Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

KTO JESZCZE BIERZE SLUB W GRUDNIU???

Polecane posty

przepraszam ale nie zalozylam tego watku po to zebyscie mnie obrazali tylko zebyscie mogli mi doradzciw przygotowaniach do slibu wiec sie tym zajmijmy ok? :)

Gość Asia czer.
Idiotko zrozum to że nikt nie ma ochoty z tobą na poważne rozmowy bo jesteś zbyt głupia sprzedajna szmatka żeby z tobą prowadzić konwersację debilko. Kłamiesz i siebie i innych. Pogadaj z paulina ona pewnie ci doradzi. A ten twój szmaciarz zamiast wydawać pieniądze pożyczone z banku na taka pusta dzide jak ty lepiej niech zajmie się kobieta z która będzie miał dziecko. Pomysł o tym. Niech jej kupi witaminy owoce żeby zmniejszyć ryzyko wystąpienia upośledzenia u dziecka po tatusiu kozo.

Gość Asia czer.
Idiotko zrozum to że nikt nie ma ochoty z tobą na poważne rozmowy bo jesteś zbyt głupia sprzedajna szmatka żeby z tobą prowadzić konwersację debilko. Kłamiesz i siebie i innych. Pogadaj z paulina ona pewnie ci doradzi. A ten twój szmaciarz zamiast wydawać pieniądze pożyczone z banku na taka pusta dzide jak ty lepiej niech zajmie się kobieta z która będzie miał dziecko. Pomysł o tym. Niech jej kupi witaminy owoce żeby zmniejszyć ryzyko wystąpienia upośledzenia u dziecka po tatusiu kozo.

wybacz ale tak jak napisalam nie mam zamiru dyskutowac z s oboami ktore mnie tylko obrazja powniewaz nie w tym celu zlozylam ten topik wlasciwie to sama jestes idiotka

Gość Asia czer.
Jesteś upośledzoną sprzedajna ciota ale to u ciebie przecież rodzinne. Podniecasz się tym, że matka cię za kebaba wódkę i papierosy sprzedała . To i tak za dużo jak za taka pusta dziurę. Masz wielką uciechę z tego że co? Że bierzesz ślub z męską dziwka? I z tego tak jesteś duma? Z czego? Z tego że chłop cię nie kocha ma w dupie i zdradza? Jesteś już zerem i dnem człowieka debilko.

Gość Asia czer.
Jesteś upośledzoną sprzedajna ciota ale to u ciebie przecież rodzinne. Podniecasz się tym, że matka cię za kebaba wódkę i papierosy sprzedała . To i tak za dużo jak za taka pusta dziurę. Masz wielką uciechę z tego że co? Że bierzesz ślub z męską dziwka? I z tego tak jesteś duma? Z czego? Z tego że chłop cię nie kocha ma w dupie i zdradza? Jesteś już zerem i dnem człowieka debilko.

asia ja nie rozumie twojej agresji zachowujesz sie jak male glupied ziecko nie wiem zazdroscisz mi czegos czy jak? ze wiecznie siedzis zna moich postac?? niw ogarniam cie dziewczyno idz sie leczyc...

Gość Asia czer.
Leczyć to się idź ty głupia krowo. Bo to ty zachowujesz się jak małe tepe gowno wiesz? Czego mam ci zazdrościc downie? Mam faceta który mnie nie zdradza, nie bije i nie robi dzieci na boku. Więc trochę pomyśl o czym marzysz tepa dzido:) wesele też miałam i i to duże na 150osób, tylko widzisz mnie mamusią za kebaba nie sprzedała . Smutne ale prawdziwe.

Gość Katalinaaa :)
Jaką będziesz mieć sukienkę, jaką fryzurę?

