Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdziwionaaPannaa

Od czego może spaść libido u kobiety?

Polecane posty

Gość ZdziwionaaPannaa

Jeszcze dość niedawno nie mogłam się powstrzymać, po prostu mnie to libido roznosiło na boki, mogłam to robić ciągle, a teraz nawet o tym nie myślę. :/ Pomocy.

tabletki antykoncepcyjne, stres, zmartwienia, zapracowanie, rutyna, czasem sa po prostu takie dni kiedy nam sie nie chce, przeciez nie musisz miec caly czas ochoty na seks.

Gość łóżkowy poprawiacz
TZN,że kobiety też mają słaby punkt.A niekiedy za wszelką cene i to bez konkretnego tematu dyskusji szukacie by nas ośmieszyć ! I to przeważnie w sprawach właśnie łóżkowych. A tu masz

Gość ZdziwionaaPannaa
Oj przestań. To, że Ciebie to spotkało, nie znaczy, że każde tak robią. Mnie to się np. nie tyczy. Ale do rzeczy... Faktycznie od dłuższego czasu mam straszne stresy, przechodziłam taki jakby stan depresyjny, strasznie tłumie emocje, mam jakieś obsesje czasem silne, co wywołuje jeszcze większe stresy, brałam uspokajacze, ziołowe, lekkie dosyć, ale z nimi przewalałam, tabletki hormonalne, teraz odstawiłam. Alko nie pijam już, papierosów nie palę już. Nie wiem jak mam się pozbierać. Serio kiedyś ciągle miałam ochotę. Każdą sekundę bym wypełniła seksem, a teraz? Nawet mi się przytulać odechciewa. :/ Zaczynam się martwić. I mój facet też.

Gość ZdziwionaaPannaa
I to nie chodzi, że codziennie. Ale jak na mnie to już długo mi się nie chce. Od ok. miesiąca. Wiem, że mam duże potrzeby seksualne, dlatego ten brak tak mi doskwiera. Robię się coraz bardziej nerwowa, agresywna, marudzę. Chcę to przerwać.

Gość łóżkowy poprawiacz
Poproś partnera i próbujcie to zrobic nawet w tramwaju.Niech pobudza cie paluszkiem.Może uda mu się obudzić w tobie niesmak do sexu