Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o Dziuni

Co wiemy o naszej boskiej Dziuni? Wpisujcie co wiecie.

Polecane posty

Nie powiem że kocham czy nawet lubie moje mlodsze rodzenstwo ,często działają mi na nerwy,i mam do nich neutralny stosunek,bywam niedostepna,i raczej mają do mnie duzy dynstans,lecz wiedzą że krzywdy bym nie dała zrobić czy nawet ktoreś z nich uderzyć ,wtedy bym chyba oczy wydrapała Jak to dzieci,potrafią być irytujące tym swoim infantylizmem dzieciecym,ale włos z ich głowy pod moją obecnoscią nie im spadnie

Rodzeństwo to rodzeństwo to też inne relacje niż na linii mama-dziecko ;) każdy kto ma rodzeństwo młodsze czy starsze wie jak potrafi irytować hehe ja mam młodszą siostrę co prawda nie aż tyle bo 3 lata jest młodsza, ale ile kłótni przeżyłyśmy itd itp to tylko my wiemy obie :D ale wiadomo, że jak trzeba było to się siostry broniło, jaka by nie była złośliwa :)

Oh jak ja bym sobie poszła na spacer! Ale stąd nie da się wychodzić niestety...wynagrodzą mi to spacery z synkiem ;) No to udanego spacerku życzę ;)

Ja brata to napażałam i tarmosilam za kłaki jak sie dało ,bez wyrzutów sumienia, bo to mój rówiesnik :p,ale kilkuletniej siostry jednej czy drugiej już bym tak nie potraktowala bo to za duzy przeskok wiekowy,one są mlodsze i siebie nawzajem poszarpiaą czy kuksance sprzedadza to nic groznego,bo to dzieci wiadomo,że ich dzieciece bitwy nie są grozne Pa

Gość dziunia to
najgłupsza osoba tu na kafe, na dodatek zakompleksiona, mnie jej żal tak na serio...co za zycie, no ma psa, ale nie ma meza ( ciągle gdzies jezdzi) , kolezanek...w 1 pokoju musi się gnieździć:(

Gość akurat12345
ej baby, po co takie glupie tematy. ja pamietam dziunie z jednego tematu, gdzie pisala, ze maz zagranica na konyrakcie kilkanascie tysi miesiecznie zarabia. i pisala jeszcze, ze doktorat robi. to pewnie dlatego jestescie takie ciete na nia, bo jednak wiekszosc osob na kafeterii nie moze sie pochwalic ani takim wyksztalceniem ani mezem, ani nawet wlasna kawalerka. ja tam dziuni nie lubie, ale inne tez glupoty pisza, a wy akurat do niej sie przywalilyscie. a juz sledztwo, czy dziunia to gratka czy nie jest idiotyczne. ja tez mam tu czarnego nika, a nie pisze teraz pod nim.

Gość DO akurat12345
cóż za niebywała odwaga pisać na pomarańczowo :P napisz to na swoim czarnym nicku, a nie świrujesz bohaterkę uciśnionych

Gość 101012121313444
a po co pisac na czarno, jak mozna za kazdym razem na pomaranczowo pod innym nickiem? wtedy nikt nie wie, kto pisze. ja bym tu nie zalozyla nigdy konta, bo wtedy stale by mi sie obrywalo za jakies wypowiedzi (jak dziuni, gratce, z kokarda, mireczkowatej, toksycznej ...).

Gość co do dziuni
To ten doktorat to ściema, tez tak moge napisać, mogę napisać że mam męża prezesa Orlenu, ale czy ktos kto ma tyle kasy zyje w kawalerce???Błagam. Dziunia się dowartościowuje bo podejrzewam, że w ogóle nie ma męża!

Gość 101012121313444
a dlaczego nie wierzysz w doktorat a wierzysz w kawalerke? w jedna informacje dziuni wierzysz, a w inna nie? skad mozesz to wiedziec? i co cie dziwi, ze majac kase mozna mieszkac w kawalerce? jednopokojowe mieszkanie moze miec i 20 i 50m2. niekazdy ma ambicje, zeby miec duze mieszkanie i duzo sprzatania. poza tym pisala jeszcze przy okazji zarobkow meza, ze odkladaja na wieksze, bo nie chca brac kredytu. niekazdy bierze kredyt, jak ma zdolnosc, niektorzy odkladaja. jesli temat dotyczy tego, co wiemy o dziuni, to trzeba wszystkie informacje wpisac, a nie tylko wybiorcze: ze robi doktorat, maz duzo zarabia, mieszka w duzym miescie, kupuje drogie ciuchy i nowa wyprawke dla dziecka, rodzi w prywatnej klinice itp. a tu tylko kawalerka i kawalerka, jakby kazda tutaj miala przynajmniej 4 pokoje :D!

