Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maserati

samotni rodzice z małopolski

Polecane posty

Gość maserati
czesc reenka dobrze ze nie tylko ja tak mam bo juz sie zaczynalam martwic o siebie ;) dlugo juz jestes sama? masz dzieci?

O trzech lat jestem sama - mój mąż nie żyje. Chyba taka jest różnica, ze nie mam złości w sobie. Ale samotność - straszna. A wracając do emocji - też tak masz że jak w tej chwili nie załatwisz czy nie powiesz tego co chciałabyś powiedzieć to aż sie gotujesz? Nawet te emocje odbijają sie na elektrokardiogramie! I nie wiem jak zapanować nad tym. Też tak masz, że całą sobą wszystko przeżywasz? Masakra.

Gość maserati
tez tak mam. jestes rzeczywiscie w innej sytuacji i pewnie znacznie gorszej bo latwiej bez kogos zyc jak wydarzylo sie cos zlego anizeli jak ukochana osoba odchodzi na zawsze. Dasz rade - wierz mi. Ktos kiedys powiedział: Bywają w życiu chwile których ból da się zmierzyc dopiero po jego przezyciu i wtedy dziwi nas ze zdołaliśmy go znieśc.

Gość maserati
hej, dawno mnie nie bylo bo zapracowana troche jestem ale zagladam kiedy tylko moge, mam nadzieje ze weekend uplywa Wam w miare mozliwosci spokojnie i ciekawie ;)