Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorennaa1

Jak przetrwac dalej

Polecane posty

Gość lorennaa1

Witam moja 20miesieczna corka nie przesypia calych nocy budzi sie pare razy w nocy i wola o picie nie mam juz sil bo dosc ze sie budzi to wstaje o 6 rano i zaprowadzam z nia na 8 starsze dziecko do przedszkola calymi dniami jestem sama rzadnej pomocy nie mam kiedy w dzien sobie pospac nie daje rady spac chodze o 22ale to nic nie daje bo wstaje pare razy w nocy a tak to prubowalam przestawiania godzin nie kladzenia w dzien odstawienia picia i nic poradzcie cos

moj tez tak pije. jak mial ok 15 miesiecy dostal do lozeczka niekapek. chcial pic to sobie pil i spal dalej, a ja wstawac nie musialam. teraz ma butelke przy lozku i sie obsluguje sam :)

Bardzo Ci współczuje. Moje najstarsze dziecko miało identycznie. Własciwie około 3 lat tak naprawde zaczelo dobrze spac. Ja tez myslalam, ze jak kolejnej nocy nie przespie, to bedzie ze mna źle, myslalam ze wyladuje w wariatkowie. Od pewnego momentu maz z malym spal, a ja zwialam do innego pokoju i stopery w uszy :-P

Gość lorennaa1
dzieki tylko ze ja mam meza tylko w wekeendy i sama ze wszystkim dlatego nie daje juz rady prawka nie mam wiec rano musze ciagac sie z dwujka okolo 400m cholera choc jedna noc ahhhh