Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudnadecyzja

Tydzień po aborcji, krwawienie ze skrzepami od kilku dni

Polecane posty

Gość pieloszki
Nie rozumiem po co tak plujecie jadem. Zwłaszcza w stronę tych którzy szanują życie. Kochają dzieci od samego początku. Ja jestem przeciwna aborcji - dla mnie to straszny czyn. Ale nie obchodzi mnie co robią inni. Mimo to mam prawo powiedzieć: NIE POPIERAM a wręcz GARDZĘ i nie rozumiem. Dlaczego zaraz po takich osobach się jedzie? Nie tylko katolicy mają sumienie i szanują siebie, swoje ciało, dziecko.

Dokładnie przykładne katoliczki i broniące życia. Przed ślubem nogi szeroko rozkładają i udają jakie one są święta. Później szybki ślub bo ona jest w ciąży lub alimenty! Szkoda tylko, że autorka ma widać z tym problem a każdy umie tylko dać jej po przez komentarz po twarzy. Katolik tylko potrafi pluć jadem i oceniać innych. Oceńcie siebie jakie wy jesteście święte.

Gość pieloszki
Zostawcie katolików w spokoju. Nie kazdy kto szanuje zycie jest katolikiem!

Gość pieloszki
Nie widzę by autorka się przejmowała tym co zrobiła skoro pisze o tym na forach:/ To trochę niesmaczne:/

Gość no wlasnie zlac dupe,
Kurwa mac ,autorka zostala ZGWALCONA debile,mamy wolnosc,ma prawo pisac gdzie chce i co chce,ona tylko zadala pytanie a wy katolickie kurwy zaraz wszystkich umoralniacie.

Gość pieloszki
NIGDZIE nie napisała ze jest zgwałcona! Ofiary gwałtu piszą sobie w niedzielne popołudnie na kafeterii? No jasne - to musi być trauma:/

Katolicy potrafią tylko palcem pokazywać! kto jaki jest ten dewiant ta morderczyni itp na szczęście odcinają wam trwam i robią z hołotą porządek. Autorka została zgwałcona ale nie dla katoli to ona jest morderczynią!!!

18:20 [zgłoś do usunięcia] Trudnadecyzja Typowy polaczku a ciaza z gwaltu cos ci mowi? nie kazdy chce rodzic dziecko brutala jak nie pisze jak pisze,czytajcie uwaznie

A co wdlg ciebie ma robic_? ma prawo pisac czy to rano,czy popoludniu niedziela czy inny dzien tygodnia,smieszna jestes z tymi swoimi wywodami

Gość abcdzxw
Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie z powodu sprawiedliwości, albowiem ich jest Królestwo Niebios. Błogosławieni jesteście, gdy wam złorzeczyć i prześladować was będą i kłamliwie mówić na was wszelkie zło ze względu na mnie! Radujcie i weselcie się, albowiem zapłata wasza obfita jest w niebie; tak bowiem prześladowali proroków, którzy byli przed wami. Mat. 5,10-12

Gość konczenie_tematów
jesteś wstrętną prowokatorką gdyby było tak jak mówisz, czyli miałaś legalną aborcję i od 4 dni krwawisz, to już dawno byś była u lekarza, a nie po forum pisała wiedząc, jakich odpowiedzi możesz się spodziewać ale Ty jesteś rozwydrzoną dzieciuchą, która nie ma przyjaciół, nie ma co robić, siedzisz pewnie niewykąpana i głupoty po sieci piszesz

Gość trudnadecyzja
nie moge porozmawiac z kolezanka bo wstydze sie i jestem zalamana ale co tam gdybyscie wiedzieli co przeszla 19latka przez swojego wuja to nie pisalibyscie tego. Pytalam o podobna sytuacje odnosnie krwawienia. Wszystko sie wali.

Gość trudnadecyzja
Oj tam - trochę tylko się nudze to wymyslam:D

Autorko,mozesz krwawic do 2 tyg,lekarz powinien cie o tym poinformowac po zabiegu,a krwawisz i sa skrzepy bo sie oczyszczasz.Niektore kobiety krwawia 1 dzien,niektore 2 tygodnie,tak samo jak po porodzie.Idz do tego lekarza,zrobi usg i zobaczy czy masz czysto.Wszystko bedzie dobrze.Czas leczy rany.

autorko, spytaj się lekarza to chyba logiczne że on musi znać odpowiedź skoro sam wykonywał zabieg :) nie wiem czemu one tak krzyczą na Ciebie to dziecku (przepraszam, lewactwo, płodowi) życia nie wróci a Ty pewnie miałaś swoje powody trzymaj się :)

Gość trudnadecyzja
mowil, tylko on oczyscil wszystko boje sie bo sa skrzepy, kiedys mialam anemie problemy z krwia moze dlatego. Jutro mam przyjsc moze to infekcja. Myslalam ze moze mial ktos podobne chcialam porozmawiac

albo sprowokować :) mimo wszystko życzę szybkiego powrotu do zdrowia

To krwawienie moze byc calkiem normalne,nie steresuj sie,jutro pojdziesz do lekarza i sie wyjasni :) Ja jak mam okres to tez ze skrzepami.