Gość 101012121313444
ja jestem singielka z wyboru i mam kawalerke 35m2 w nowym budownictwie i nic wiecej mi nie trzeba. mieszkanie idealne, bo ma spory balkon, oddzielna kuchnie, szafe wnekowa w hallu. nie zamienilabym sie na zadna chawire, bo taki metraz mi wystarcza, place niewiele i mieszkam 5 minut samochodem od miejsca pracy. a sprzatanie zajmuje mi raptem 1h/tydzien. i mam tylko 2 okna do mycia. mam tez znajoma pare. oni maja tez kawalerke - bo maja tylko jeden pokoj. powierzchnia prawie 60m2, bo chcieli miec mieszkanie typu studio. nie liczy sie ilosc pokoi, a metraz na osobe. i we dwojke zyje im sie tak super, a dzieci nie planuja.

Gość co do dziuni
nie wierzę bo ktoś kto robi doktorat nie ma czasu siedzieć po tyle godzin na kafe a mój ojciec robił doktorat więc wiem ile to czasu pochłania, to nie jest praca licencjacka, to są badania itd Po drugie nie wierzę, bo do tego trzeba mieć trochę inteligencji a jak tak wnikliwie czytałaś posty dziuni ( o ile sama nią nie jesteś) to wiesz że dziunia inteligencją nie grzeszy. Kto dałby sobie taki nik:D po 3 nie wierzę w meża, po prostu. Nie ma faceta który z tak wredną, złośliwą, plującą jadem żmiją mógłby wytrzymać a jeśli jest ktoś taki to pewnie z 30 lat starszy i dziunia z nim się związała dla pieniędzy ( bo sama jest biedna jak mysz kościelna) Wyzywa i obraża osoby kupujące w biedronce, czy chodzące w dresie czy takie, których nie stać na prywatną klinikę - tak nie robi inteligentna i wykształcona osoba - tak robi zakomleksiony człowiek, który nie ma nic mądrego do powiedzenia więc obrażaniem się dowartościowuje. Dla mnie dziunia to intelektualne ZERO a niestety w realnym świecie mogłabym po prostu nie mieć z kimś takim do czynienia ale tu ona się wpiernicza w każdy temat. Co najważniejsze - WYDAJE jej się, że wie wszystko na dany temat a tak na prawdę nie wie nic.

Gość do 101012121313444
Hahaha skoro jesteś singielką i nie masz dzieci co Ty na tym forum robisz? Trochę to chore nie uważasz? W dodatku znasz tyle tematów, w których dziunia się udziela. Dziwne...Trochę przerażające.

Gość tak tak, bo na tym
forum masowo przesiaduja takie, co doktorat robia. a pozostale potrafia niby ocenic, czy ktos doktorat robi czy nie, choc maja tylko podstawowke:).

Gość hehehe xD
tatus robil doktorat, wiec corcia wie, ile czasu ktos potrzebuje na to. moze twoj tatus to debil, ze nie mial na nic czasu piszac doktorat? hehehe. a badan nie trzeba robic w kazdej dziedzinie. moj sasiad jest pilotem odrzutowca, czy to znaczy, ze ja tez potrafie pilotowac odrzutowiec? w koncu znam pilota, to wiem, jak to sie robi.

Gość ojojojojoj
i się nam Dziunia zbulwersowała ( jakby ktoś nie zajarzył to Dziunia pisała jako 101012121313444, tak tak, bo na tym i hehehe xD) Debil to cię zrobił - tak moge twoje teksty idiotko pusta podsumować

Gość tak tak bo na tym
jasne jasne, bo zeby zobaczyc debilizm takich tematow, to trzeba byc dziunia :D! a ty, ojojojoj, kim jestes? gratka? a moze jakas inna pusta dziewucha z dzieckiem z wpadki?

Gość tak z ciekwosci
dziunia kiedy rodzisz?

Gość danilellllaaaa
dajcie juz spokuj! jak gówniary!

Gość tak z ciekwosci
zapytałam z czystej ciekawości ...nie złośliwie.

Gość pfffffffffffffff
dziunia wymyśliła sobie ciąże tak jak i całą resztę życiorysu. Samotny, biedny człowiek

Gość oj tammmmmmm to tylko
mogłaby już urodzić będzie miała wreszcie jakieś zajęcie to przestanie wypisywać te bzdety.

Gość oooooo:)))
niestety myśle ze nawet jak urodzi znajdzie czas bo kafe to jej życie, ona innego zycia poza kafe nie ma. Biedna istota

Gość i cooooooooo?
dziunia urodziłaś już?

Gość i cooooooooo?
no dziunia pochwal sie .........chłopiec czy dziewuszka???

Gość dsgcvlKJBVF
z tego co pisała to spodziewała się dziewczynki, ale nie widomo ile w tym prawdy

Gość hfhfhghgjg
pewnie nawet w ciązy nie było to