Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwyksztalceniaizawodu

Chciałbym zarabiać chociaż 2 000, niestety to nie realne

Polecane posty

Gość bezwyksztalceniaizawodu

wielu pisze, ze przecietnie a nawet jako biedak podajecie ze zarabia 2000zł a ja bym wiele dal aby tyle zarabiac ja moge conajwyzej 1200zł miesiecznie wyciagnac i tyle..

nie poddawaj się trzeba szukać poznawać ludzi i nawiązywać znajomości to z pewnością pomaga znaleźć pracę:)

Skoro nie masz wykształcenia i zawodu to czemu się dziwisz? Żeby zarabiać trzeba coś umieć, być użytecznym dla potencjalnego pracodawcy.

Gość hgjkiiiiiiiiii
ja nie mam wyksztalcenia, pracuje w hurtowni i zarabiam 1900 do reki na umowe zlecenie

to że ktoś nie ma wykształcenia nie znaczy że nic nie umie często bywa tak że ludzie po studiach (bez urazy) ale nie potrafią nic zrobić

Stefka mylisz pojęcia. Wykształcenie to nie tylko studia. To także technikum, zawodówka. Studia to wykształcenie wyższe.

Mylisz mylisz ;PNie pisałam o wykształceniu wyższym tylko ogólnie o wykształceniu. A ze studiami to prawda. Osobie po wydziale gier i zabaw na prywatnej uczelni ciężej znaleźć pracę niż załóżmy dobremu elektrykowi.

a Ty nie umiesz czytać:PP he he i nie mylę !!!!!!!!!!!!!!!:) piszesz, że elektrykowi jest łatwiej to prawda to są praktyczne zawody, których potrzeba i taki zawsze coś sobie znajdzie.

Autor pobiegł szybko zdobywać zawód :D

Gość hgjkiiiiiiiiii
zawod nie jest potrzebny , trzeba byc tylkp pracowitym, uczciwym , punktualnym i odpowiedzialnym jak pisalem nie mam zadnego wyksztalcenia, nie mam zadego zawodu a jednak cos zarabiam, nie narobie sie, teraz chodze do liceum dla doroslych i bede robil mature, planuje studia logistyka i nie siedze w domu jak reszta prawiczkow tutaj, tylko jęczec potrafią , porazka byc na utrzymaniu rodzicow, mi by bylo wstyd ciągnac od matki kase, cale dnie gapic sie w ekran

macie racje do roboty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie istotne za ile ważne że jest a z czasem i zdobytym doświadczeniem pomału na górę

Gość sprzatam w bogatych domach
i zarabiam 4500-5000 da sie?da:)

oczywiscie w Pl w malym miasteczku:)

Gość prawiczek pospolity forumowy
ja też mało zarabiam pewnie dlatego jestem prawiczkiem, ale mam własne auto i kupiłem do niego ładne felgi 17 calowe :P

Gość Szlendak
Ja bym chciał zarabiać 1500 A jedyne co można to zarabiać 100 zł bez ubezpieczenia bez ZUS

oczywiście o jedno zero za dużo mi sie wcisneło

ale czasem dostane coś extra, np ostatnio za wyczyszczenie kibla językiem und włosami zamiast mopem umyłam posadzkę

tak tak podszywie 4500-5000 miesiecznie zarabiam

Gość hahahahaajajeszczelepsza
sprzątajaca - ja mniej od ciebie nie zarabiam i nie muszę czyscić u nikogo kibla i wynosić jego smieci :)

Gość do tej co sprząta
chwalisz sie ze sprzątasz czyjeś brudy? mało ambitne zajęcie ale cóż jedni muszą robić syf żeby takie jak ty miały pracę i sie jeszcze mogły pochwalić

oprócz sprzatania oferuje dodatkowe uslugi za które dostaje extra premie, a mianowicie robie lody bogatym sołtysom również z okoliczych wsi bądź obrywam im bobry czochrając sobie łechtę

zapomniałam dopisać ze biore udział w programie perfekcyjnej pani domu

do tej co sprząta chwalisz sie ze sprzątasz czyjeś brudy? mało ambitne zajęcie ale cóż jedni muszą robić syf żeby takie jak ty miały pracę i sie jeszcze mogły pochwalić Uwielbiam tą typową polską mentalność. Dopieprzacie się do pracy sprzątaczki, a sami gówno sobą reprezentujecie.

setunia pierwsze zlecenie oddala mi kolezanka-jeden dom bo wyjezdzala jako,ze pracowalam gdzie indziej moglam to wziac tylko w soboty,zeby dorobic do tamtej glodowej pensji pozniej ta pani polecila mi kuzynce,tamta tesciowej zwolnilam sie z pracy i tak sprzatam kilkanascie lat u tych samych ludzi