juz psialam tutaj kiedya bede miec koka i do niego wpiete kwiatki ttakie male biale a sukienke taka prosta do ziemi ale bardzo elegancka i do tego takie bolerko welniane

hej dziewcyZnki bylam dzisiaj na slai gadac z babka co do ustawiania stolo i ogolnie calej dekoracji i kurde w sumie nie wiem czy dobrze zrobi,alam powedziece mi jak to uwas wygladalo??? bo babka powiedzial ze wieksozsc ludzi ustyawia stol w podkowe zeby bylo wiecej miejsce do tanczenia w smei nie wiem jak ianczej by to mozna ustawic... poza tym sie zastanaiwma jak sie ludzie rozsiada poza tym i tak may tylko 30 osob i poiza tym pewnie bedzie udoz miejsca... jak myslicie??poza tym babka powiedzial ze w gratisie zrobila nam takie cos co jesr za para mloda jak siedza nie wiem jak sie to nazywa ale fajne to jest w kolorach w ktorych ebdzie ystroj z nasyzmi imioanmi tam napisanymi :D fajny pomysl nawr ytnie pomyslalam o tym zawiozlam jej tez balony bo akzala mi kupic 50 bialych i 50 rozowych mowicie ze starczy?? w sumie bedzie malo ludzi wiec chyba ztak tak duzo nie ptorzeba jak myslicie?? a na koneic eszcz epytanie czy mialyscie wieczor papienki i kawalerkis? czy tlyko mieliscie czaskanine??? bo ja n9e wiem jak toz robic w sumie z mouch znomycj to ikt nie mil takiego wieczoru panienskiego aie kawalerkisego.... wszyscy tlyko ta czaskanine w sumie tez nie mam za wiele kolezanek zeby z nimi zrobic cos takiego... kurde moj mowi ze bediz epil z kolegami w czwartek przed slubem a w piatek zobaczymy kto przyjdzie na czaskanine... ps ile wodki kupic na czaskanine???????????? niemma pijecia ile ludzi u was bylo?????? z gory dzieki za odp

Gość JAK TAM NARZECZONY
ANITKA? DALEJ ZRADZA Z KIM POPADNIE? DALEJ CIĘ BIJE? DALEJ MAMUSIA GO BRONI :p

Gość CZEMU POKASOWAŁAŚ
TEMATY W KTÓRYCH OPISYWAŁAŚ ZDRADY I BICIE ANITKA? :D BOISZ SIĘ PRAWDY?

Gość też sprzedawca...
anitka, jeśli mogę coś podpowiedzieć: dzianinowe bolerko nie nadaje się na tak eleganckie okazje, może rozejrzyj się za innym? Zauważ, że żadna dama oficjalnie nie pokazuje się w dzianinach, one nie są eleganckie.

Gość jkhjmhjmh
Anitka, po co ci slub, przecież żaliłaś się że masz hiva i prawdopodobnie niedługo zachorujesz na aids... zbieraj lepiej na hospitalizację i leczenie swojej choroby.

Gość jkhjmhjmh
poza tym wypierdlalaj na forum ślubne :) szmato zarażona hivem

Gość jkhjmhjmh
pisałaś kiedyś że masz hiva i że możesz tylko przez gumki seks uprawiać a swojemu chłopakowi nie przyznałaś się do choroby. nie pamiętasz prostytutko ????

Gość jkhjmhjmh
jeszcze innym razem pytałaś jak leczyć świerzba bo się zaraziłaś od jakiegoś klienta, poszłaś do dermatologa, dał ci maść ale ci się odnowiło i wstydzisz sie isc znowu

nie nie pamietam bo nigdy czegos tkaieog nie pisalam za poza tym nie zuwam prezerwtayw wiec prosze cie nie komprmisuj sie

Gość jkhjmhjmh
ale masz krótką pamięć... nie chce mi się szukać ale pamiętam twoje wypowiedzi dotyczące hiva (m.in czy powiedzieć o tym chłppakowi, o gumkach) i o świerzbie którego nosicielką dalej jesteś. No anitka nie pamiętasz ?????? a może wstydzisz się tego teraz. jesteś zaświerzbioną, zahivioną prostytutką. oł maj gad....

Gość jkhjmhjmh
to ty na pewno 100% :) wytropiłam cię. piszą o tobie m.in na garsonierze, żeby cie unikać bo jesteś zarażona. klienci już wiedzą, jeśli chcesz to dowie się twój chłopak :)

Gość jkhjmhjmh
to forum erotyczne prostytutek i ich klientów. klienci oceniają dziwki, polecają, odradzają, opisują. ostrzegają przed zarażonymi. dziwki piszą o swoich problemach itp. może tam załóż wątek o przygotowaniach do sluby pod tytułem " jestem dziwką z hivem i biorę ślub 1 grudnia - chłopak nic nie wie "

Gość jkhjmhjmh
ocho, anitka się rejestruje bo cisza....