Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejti hojs

typowy polak w wieku juz 20 -30 lat to ohydny spaslak brzuchacz

Polecane posty

Gość derkilla
facet ma miec silna wole -i jak matki i bacie chca go spasc - to powinie rzec spierdalajcie

Gość derkilla
on e zwykle same sa tlustawe -wiec rzec-wy zasran e pierdolone lochy maciory wsadzcie se slodkosci i te ine syfy w wasza tlusta dupe

Gość egagdaw.g
ja mam w pasie 104 cm. jest to pewien bagaż

Gość tak tak sami piękni w USA są
ja byłam w USA na work & travel 8 lat temu. owszem, widziałam ludzi o normalnej budowie, ale widziałam też sporo ludzi-wielorybów, fok, łoni. nie przesadzam. pracoalam w takim parku rozrywki, były tam też baseny więc miałam "Przyjemnoś: oglądac te wielkie ciałą w strojach kąpielowych, nawet dwucześciowych ... ja byłam jedną z "najgrubszych: Europejek tam (większosc to były Polski sle też Słowaczki, Bułgarki .. na work & travel także). mierzę 166 cm a ważyłam wtedy ok 57 kg (biust duże C miałam). niektórzy Amerykanie pytali nas, czy mamy co jeść w "tych swoich krajach" skoro tacy szczupli jesteśmy ... wracając do tematu: mój mąż ma 29 lat i nie ma ani śladu tłuszczu na brzuchu, same mięśnie. pije sporo piwa i je aprawdę dużo (acz zdrowo, nie jemy fast fódów z kfc czy macdonalda wcale, chcoiaż jakieś tam czipsy i ciastka owszem)

Gość derkilla
sa tacy co zrzucaj a100 kg- nie ma usprawiedliwienia dla tlustych facetow-jesli to nie jest otylosc hormonalna , polekowa itp

Gość .demencjaa
bo w babkach i matkach została ta mentalność, ze im jak ktoś jest szczupły to jest chory/ biedny, ktoś gruby to zdrowy/zamożny. Właśnie przez takie myślenie jako dziecko byłam baardzo gruba.

Gość derkilla
sa pierdolonymi gównami i szkodnikami - ze by umierały w mekach za trucie i tuczenie dzieci i wnukow

Gość egagdaw.g
Ja współczuje tym co tyją. Bo czemu niektórzy mogą sobie pojeść a inni nie ? I jedni muszą żyć bez przyjemności tylko diety, Widać niektórzy się na to nie zgadzają i ważą po 130 kg

Gość 0000000000000977777
tak tak sami piękni w USA są -- pociesze cie ze za jakis czas twoj facio sie roztyje. w USA akurat silnie promowana jest anoreksja, firmy odziezowe takie jak Abercrombie&Fitch (pewnie znasz) robią malutkie ubranka ... i to sprzedają w sklepach dla doroslych... Wiekszosc normalnie zbudowanych doroslych osob sie w te ubrania nie zmiesci, moj młodszy 14 letni brat gdy kupowal jakąs bluze z tego sklepu musia l wziac XXL :O Czytalam nawet na forach ze mlode dziewczyny stamtąd odchudzają sie by wejsc w S-ke albo rozmiar AE kids. Porazka :O

Gość .demencjaa
0000000000000977777 za to w polskich sklepach normalnie zbudowana osoba może z łatwością dostać ubrania na dziecięcych działach.

Gość derkilla
ameryknie pija cole i kolorwe napoj e jak wode-to ich narodowy napoj , slodycze-wg badan tystatystyczny polak zre 4 litry lodow rocznie amerykanin 20 - no i te syfiaste fastfudu-dlatego tma a potwory tluste

to prawda, że jeszcze pokolenie nszych babc miało jakieś tam przekonanie, że tzw mocna budowa kojarzy się z zamożnością. takie "prawdy" pokutowały wieki temu ... gruby to bogaty, chudy był tylko biedak co na jedzenie nie miał. a w obecnych czasach przecież otyłość jest często spowodowana byle jedeniem, przetworzonym, tłustym, latwo dostępnym i tanim ... ludzie często wolą kupić gotową lasagne , zamrożoną o dcie ważności rok 9fuj)i takązrobić w domu na obiad rodiznie, o tansza i szybsza niż domowa... coca cola i popcorn z ogromną ilością soli w kinie ... 5 letnie dzieci jedzą batoniki mars i piją sprite ...

Gość .demencjaa
znaczy nie każda osoba, tylko kobiety. Mężczyzna raczej nie:)

panowie typu bears mają duze branie i dlatego coraz więcej takich facetów , tylko nieliczni dbają o sylwetke

Gość derkilla
w gazetach s aartykuly jak zywic dzeci -ze slodycze , kolorow e napoj e kupn esoki to zło - ale matki i babcie pizdy warte tylko zdechniecia w meczarnaich truja tym dzieci i wnuki

