teraz 67. Jestem dobrej myśli. Z ćwiczeń wykonuję na razie takie "na płaski brzuch". 3 serie zmodyfikowanych brzuszków, masakra :)

Gość pęseta na biurku
hey dzieki za odpowiedzi, no niestety nie dolacze zwyczajnie z braku czasu,jesli juz siadam do komputera to po to zeby sie uczyc i tylko wtedy moge cos skrobnac ale nie mam czasu na dialogi i wiem ze mnie samą odciagaloby to od obowiazkow. niemniej zycze sukcesow na polu odchudzania i cwiczen:)

Witam dziewczyny:) wazylam sie rano i zapomnialam ile tego bylo to jutro rano uzupelnie stopke. Ja pracuje w piekarnii, wokol pelno bulek i ciast wiec mnie to dopiero ciezko sie powstrzymac ale daje rade. Dzis zjadlam bulke z szynka i pomidorem, potem bagietke czosnkowa:/ i ziemniaki z udkiem ale taka nieduza porcje ale w pracy bylam od 9 do 20 to musialam zjesc cos domowego. Nie wiem czy jeszcze nie zjem bulki z rzodkiewka ale moze wytrzymam.

Hej wieczorkiem :) mała56 oj gdybym pracowała w piekarni to bym już ze 120 kg ważyła ;) Dzisiaj mam straaaaaszny apetyt ale to wina że dostałam @ ..zamiast jednego naleśnika zjadłam 3 (wiem wstyd ;) ) ale tak to starałam sie nie grzeszyć niczym innym.

kiwi witaj w klubie ;) z checią bym zjadła teraz wielkieeeego pączka :P dobrze że nie mam żadnych słodyczy w domu to nic nie zjem hehe