Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata_moja_zdrowa_rodzina

Cieszę się że mam zdrową rodzinę!!!!!!!

Polecane posty

Jestem dumna z tego, że mam zdrową w 100% normalną rodzinę. Sama jestem normalną kobietą, zdrową która ma trójkę dzieci. Jestem katoliczką i wiem co dla naszej rodziny jest dobre. Nie jestem feministką która truje i niszczy. Tylko chore kobiety i te które prowadziły się źle nie mogą mieć dzieci. To samo mój mąż jest zdrowy i jest wierzący może mieć dzieci i bez trudu spłodził trójkę kochanych aniołków. Nie musi się leczyć z tego że jest bezpłodny! to samo ja ale to już zostaliśmy wynagrodzeni w postaci dzieci i tego, że przestrzegaliśmy przykazań. Uważam że kobieta która nie chce mieć dzieci czy mężczyzna to chore osoby!!!każda kobieta spełnia się jako matka a nie jako pracownik!!!!!!!Kobieta która nie ma dzieci jest dla mnie przegrana i nie spełnia się jako jednostka. Można ją określić jako patologię!

Gość johinbinna
pierdolisz - a co gdybys umierala z glodu z dziecmi to kaplani ktorych chyba uwazaszza autorytety gówno by ci dali -pozwoliliby ci zdechnąc-Maria Cz, jest bardzo mądra- bo sie nie boi przyznac do bezdzietnosci z wyboru

Kobieta i mężczyzna jedynie stając przed Bogiem są małżeństwem w kościele!!!! Inaczej dziecko jest bękartem

Gość johinbinna
masz zryty beret kasmirowy -pewnie nosisz barchanowe gacie, seks w koszuli z otworami a stroje jak z 19 wieku bo kler potepia mini bikini szorty - fajnie glodowac ze stadem dzieci jak kaze kler

Zazdrościcie mi bo mam zdrową normalną rodzinę!! Każda kobieta która nie lubi dzieci lub ją denerwują jest chora! noszę moherowy beret jest praktyczny i ciepły do tego zdrowy nie jakieś dewiację

Gość wowowowoowowowoowowowoooowowow
to musi byc prowo to nie mozliwe zeby miec az tak wyprany mozg

Gość mmmm1234
jakie jak ty powinni zabijac zaraz po urodzeniu

heh wiedzialam ze prowo

Kobieta kształci się po przez rodzicielstwo zwierzęta są tego przykładem!!! Trzeba chodzić do kościoła aby poznać prawdę

Gość johinbinna
dla mnie kaplani to gówno i skuurwiele i wallcie sie

Macie pretensję do księży bo jesteście nieszczęśliwi

dobra zdrowa inaczej beatko kicaj

Gość Xena Wojowniczka
Dwahahahahah, każda kobieta która nie lubi dzieci, bo ją denerwują jest nienormalna, no to jestem nienormalna i ch ci do tego :D

Każda zdrowa kobieta przyjmując tabletki anty.... lub używając prezerwatywy zmusza się do tego aby nie mieć dzieci i nie pomóc w tym co jest najpiękniejsze dać życie. Umiecie tylko krzyczeć

zdejmij beret bo za bardzo cie uciska

Gość moniczka :P
księża do pedofile z ambony mówią nam jak mamy żyć gadają o wartościach o których nie mają pojęcia Jak ktoś nie ma kasy na dzieciaka to mieć nie bedzie. Boga nie ma ktoś puścił plotkę która szybko sie rozeszła jak by to opatentował niezłą kase by miał

Gość johinbinna
pedofilia to rozrywka kleru -sa gorsi od moheru

ciekawe co powiesz jak te twoje zdrowe dzieci jakis ksiadz bedzie po pupci i innych dotykal, tez bedziesz taka zapatrzona w kosciol?

i dawac sie jechac w dupe po mszy (wybaczcie slownictwo, ale nie moge) piekne prowo i jeszcze sie dalam wciagnac ehhh hehhe

Gość moniczka :P
chyba za dużo masz w dupie albo za mało cie nieszczęść spotkała ze tak gadasz Życie da Ci w kość i będziesz inaczej pisała