Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matarna

LOTTO ,prawda czy ściema??

Polecane posty

Gość matarna

Zauwazyliście ,że kiedyś nie zdarzały się kumulacje w lotto? Za każdym razem ktoś wygrywał a teraz zazwyczaj wtedy,gdy suma do wygrania jest bardzo duza(wtedy mnóstwo ludzi gra i wiadomo,totek zarabia..-tak myślę,że o to chodzi..). Teraz praktycznie nie zdarzaja się wygrane bez kumulacji...

Gość Esma500
czli teraz znów gramy miesiąc i znów kumulacja ? :) ja chyba przeżucę się na zdrapki !!!!!!!!

Gość 55555457564
dziwnym trafem wielkie kumulacje trafiają się w okolicach po 10tym dniu miesiąca, czyli wtedy kiedy pracownicy fizyczni (którzy są największą grupą grających ludzi) są po wypłacie

Gość gcxxxxxxx
Wiadomo że sciema tak jak wiadomo że temat.zaraz usuną.

Gość Esma500
hahahaahahahah dobre :)

Gość matarna
Zauważyłam taką prawidłowośc-po dużej kumulacji zdarza sie jakas delikatniejsza,jedna czasem dwie a potem znów duża,taka koło 20,30 baniek. Chciałabym wierzyć,że to uczciwa gra i że faktycznie ktoś wygrywa.. Z drugiej strony widzialam kiedyś program Drzyzgi ,gdzie gośćmi byli ludzie ,którzy wygrali w totka i stracili te pieniądze,zle zainwestowali itp.Chyba nie mieli by interesu w tym,żeby ściemniać,u Ewy Drzyzgi aż tak dobrze chyba nie płacą ;) a i brzmieli przekonująco..

Gość przedwyboremmieszkania
masz rację, kiedyś to była kumulacja raz na 2-3 miesiace i to w granicach 5 milionów, a teraz 30 milionów co środę :O :O dla mnie to zawsze była fikcja i ściema, współczuję ludziom którzy topią w tym kasę, lepiej by se kupili ciastka za to

matarna - program Ewy Drzyzgi to dla mnie zupełnie nijak ma sie do realnosci, te problemy i ludzie są wyssani z palca,... może kiedys to było prawdziwe, przez 2-3 lata nadawania,ale potem tematy sie skńczyly

Gość nostradamusek
ja nie mogę 30 milionów to w tym roku chyba trzecia taka kumulacja :O żal wam dupę ściska że nie wygraliście i tyle

Gość matarna
Myślę tak samo o tym programie jak Ty ale ten program ,o którym pisałam był chyba z 10 lat temu,wtedy te tematy były jeszcze w miare ciekawe i normalne:)

Gość matarna
No pewnie .że mi żal dupe ściska:D ale nie w tym rzecz,zastanawiam się nad tym ,czy w ogóle ktoś wygrywa czy to tylko jedna wielka ściema

10 lat temu to jeszcze było możliwe... żal mi dupe ściska? nigdy w to nie grałam, jakbym grała to bym utopiła więcej kasy jeśli ktoś wygrywa to mi sie wydaje,że jakiś wybrany przez nich, i to jest np. przedsiębiorca albo rolnik, potem trwoni cała kasę, ma długi, a państwo albo lotek odkupuje od niego tanio ziemie albo interes

a tak w ogóle to do szkoły prawdopodobieństwo trafienia 6-tki to 1 do 14 000 000 gdyby przed każdym losowaniem ludzie kupowali 14 000 000 kuponów to nie byłoby często kumulacji a że kupują mniej to są

Gość matarna
Roman,ok ,ja to wszystko wiem ale jak pisalam wczesniej ,zwroc uwage na to ,ze kiedys kumulacje zdarzały sie baardzo rzadko a moi rodzice mówią,że za ich młodości to praktycznie w ogóle nie bylo.A teraz kumulacja za kumulacją.

