Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czkawka w pomarańczach

eicjatiw

Polecane posty

Gość Turecka BurdelMama
Ale serio tak mówicie? :D z czego to wynika? :D Wybacz nie chciałam zabrzmieć jak proKURAtorm, po prostu byłam ciekawa, czy mają coś specyficznego co odróżnia je np. od prostytutek z ukrainy/białorusi (myślałam że to one mają monopol na tą "branżę" )

Gość Rene Artois
Mój kolega z pracy chadza systematycznie do takich przybytków i zawsze wyraża się o Paniach z najwyższym szacunkiem :) I ja go rozumiem, choć sam nigdy nie byłem i chyba bym nie potrafił tak zupełnie oddzielić sexu od intymności. Jakoś nie potrafię się wyobrazić w takiej sytuacji. A Ty (czysto teoretycznie) zdobyłabyś się na sex z panem z agencji?

Gość DzińDybry
Ale pytanie :D co innego ja w roli prostytutki,ale żebym to ja korzystała z pana agęcyjnego? :D jakoś tego nie widzę, nie kręcą mnie faceci w stylu czipendejlsów, a tak sobie wyobrażam żigolaków :D

Gość DzińDybry
no tak.."Ostatni porządni chłopcy urodzili się w połowie lat siedemdziesiątych" jak to mówi mój Mętor

Gość Rene Artois
A wiesz, że ostatnio gdzieś przeczytałem, że aktor grający Rene Artois, wiele lat później dokonał coming-outu? To śmieszne w kontekście jego roli :) Mądry człowiek z tego Tfojego mętora :D :D

Gość Czkawking out
jeszcze mówił,że wygineli jak dinozałrowie, czyli dla mnie już nie starczy :( :( w kątekście roli,że był takim kobieciarzem? ale trzeba przyznać był trochę zniewiaściały, ciotowaty żeby nie powiedzieć muffinkowaty

Gość to by sie nawet zgadzało:
Rodger Corser (born 1973)

Gość dyniożarł
wyginęli jak praptacy :D :D Nacóżebyłby Ci muzealny eksponat? No trochę muffinkowaty był, to fakt :) Ale z przerażeniem uchylał się od zalotów Grubera :D

Gość Rodger Corser (born 1973)
to dopiero skamienielina :D :D

Gość Pratarpan
a był taki wątek? zaloty Grubera?! :O to był ten żandarm transwestyta? coś mi świta :D tylko,że ja to oglądałam ostatnio z 10 lat temu jak nie więcej :D z tatą :D i nie czaiłam tych konwenansów, aluzji itp.

Gość Ska nie mielina
skamienielina :D :D 39 lat :O ale dobrze się trzyma ;) a Nick ile ma? Kristopher "Kris" Marshall (born 1 April 1973) :D

Gość Ska nie mielina
niewiarygodne :D urodził się w Prima Aprilis :D

Gość brzoza ze Smoleńska
Bo..."każde pokolenie odejdzie w cień, a nasze NIE!!! " :D :D Jakżeś dzwoniła Hoquet? Właśnie dostałem sms, że już jest w Polsce :( Została jakaś godzina.....

Gość brzoza ze Smoleńska
niewiarygodne urodził się w Prima Aprilis , to by kilka rzeczy wyjaśniło :D

Gość Ska nie mielina
Ty zadzwoń przecież ja mam fobię telefoniczno społeczno obyczajową :D

Gość Ska nie mielina
a ponadto zastanowiłam się czy aby są jeszcze granice? w Cieszynie?? są jakieś granice na tym świecie? ? ? :O i tyle 🖐️ :(

Gość Ska nie mielina
ale tak poważnie są Granice? pewnie o ile są to sprawdzają czy nie ma trującego alko (nie pij niczego co by Twa żona nie przywiozła!) albo horalky :D

Gość To byłoby miłe
Godzina? to mozesz położyc się spać :D Albo rozebrać się, spryskać bitą śmietaną, zawiązać kokardki w różnych miejscach i położyć się na stole :)

Gość promieniowanie tła
Granic jako takich już nie ma w strefie Schengen, ale istnieje wynalazek w postaci Straży Granicznej, która przez lornetkę wypatruje podejrzanych osobników w pobliżu dawnej granicy. Ma prawo zatrzymać i przetrzepać.... bagaże. :) Mnie zatrzymali raz na dawnej granicy litewskiej, musiałem wyglądać bardzo podejrzanie :)

Gość promieniowanie tła
...Albo rozebrać się, spryskać bitą śmietaną, zawiązać kokardki w różnych miejscach i położyć się na stole ... Tfoja wyobraźnie 👄wicznie na mnie naskakuje :)

Gość Cicha nadzieja ...
a widzisz :D swoją żonę też mógłbyś zaskoczyć:classic_cool: btw. "Jestem zadowolony!!!! Wyrzuciłem żone z domu za to co mi powiedziała!" - miałam cichą nadzieję widząc ten nagłówek,że to Twoj topic :D

Gość Cicha nadzieja ...
Topik cholera, a co robiłeś na Litfie? jak tam było? zimno, wesoło, biednie? przystojni faceci, ładne loszki? :classic_cool:

Gość klawo jak cholera
hehe, umarłem jednak :D :D Na Litfie bywałem. Zwiedzałem i tyle w zasadzie. Pięknie, choć północno. Dziewicze lasy i jeziora i w zasadzie nic więcej. Dziewic ani innych nadświteziańskich rusałek nie uświadczyłem. Wilno bardzo ładne, europejskie, ale za Polakami nie przepadają. Uwielbiałem słuchać radia litewskiego. Nie rozumiałem kompletnie nic. ani słówka :)

Gość Dziewice wiślańskie
za Polakami nie przepadają czyli należy ich nie lubić :) tak samo Grecy nie lubią Turków, jak pytam za co? Bo Turcy nie lubią nas. A turcy za co nie lubią Greków? przecież wygrali wojny :D Litwini czego nam zazdroszczą? Boszz ja nie lubięPolaków ale jeszcze bardziej nie lubię narodów które nie lubią nas :D

Gość czkawka w QQrydzy
"zakochałem się" i znowu i znowu się rozczarowałam 😭 posiedzieć z Tobą do przyjazdu żony czy jakoś wcześniej się zwijasz i zacierasz ślady? :classic_cool:

Gość waran z komody
Zawsze znajdzie się jakiś powód. Najlepiej nie lubić wszystkich. Tak na wszelki wypadek :)

Gość waran z komody
Może Cię zdziwię, ale Suzana wie o Tobie. Zaczęła coś podejrzewać, gdy kazałem jej założyć na głowę papierową torbę z Tfoim wizerunkiem :D A poważnie to dziwnie się zachowywała, gdy zdarzyło mi się powiedzieć do kotki - Czkawko :)

Gość rów mariana
Dopiero teraz zobaczyłem +50?? Nosz Franca.

Gość czkawka w QQrydzy
niee to +50 własnie mnie oświeciło...że to nie możesz być Ty :( powiedziałeś do kota Czkawko? :D a jak kotka ma na imie?

Gość rów mariana
łiła:)