Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowasilniejszaJa

Zostawiłam go i czuje się lepiej...

Polecane posty

Gość NowasilniejszaJa

Niech sobie nie myśli, że tęsknie. Teraz dopiero odżyłam. Nie bójcie się zakończyć związków toksycznych. Lepiej odejść jak jeszcze mamy trochę siły niż tkwić w czymś co po pewnym czasie nas wykończy i nie zostanie z nas nic.

Gość annanaiwniara
Serio? Tak jest czy tak udajesz, żeby siebie samą trochę podtrzymać na duchu? Nie pytam złośliwie, też mam faceta, którego kocham, ale myslę, że ten związek jest bez przyszłości i coraz częściej myślę o rozstaniu a przy tym czekam i łudze się, że może jeszcze jakoś to będzie?

Gość tak ci sie tylko wydaje
ja rozstawalam sie z facetem kilka razy, za kazdym razem cieszylam sie ze odzyje ze bede robic co chce, gdy nadszedl dzien ze mialam dosc tych imprez. Kladlam sie spac myslalam o nim, ze nie powie mi dobranoc itd, rano to samo patrze w tel a tam cisza, nie ma powitalnego smsa... za kazdym razem albo on nie wytrzymal albo ja i znow byl powrot, niby nic sie nie zmienilo na lepsze, ale wiem ze bez niego moje zycie traci sens.

Gość tak ci sie tylko wydaje
oczywiscie jesli naprawde go kochasz to bedzie ci go brakowac i zatesknic, a jesli nie to podjelas dobra decyzje.

Gość Dziuraczek
Po prostu nie kochałaś go i było to tylko zauroczenie,które z czasem minęło.