Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudnadecyzja

Tydzień po aborcji, krwawienie ze skrzepami od kilku dni

Polecane posty

Gość Trudnadecyzja

Czy ktoras kobieta miala takie komplikacje po aborcji? Dzwonilam do lekarza, jutro mam wizyte, minal tydzien od zabiegu a od 4 dni mam krwawienie ze skrzepami i pobolewanie podbrzusza. Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość prawda to i juz
Poważne odpowiedzi? Gdybyś była poważna to i odpowiedzi byłyby poważne. A tak spadaj niedojrzała babo!

Gość prawda to i juz
Mamusiu! Tatusiu! ja mogę być głodna, nie potrzebuję pieniędzy kochani! Ja mogę żyć w nędzy. Nie pozwólcie aby mnie zamordowali i życie mi zabrali. Mamusiu, ja jestem jeszcze mała, ja będę zawsze cię kochała. W twojej starości będę promyczkiem słońca, będę miłością cię obdarzała do dni twoich końca ! Mamusiu! Jakiś błyszczący nóż gardło podrzyna mi już ! Nawet nie wiem jak wy wyglądacie i dlaczego mnie nie kochacie? Mamusiu! Czy ja umieram dlatego, że tatuś cię dręczy? Że cię nie kocha i męczy? Ja cię tysiąc razy mocniej będę kochała ja - twoja córunia mała. Ja będę ci buzi na dobranoc dawała. Ja się będę z tobą bawiła i śmiała. Nie pozwól żebym została zmasakrowana! Mamusiu! On teraz szczypcami oczy mi rozdusi. Nie będę widziała mojej mamusi. A ty mnie mamusiu będziesz widziała spójrz do śmietnika, tam będę leżała ! Mamusiu! Dlaczego życie mi dałaś? I tak okrutnie je odebrałaś?

Gość Trudnadecyzja
Typowy polaczku a ciaza z gwaltu cos ci mowi? nie kazdy chce rodzic dziecko brutala

Gość damm it
jeżeli aborcja nie była spowodowana gwałtem, nieuleczalną chorobą dziecka bądź zagrożeniem twojego życia- to życzę ci autorko jak największych komplikacji, bólu, rwących skrzepów wyłażących z ciebie już do końca życia no i bezpłodności oczywiście. W chuj się na matke nie nadajesz, więc niech natura obroni się sama przed rozmnażaniem takich osobników jak ty.

Gość prawda to i juz
Typowy polaczku Raczej: typowy człowiek: z sumieniem i głową na karku a nie w kroku! Jesteś ofiarą gwałtu???

Gość Daguśka198* 511 081 395
nie każdy chce mieć dziecko, tylko Polska jest tak nietolerancyjna, jakoś w innych krajach llegalna jest aborcja....

Gość ajamysleze
Daguśka to nie polska jest nietolerancyjna tylko ludzie się zachowują jakby mózgi w dupach pochowali i się zabezpieczyć przed ciążą nie potrafią... A to wcale nie jest wielka filozofia i ogromnej inteligencji do tego nie potrzeba - wystarczy choćby ułamek...

Gość Trudnadecyzja
nie chce sie nikomu spowiadac dlaczego podjelam ta najtrudniejsza decyzje ale widze musze sie bronic na wstepie .

Gość prawda to i juz
nie tylko polska. To że jest legalna nie znaczy zecieszy się aprobatą. KTo jest normalny nigdy nie bedzie tolerancyjny dla krzywdy innych - zwłaszcza dzieci.

Gość Trudnadecyzja
ja tez jestem pokrzywdzona nie wyobrazalam sobie tego tak, ale tylko taka decyzja byla dobra, mial ktos podobnie? boje sie czy przez to kiedys nie bede mogla urodzic dziecka.

Gość prawda to i juz
Nikt spowiedzi nie wymaga. Tylko odrobiny wstydu i skruchy. Nie usunęłaś zęba tylko dziecko. Więc nie obnoś się z tym na forach. Nie wszyscy muszą wiedzieć,że kolejna ofiara losu zabiła dziecko.

