Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudnadecyzja

Tydzień po aborcji, krwawienie ze skrzepami od kilku dni

Polecane posty

Gość Trudno uwierzyć
Do powyżej czyli do Ona.E.22

autorko nie przejmuj sie tymi hipkrytami. jesli lekarz umiwil wizyte za 4 dni to znaczy ze trzeba poczekac, bo moze samo minie. ja cie nie potepiam. kazdy ma prawo decydowac za siebie. zarodek to nie czlowiek, nie popadajmy w taka skrajnosc, jesli zarodek to czlowiek to kazdy przypadek poronienia powinien byc badany przez poliscje by wykluczyc morderstwo. odpoczywaj, jedz produkty bogate w zelazo bo tracisz krew, i staraj sie nie denerwowac. zacznij od wyjcia z tego forum bo ci sie tylko cisnienie podniesie jak bedziesz czytac te pierdoly

Gość pewnie że się nie przejmuj
małe dziecko też nie człowiek przecież. widziałaś kiedyś noworodka? podobne to do kogoś? postępuj jak kasia waśniewska :) i jedz dużo warzyw:)

Gość pewnie że się nie przejmuj
małe dziecko też nie człowiek przecież. widziałaś kiedyś noworodka? podobne to do kogoś? postępuj jak kasia waśniewska :) i jedz dużo warzyw:)

Gość ludzik123
autorko sprawdz poziom hormonu ciazowego dwukrotnie zeby bylo wida czy spada w odtepie kilku dni wtedy bedziesz wiedziala czy wszystko ok

Gość guśka3
współczuję Ci bardzo. Wiem, że trudno podjąć taka decyzję. Ja jestem co prawda mamą dwójki dzieciaków ale jakiś czas temu sama byłam w ciężkiej sytuacji i nie wiem co bym zrobiła. Ciężko taka decyzję podjąć samej, bo wnioskuje, że nie miałaś na kogo liczyć. Mimo wszystko podziwiam Cię za odwagę. Co do Twoich pytań o skrzepy to normalne. To samo dzieje się po poronieniu. Wiem bo tego doświadczyłam. Okres jest bardziej obfity wręcz leje się z Ciebie. Ktoś poradził Ci bardzo dobrze odnośnie uzupełniania żelaza. Znajdziesz go w natce pietruszki m.in. Zrób również badania na ilość hcg we krwi. Ktoś tez już o tym wspomniał. I staraj się nie popadać w paranoje. Jeśli podjęłaś taka decyzję musiałaś mieć powód. Jeśli zabieg przeprowadził dobry lekarz nie martw się o kolejną ciążę musisz tylko poczekać. Z tego co wiem ok pół roku do roku. Mnie po poronieniu kazano czekać do pół roku więc tutaj może być podobnie. Trzymaj się dziewczyno. Życzę powodzenia.

Ja wyraziłam swoje zdanie dotyczące aborcji. Nie obraziłam autorki, nie wyzwałam tej kobiety. A Ty jak mnie nie znasz to mnie nie obrażaj, bo mało kobieto o mnie wiesz. Jak masz inne zdanie niż ja to je napisz i tyle. W dzisiejszych czasach tak już jest, że każdy ma prawo do swojego zdania, Ty możesz je szanować albo mieć daleko. I skoro jesteś taka poukładana to zachowaj trochę kultury.

Gość jvodgps'eteow
Wszystkie kobiety które są zdecydowane na przeprowadzenie aborcji farmakologicznej zapraszam na polskie forum www.womenonweb.info/ Można tam pogadać w przyjaznej, siostrzanej atmosferze bez wyzwisk i oskarżania. Kompendium wiedzy z pierwszej ręki.

Gość jhvbgjhv
CO ZA GOJOWISKO!! autorko, nikt Ci tutaj nic nie powie.. współczuję.. jutro konieczie powiedz o tym lekarzowi. Ja jak poroniłam, miałam tak samo, skrzepy i ból po tyg przemieiło się w miesiączkę. wszytkim mendom łatwo umoralniać kogoś kto został skrzywdzony, niech was cipy przeleci trzech facetów wpierdol spuści przy tym i jak wyleczycie pizdę i sińce po gwałcie i dowiecie się ze macie dziecko w w yniku gwałtu. Lecie podziękować Bogu i cieszcie się 9 miesiącami, urodzcie w bólach i podziękujcie, poźniej zawołajcie "ojca" niech zacznie z wami życ bo tak wypada i czekajcie na kolejny gwałt i wpierdol.

Gość Morland...5677
moja kolezanka miala takie objawy niemalze do miesiaca,raz jej przechodzilo kompletnie,pozniej znow z niej sie lalo...musisz przezekac...wspolczuje ciezkiej deyzji

Gość wspolczuje
wlasnie czytam to co piszecie i uwiezyc nie moge.. czy wy wszystkie macie moherowe berety i brak mozgu w czaszce? aborcja nie jest wspanialym doznaniem dla zadnej kobiety, ale nikt nie ma prawa sadzic drugiego czlowieka, szczegolnie jesli nie byl w danej sytuacji. nie jest to rowniez morderstwo, szczegolnie jesli aborcja nie jest wykonana pozno, ale do 15 tyg ciazy. mieszkam w kanadzie, tu aborcja jest legalna, a ludzie bardziej tolerancyjni i maja chyba bardziej otwarte umysly. Bo z tego co wy piszecie to nie wazne, czy ma sie pieniadze zeby dziecku zapewnic byt, czy ma sie dziecko z gwaltu czy wzgledy zdrowotne nie pozwalaja na utrzymanie ciazy... dla was zawsze bedzie to morderstwo. a prawda jest taka ze kazdy ma prawo podjac decyzje o aborcji nawet jesli podejmuje ja z powodu ttego, iz uwaza ze nie jest gotow na bycie rodzicem. bo to odpowiedzialnosc, ogromna! i nie mowcie mi tu oo antykoncepcji, bo najinteligentniejszym sie niestety przytrafialo, ze i antykoncepcja nie zadzialala. autorko. nie przejmuj sie tymi tu osobnikami , mam nadzieje, ze twoje krwawienie minelo juz, i ze czujesz sie ok.

Gość gość
Ogarnijcie się ludzie to decyzja tej kobiety czy chce URODZIC dziecko czy nie.... jezeli tak sie dzieje ma prawo wybrac placi za to gigantyczna cene (bol psychiczny do konca zycia) ale ma prawo zdecydowac. I JAK NIE POTRAFICIE POMÓC TO NIE PISZCIE TU I PO PROBLEMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Anna

Tak naprawde to kazdy popełnia grzech.bo antykoncepcja jest grzechem,sex przed ślubem i chyba wszystko co z sexem związane.nie wiem dlaczego obrzucacie błotem dziewczynę.moze zle znosiła ciąże lub miała 100 chorób,których nie chciała dla swojego dziecka.Kazdego sprawa co robi.nikt święty nie jest.i prawie w każdym kraju kobieta ma wybór.to tylko w PL decydują za nas.Niech kazdy pilnuje swojego ogródka.