Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anussia700

Farby z naturi

Polecane posty

Witam :) Czy któraś z was uzywała kiedyś tej farby?? Chciałabym pokryć siwe włosy, myslalam o kolorze "dojrzała wisnia" lecz zastanawia mnie fakt jaki odcien wyjdzie na włosach, ja osobiście mam ciemne włosy, coś pomiedzy czarny a ciemny brąz. Jak mysliscie, czy włosy wyjdą bardzo czerwone?

Gość nevjonejvemvijeni
Ja lubie te farby. Sa tanie, fajne. Srednio trwale ale ma to tez swoje plusy bo jak ci kolor sie nie spodoba to szybciej sie zmyje. Farbuje raz w miesiacu naturia i jestem zadowolona.

Gość 15-115 SPA Warszawa
Drogeryjne farby niszcza strukture włosa! Do nich odlewane są różne oxydanty- raz ten sam odcień wyjdzie jaśniej a raz prawie czarny. Szkoda włosa- lepiej zakupić farbę fryzjerską . Godne polecania są farby Loreal ( ale nie Paris te z drogerii ) Majirel! Piękna paleta kolorystyczna, dobór odpowiedniego oxydantu do struktury włosa i gwarantuję fajny ładny kolor na długo.

Gość Alka1055
taa bo fryzjerskie nie niszczą. W ogole to wszystkie fryzjerskie szampony, odzywki, maski, farby itp są doskonałe. bez komentarza Farby z naturii są fajne, polecam.

Gość tez ich używam
i bardzo sobie chwalę, ładnie pokrywaja włosy i do tego są tanie