Gość leiiila
Jak nie możecie dziewczynie odpowiedzieć,doradzić,a temat wam nie pasuje ,to po jaką cho...re wchodzicie tutaj i ją obrażacie? To jej sprawa,sumienie i życie,nie wasze.Jak sama pisze była to trudna decyzja i nam nic do tego .NIC!!!

Współczuje ci autorko ale co zrobić p..... hołota z polski. Na zachodzie to norma ale nie w tym zaścianku katolicku pluje na niego

Gość prawda to i juz
I ty chcesz mieć dziecko?! No może jak sie złozy prawda? Bo jak nie to ABORCJA i problem z głowy. A co - tak robią postępowi ludzie.

Gość ajamysleze
Magda pałasz dumą, że wg Ciebie na zachodzie normą jest zabijanie własnych dzieci? Nie odnoszę się tu do samej autorki, bo nie znam jej przypadku, potępiam aborcję bez powodu, bo ktoś np puścił się po pijaku z bylekim na dyskotece, ale są przypadki, w których uważam aborcję za uzasadnioną.

Gość prawda to i juz
gdy widzę takich "kulturalnych" ludzi jak tu to jednak żałuję że was ktoś nie usunął - świat byłby piękniejszy a nie pełen meneli i patologi - zwłaszcza emocjonalnej. KAZDY MA PRAWO DO ZYCIA I WYBORU Więc dlaczego nie dziecko? Nie mam ochoty z wami gadać. Gardzę ludzmi któzy dokonują mordu i jeszcze sie z tym obnoszą

Gość ghghghgh4
prawda to i już xxxxxxx wzruszałam się do łez tym biadoleniem biednej zygotki.. serio jestes taka infantylna i ociężała umysłowo? xxxxxxx autorko myslę, że wszystkie te objawy mieszczą sie w normie, a jak chcesz poczytac komentarze, to raczej użyj google, bo tutaj siedzą same idiotki od fasolek, owulek i staranek

Gość yulittka
co prawda nie po aborci, ale po łyżeczkowaniu po poronieniu - krwawienie na zmianę z plamieniem do 2 tygodni.

Gość nvdsknc
zaraz mitomanka będzie robić z siebie ofiarę i ściemniać ze ciaza była z gwałtu :O

Gość one fire27
Też uwarzam,że wręcz chore jest obnościć się z takim świństwem na forach

Gość kafeteriał
KTo jest bez sumienia i nie ceni życia będzie przyklaskiwał autorce - to oczywiste. Odebranie komuś życia to zawsze jest morderstwo - nie ma na to innego określenia. Jak widać jedni robią to tak jak wyrzucają śmieci.

Gość no wlasnie zlac dupe,
Wy jestescie chorzy,po co sie wypowiadacie?autorka zadala pytanie i ci co nie znaja odpowiedzi stulic mordy!!! Autorko,sa rozne kobiety i roznie reaguja na zabieg.Z tego co wiem to do 2 tygodni mozna krwawic.

Gość kafeteriał
***Plastyczka Bożenka*** Proponuję podzkolić się z kultury:/ Bo jedzie od ciebie prymitywizmem. Wracaj do książek dziecinko - jutro do szkoły

Gość gorszy dzien
Ja po aborcji trafiłąm na oddział bo krwotoku dostałam:/ Ledwo się wykaraskałam. Będę miała problem z donoszeniem ciaży teraz ale wierzę ze kiedys sie uda.

za kogo uważacie się aby mówić czy autorka to morderczyni!!!!!!!!!! Takie z was przykładne katoliczki że kamieniami umiecie rzucać. Poluje na takie jak wy do kościoła i krzyżem leżeć bo umiecie tylko nienawiść siać

Tym szmatką pseudo katoliczką które się rżneły przed ślubem (a to też grzech) powinny pozdychać bachory i pognić, oby, Tego życzę zakłamane kretynki, tyle.