Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czkawka w pomarańczach

eicjatiw

Polecane posty

Gość stary ramol z kolankiem
Matka Teresa od kotów - coś mi gdzieś się kołacze..., ale co chcesz na te urodziny?? A już mało czasu zostało na przygotowanie i na wymyślenie techniki dostarczenia Ci owego prezentu :)

Gość ben złota rączka
naprawiłabym Ci ten kran :) ktoś się pomylił w obliczeniach to rzecz pewna, albo mamy inny system liczenia albo inny dzień uznaliśmy za pierwszy dzień znaku (liczyłam od dziś)

Gość stary ramol z kolankiem
chyba, ze to pilot, to wtedy uprowadzę samolot, wyląduje na Okęciu i będzie po sprawie :D

Gość leszcz z gatunku debili
uff, prawdziwa ulga, bo już zacząłem przeliczać palce u stóp. Zacząłem od jutra - tak mnie google poprowadziły :)

Gość Matka Teresa od Pajongów
aa to o te urodziny pytasz w takim kontekście :D myślałam,że po prostu chcesz przeczytać mój horoskop :classic_cool: nie mogę chcieć prezentu teraz jak żona wróciła 😭 btw. pamietasz odcinek jak susan wyskoczyła z tortu? :D

Gość leszcz z gatunku debili
wieczór kawalerski ojca Abbey. Oczywiście, ze pamiętam. Jak zwykle Ben stanął na wysokości zadania :D Pytam w kontekście prezentu :) chciałem Ci coś wysłać na pamiątkę, ot tak. Czy gdyby trzeba było ów prezent odebrać gdzieś w Wawie, to odebrałabyś (Ty lub ktoś znajomy?) :)

Gość Ryba z lampką na głowie
Na pamiątkę?! :O 😭 :(

Gość Ryba z lampką na głowie
Do odebrania czy mam rozumieć,że byłby to kot? :D A może chcesz mi wysłać siebie,odbiorę osobiście do 90kg? :classic_cool: ot na pamiątke

Gość czekoladowy muffin 82
z sympatii Hoquet, z sympatii :D ALe ja nie odchodzę na zawsze, będę kukał (czkał) (łkał) (kał) czasami :) 90kg. No brak mi słóf naprawdę!!

Gość palę sporty wszelakie
od dzisiaj nie uprawiam zatem sportów, przerzucam się na układanie puzzli :) , czy przyjm ą mnie do klubu Bingo??

Gość ja tu jeszcze wrócę
Naprawdę trudne sprawy :) Obwiązać kran sznurkiem konopnym, czy uszczelnić silikonem? Najgorsze, że jak tam się zepsuło, to nie da się też używać zmywarki, a ta jest pełna :) Dlaczego ja? :D

Gość rip Kilgore...
użyj worka jucznego :D

Gość kurs szycia worków z Juty
hehe przypomniałaś mi worki z juty :D Ale w ostatnim okresie mamy tu jak wiesz lepszego specjalistę od worków :D

Gość jeszcze kafe nie zginęła
Worki juczne i szycie to był chyba najlepszy podszyw jaki czytałam :D Do moich ideałów się nie upodobniasz? do żadnego? począwszy od albinosów na murzynach kończąc? :D

Gość GIODO
No chyba, że do niego :) Czy to Ty wszędzie piszesz na moim nicku - palę sporty wszelakie?

nie ja, myślałam,że to Ty ale coś mi nie pasowało, więc stwierdziłam,że to nick który wziałes podszywając sie pod kogos

p.s co sądzisz o urodzie Lany Del Rey? :)

Gość GIODO
Opis urody zawierający słowa takie jak: mały knypek o kaczych nóżkach naprowadza mnie na jednego kolegę :D Musiałem sprawdzić tę panią. Taka chudsza Adele. No wiesz, z łóżka bym nie wyrzucił :)

mały knypek o kaczych nóżkach - gdzie to znalazłes? :D przecież ona jest śliczna, a o tych kaczych nóżkach to niby jakieś modelki 2 metrowe piszą?

Gość Polski Związek Pszczelarzy
nie, nie... Ten opis dotyczył skradzionego mi nicka. 14:07 [zgłoś do usunięcia]palę sporty wszelakie to ja Ci opisze siebie: kwadratowa morda ale z profilu broda wystaje do przodu. male usta, male oczy blisko osadzone i duzy nos, co przy szerokiej twarzy to sobie wyobraz... wlosy cienkie piorka nastroszone, uszy odstajace, do tego fatalna cera i 5 podbrodkow bo mam z 15 kg nadwagi i jestem malym knypkiem z krotkimi kaczymi nozkami :D :D Postanowiłem sobie przypomnieć większość nicków, których tu używałem :D A czemu o nią pytasz? Podobna jesteś? (może lepiej nie odpowiadaj)

Gość czkawka desperawka
a propos kolegi :classic_cool: ostatnio będąc z tatełe spotkalismy jego kolege z pracy, koło 30 stki facet, chyba niebrzydki, zdziwiłam się,że mój tata ma takich kolegów :classic_cool: o żonę nie pytałam, nie chciałam wyjść na desperatkę :classic_cool: ciekawe czy miałabym u niego szanse :O

Gość Departament Moich Pragnień
Czkawko, tylko to mogłoby wpłynąć chyba niekorzystnie na Twoje stosunki z Tatełe oraz jego stosunki z kolegą. Tak czy inaczej chyba więcej szkód niż korzyści. Chociaż.. :)

Gość czkawka desperawka
co porucham to moje :classic_cool:

Gość czkawka del rey
Nie jestem do niej w żaden sposób podobna :(

Gość czkawka del rey
To powyżej to nie ja :classic_cool: Ej nie rób tego przeglądu swoich starych nicków, bo robi mi się jeszcze smutniej 😭 Masz rację, romansowanie z kimś kto zna kogoś kto zna mnie a tym bardziej jest moim ojcec nie byłoby dobre :(

Gość mariolka_23
A do kogo jesteś? Muszę sobie stworzyć jakiś Twój profil :) (Choć tyle Twoich zdjęć tu już widziałem :D :D ) I tylko jedno wydało mi się prawdziwe :)

Gość czkawka del rey
Mój wizerunek nie jest owiany tajemnicą :D wysłałam już kilku osobom i co dziwne,przeżyły :) Tobie również proponowałam,ale chyba się bałeś żeby nie było potem z jakim paszczurem piszesz 😭

Gość mariolka_23
bałem się siebie :) mógłbym na przykład wydrukowawszy uprzednio zdjęcie Tfe zacząć koczować przed domem Tfym i wyśpiewywać serenady wystukując rytm na brzuchu za pomocą pałki :) do momentu pojawienia się policji oczywiście. :)

Gość dyskretne ziewnięcie krytyka
za zdjęciem nie byłby to dobry pomysł, ale mogłabyś się narysować i wkleić na WŁALA! :)

Gość czkawka del rey
mam sie narysować w paincie? boję się,że poniesie mnie fantazja na temat mojego wyglądu :(