Gość derkilla
znacie ?- wnusiu dziecko-wez czekolade , cukierka , ciastko ,lizaka, napij sie oronżady - do kompotu laduja mnostwo cukru - a do owocow sezonowych dodaja cukeir i s mietan e- robia ciasta i przetwory naładowan e cukrem-te gówna powinny zdychać w mekach

do 0000000000077999999 ja nie mam "facia" ale męża i on ma taką budowę, owszem kiedyś na pewno się nieco tłuszczui niego pojawi ale uwierz mi, znam go 10 lat, znam jego rodzine, znam jego kolegów rownolatków od tylu lat co jego, oni kiedyś bli szczupli ale mieli inną budowę, i teraz niektórzy mają mega wielkie brzuchy -jedne z nich był całe życei chudszy od moejgo męża ( i dość biedny, ledwo miał kasy na życie gdy się usamodzielnił), teraz od roku super zarabia we wlasnej firmie, zaczął sobie odbijać ubogie dotychczasowe życie - efekt o wałek na brzuchu i to spory. aha, no i moj mąż to nei jest jakiś mięśniak co lata na siłownię non stop, nie ma na to czasu, ale ćwiczy w domu i dość regularnei biega, dużo chodzi bo nie znsoi stać w korkach, ma 2 prace jedna z domu na komupetrze, druga fizyczna ... więc dużo spala

Gość derkilla
zamist przyzwyczajac dzieciaka do gorzkiej herbaty -on e ja słodzą i choc najzdrowszym napojem jest woda to one e kupuja te oronzady i soki -sam cukier i chemia

Gość derkilla
to rodzina wprowadza dziecika w swait cukru -a 99% rodzicow i dziadkow to debile zywieniowi

ale o co wam chodzi? szcxzupłych , dbającvych o sylwetke macie gdzies więc faceci którzy chcą miec panne muszą duzo jesc inaczej zawsze bedą sami

derkilla - to nie tylko babcie takie są, ja jak urodziłam dziecko to usłyszałam od mojej koleżanki odnonie mojej córki "biedna mała, musi wodę pić." jej dziecko od kiedy miało niecały roczek, dostawało herbatę z czubatą łyżeczka cukru, o "inaczej nie tknie'. no ba, jak mamusia tak nauczyła, co sie dziecku dziwić . co do babc idziadków i słodyczy, akurat to moj tata więcej wnuczce czekolady daje, ale jak raz po takim poczęstunku mała dostle mega zatwardzenia, dziadek dostał mega ochrzan od córki i od żony, i już ni nigdy po kryjomu nie dał. rodzice mojego męża słodycze naszej corce dają dopiero po skonsultowaniu nami. ale znajomi (ci niemający dzieci) jak przychodzą, to często przynoszą dla dziecka kilka kinder niespodzianek, albo kilka paczek żelków ... i dziwią sie, że my to nie dajemy jej cukierków typu landrynki ani lizaków (no, bardzo rzadko dajemy0 lecz głównie gorzką czekoldę, domowe ciasta lub paluszki bez soli...

Gość hkdgdkjsdj
mieszkam w Brighton i tutaj widok 3-4 letniego dziecka (nawet mlodszego) z chipsami lub twixem.marsem w reku i puszką coli czy innego szajsu w reku to widok niestety bardzo czesty. dla nich cola to "juice". nie widza roznice miedzy sokiem swiezo wyciskanym (takim ze sklepu ale o dacie waznosci np. tylko tydzien) a takim z koncentratu, co stoi na polce a nie w lodowce i jest wazny rok. kupia ten drugi, bo o polowe tanszy. dziwia sie, ze Polacy tacy niedobrzy rodzice bo dzieciom to wode daja do picia i nie daja im czipsow do lunchbox do szkoly

Gość derkilla
no to jestes mądra-a ta kolezanka co daje dziecku słodzi -to juz zeby nieszczesnikowi psuje

Gość rrrrrrrrrrrrrrggg
**cream** - kremówko ale ty jestes CHUDY jak szkielet , ja lubie szczuplych typu kolarz, chudy ale jednak silny i ma miesnie . To roznica

Gość derkilla
durne babcie pasa wnuki- ciastkami, czekoladkami,domowymi wypiekami i przetworami- biora do lodziarni cukierni fastfudu- no debilki a sam e zwykle grubawe

Gość tAKTAKAK
rrrrrrrrrrrrrrggg ----- takich jak TY jest mniejszosc, z 1%. Chudy ma szanse jesli ma zajebistą twarz i dobrą gadke, inaczej nie zwrocicie na niego uwagi. Wolicie ''dobrze zbudowanego'' z brzucholem

Gość fdvxc
Ja z normalną budową ciała nie przyciągam wzroków a koleś brzuchalem tak Jak to mówią kobiety mówią jedno a robią drugie.

Gość derkilla
ja teraz to jem chleb z maslem i zielenin a-al e pamietam chleb z nutalla , miodem dzemem ( dzem niskoslodzony zawiera 40% cukru a zwykly 60%), domowe dzemiki tez sa naladowan e cukrem -poczytajcie przepisy -np konfutura z malin - 1, 2kg owocu i 1 kg cukru - no tylko debilki robia cos takiego i daja dzieciom i wnukom

Gość Trent Easton
ale trzeba ruszać się, dzieciaków gonić do biegania, sportu, to się spaślakiem nie będzie. ja tam jem fastfoody chipsy itd ale się dużo ruszam - i spaślakiem nigdy nie będę.