Gość nostradamusek
mój wujek trafił 5 a w uwadze ostatnio było o tych zwykłych bohaterach ponoć jeden wygrał na loterii i założył firmę potem pomagał ludziom

Gość matarna
No wię może coś w tym jednak jest..

kiedyś kupon lotto był po 1 zł i losowanie było raz, dwa razy w tygodniu więc ludzie kupowali więcej kuponów przed każdym losowaniem

Gość nostradamusek
kiedyś w PRL szóstkę trafiło 80 osób a jeden facet z tych szczęśliwców nie sprawdził z iloma się podzieli wygraną i zanim spieniężył kupon wziął kredyt i wyprawił imprezkę dla całej wioski a wygrana była tak mała że na połowę tego mu nie wystarczyła

też się zastanawiam czy to czasem nie jest jakaś ściema... ale gram zawsze... nawet jak są 2 mln to jak przechodzę koło lotto to biorę chybił-chybił. Już się w to tak wkręciłam, że nie wiem ile kasy straciłam. Na pewno kilkaset złotych i chyba już z tym kończę, bo się wkurzyłam, że te 30 mln nie poszło do mnie :P ale raz miałam 2 trójki (48zł) i w zdrapkach często po 50 zł wygrywałam :) zostanę na zdrapkach, a tego totolotka olewam. Chyba się muszę wysilić bardziej, żeby się wzbogacić.

oczywiście Lotto podniosło cenę kuponu właśnie dlatego żeby te kumulacje były nie muszą się uciekać do jakiś oszustw przy takich zasadach gry kumulacje po prostu muszą być częste

Gość matarna
nostradamusek,słyszałam o tym:D,biedny facet.. Roman,no to co mówisz brzmi rozsądnie;)

Gość nostradamusek
musicie patrzeć też na inflacje bo kiedyś 1 milion był jak dzisiejsze 10 milionów moja mama mówiła że kiedyś jak szła do sklepu to za 10 zł kupiła dużo żarcia a teraz to nawet dwóch pizz się nie kupi sama widzę moi rodzice co tydzień chodzą na targ i kupują zawsze na cały tydzień jedzenie jeszcze nie dawno wystarczyło 50 zł a teraz biorą 200zł i wcale więcej nie kupujemy a nawet mniej

Gość nostradamusek
musicie patrzeć też na inflacje bo kiedyś 1 milion był jak dzisiejsze 10 milionów moja mama mówiła że kiedyś jak szła do sklepu to za 10 zł kupiła dużo żarcia a teraz to nawet dwóch pizz się nie kupi sama widzę moi rodzice co tydzień chodzą na targ i kupują zawsze na cały tydzień jedzenie jeszcze nie dawno wystarczyło 50 zł a teraz biorą 200zł i wcale więcej nie kupujemy a nawet mniej

Gość gość
http://wyniki.c0.pl - zapraszam wszystkich, którzy chcą zwiększyć emocje przy sprawdzaniu wyników gier lotto

Gość gość
to jest ściema gra jest ustawiona kiedyś u mnie w mieście była kolektura czynna całą dobę w sklepie nocnym niedawno postawiona maszyna lotto gdzie było można wysłać zakład nawet minute przed losowaniem i wiecie co bardzo szybko weszło coś takiego że można wysyłać kupony tylko do 20h wiem dlaczego bo na szybkiego zmieniać numery które mają być więc dlaczego niema całodobowych maszyn lotto tylko do 20 proste bo mają 2godziny na ustawienie gry

Gość gość
tak jak w bułgarskim lotto gdzie pada 2x szóstka te same numery z rzędu tak samo jest z polskim lotto tu raczej już trzyma swoje brudne łapki na tym rząd

Gość gość
To jest kpina i granda!

Gość gość
Osobiście korzystam z playlotto.eu i jestem bardzo zadowolony.

Gość LOTTO ŚĆIEMA
LOTTO to ściema jak hooj, podatek od głupoty