Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzuzuzazaza

Do dziewczyn, ktore sa ze swoim pierwszym i jedynym partnerem

Polecane posty

Gość Zuzuzuzazaza

Nie zastanawiacie sie czasem, jak byloby z kims innym? :)

Gość 123kate
ja się nie zastanawiałam... i teraz facet mnie olał więc będę się musiała kiedyś zastanowić. nie można się uzależniać od jednej osoby :( to boli :(

Gość yukki
a jak kupisz sobie super ciuch albo buty to po jakimś czasie zastanawisz się, że może inny kolor by sie przydał? z facetami podobnie, tylko nie tak latwo zmienić egzemplarz :P

Nie zastanawiam się, może dlatego że jest mi ok i nie ma potrzeby myśleć jakby było z innym. Dobrze by było gdyby tak zostało. Ale niestety nigdy nie wiem co nam życie przyniesie.

Gość ihivhuefnjekndknadik
Moj maz jest moim pierwszym facetem. Zawsze tylko on, zawsze tylko z nim. Pierwszy sex z nim :) Dzis jestesmy 2 lata po slubie ( a para jestesmy od 10 lat) i czasem zastanawiam sie jak byloby z innym, ciekawosc sie pojawia. Natomiast ciesze sie, ze to z nim stracilam dziewictwo :)

Gość jak wybierzesz porządnego
mężczyznę to tylko co najwyżej się przejdzie Ci to przez myśl

Gość Cii*
Nie mogłabym tylko z jednym, to takie przewidywalne i nudne robi się z czasem 🖐️

Gość panna pomarańczowa
ja czasem myślę, w końcu to chyba naturalne :P

Gość paralinkaaaa
Jestem z moim piewszym w życiu facetem 5 lat i jesteśmy od 6 miesięcy zaręczeni. Myślę czasem jak to by było... :) Czasami zdaję sobie sprawę, że już nie doznam tego uczucia piewszego zakochania, oczekiwania na smsy, telefony... Ale rezygnując z innych facetów i takich przygód wybieram drugą drogę: życie ze wspaniałym człowiekiem, moim największym przyjacielem i najlepszym kochankiem, przyszłym ojcem moich dzieci :) Tak o tym myślę i wiem że niektórzy znajomi zazdroszczą mi tego, że mam przy sobie moją drugą połowę :)