Gość tak i ja powiem
Nie znam Ciebie, twojej sytuacji więc nie mam prawa oceniać. Generalnie jestem przeciwna aborcji. Bez wyjątku. Jeśli zostałaś zgwałcona - mogłabym postarać się zrozumieć. Nie wazne - zabiłaś i już czasu się nie cofnie. Co do twojego problemu - wydaje mi się,że krwawienie jest normalne w tejs sytuacji. Jesli usuwałaś dosc zaawansowaną ciążę to tym bardziej - więcej czasu potrzeba na oczyszczenie. Moim zdaniem powinnaś zapytać lekarza a nie ogłaszać się na takim forum jak to. życze powodzenia w życiu - mam nadzieję,że nie wróci do Ciebie ta krzywda. Życze wszystkiego dobrego - całkiem szczerze:)

Gość pozwól mu trysnąć do ust tak
4 dni to niby niedlugo---jak cię to niepokoi to idź do lekarza,który wykonał zabieg. a inne jakies objawy masz nidobre,czy martwi cie tylko krwawienie? ile zapłaciłas za zabieg,napisz jeżeli to nie tajemnica.

co wy tu pierdolicie wielkie obrończyni życia od siedmiu boleści Skoro jesteście przeciwni zabijaniu, to nie można robić żadnych wyjątków! np. dla dziecka z gwałtu :o to jest właśnie polski zaścianek :o każdy niech postępuje wg własnego sumienia, a wy zamknijcie mordy w kubeł tępe dzidy a nie przez net będziecie kogoś umoralniać autorko- lepiej jakbyś napisała, że jesteś po łyżeczkowaniu a nie po aborcji, może te tępe katole zamknęły by ryje

Gość bogusss
Jak niektore baby mnie wk*rwiaja.. Autorka zadala pytanie pustaki wiec odpowiadajcie na temat a nie pi*rdolicie glupoty. Co was obchodzi dokonana przez kogos aborcja? Nie dla wszystkich jest to ZABIJANIE DZIECI - najwyzej niszczenie embrionu, plodu bo do dziecka temu daleko :o Przygarnelybyscie narodzone dziecko, placilybyscie na nie czy tylko chcecie sie wpieprzac w czyjes zycie bo wasze jest zbyt monotonne? Jak nie to mordy w kubel i tyle.

Gość Trudnadecyzja
dziekuje za slowa otuchy, mam nadzieje, ze bedzie jutro. do jutra jeszcze kilkanascie godzin a nerwy i pytania sa ciagle wiec dlatego zalozylam temat. dziekuje za odpowiedzi dotyczace tematu. pozdraiam.

jak już podbiłyście to ja powiem że dziecko z gwałtu tak nie za bardzo bardziej zasługuje na unicestwienie bo to tak jakby dziecko miało płacić za błędy biologicznego ojca :O więc chyba to dobre z perspektywy matki, nie dziecka

autorko, trzymaj się i nie przejmuj komentarzami ludzi, od których aż zionie nienawiścią. ja też uważam aborcję za coś obiektywnie złego ale jednocześnie mam świadomość, ze to rzadko jest łatwa decyzja. i powinna byc ona tylko decyzją matki/ojca. każdy ma prawo wyboru. a te mądrale, które chcą mordować tych, którzy zdecydowali się na aborcję, niech lepiej zaadiptują te biedne dzieci z domu dziecka i na nie przeleją swoją miłość do "fasolek". świat będzie wtedy lepszy, na pewno. Noxelia, ale z ciebie załosne stworzenie :)

Ja jestem przeciwna aborcji. Uważam, że jak ktoś jest dorosły żeby uprawiać sex to jest chyba dorosły aby wychowywać dziecko utrzymać. A jak się nie chce mieć dziecka to idzie się do lekarza, aby się zabezpieczyć. Tłumaczyć z aborcji można. Jeżeli kobieta została zgwałcona, chorobę dziecka czy zagrożenie zdrowia, czy życia matki. A Ty autorko na zgwałconą to nie wyglądasz, wpadłaś ze swojej głupoty i najlepiej było problem rozwiązać zabijając niewinną istotę. A nawet jeśli już to mogłaś urodzić i oddać dziecko do adopcji jest tyle rodzin co dałoby tej kruszynce miłość jakiej Ty nie potrafiłaś dać. Mam nadzieję, że kiedyś będziesz tego żałować.

Gość Trudno uwierzyć
ale można być dojrzałym,brać regularnie tabletki i na przykład mieć torsje albo dezynterie i zajść w niechcianą ciążę. Przestańcie,niech już nie rodzą niechcianych dzieci.Tyle ich w domach dziecka.Lepsza aborcja niż sieroce życie albo w udręce takiego dziecka. Jak tak wam szkoda to dlaczego tylko zarodka,zygoty? Dlaczego nie zajmiecie się niechcianymi dzieciaczkami ,nie adoptujecie,nie wyrwiecie z bagna gdzie je bija,głodzą? Dlatego,że najlepiej dbać o zarodek czy zygotę bo to nic nie kosztuje.Obrońca zygoty czy zarodka nie traci kasy,czasu,nerwów. Ale niech tylko się takie dziecko urodzi to wszyscy ci obrońcy życia tracą nim całe zainteresowanie. To wy jesteście zwyrodnialcy i zabójcy bo walcząc niby o życie pozwalacie zabijać,bić,cierpieć dzieciom ,które się już urodziły.Niech was wasze piekło pochłonie !

Gość Trudno uwierzyć
Do powyżej.Wiesz ile już jest dzieci w domach dziecka co czekają na adopcję? A wiesz ile czeka ale się nie doczeka????Tylko sobie tak myślisz.A ona ma rodzić kolejne.No to jakaś paranoja.Siedzi sobie laska w ciepłym domku,popija kawusię ,czyta internet i patrzy przez pryzmat swojego okienka,paniusia jedna.Nie wiesz jak jest w prawdziwym świecie,w prawdziwych domach dziecka.