Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meksykanka11

facet chyba mnie zostawił :(

Polecane posty

to mam jasny obraz tego lowelasa :) szukał odskoczni, którą miałam byc ja ale może żona coś zaczęła podejrzewać to on z dnia na dzień zniknął i może wróci jak uśpi czujność zony:)

Jestem w zwiazku i powiem Ci ze nie postapil bym nigdy tak jak ten typ.

Gość ZA 12 MIN
jak cie mogl zostawic skoro nigdy nie byliscie razem? nigdy nie uzaylabym takiego okreslenia w srosunku dop faceta z ktorym spotkalam sie kilka razy. po prostu zerwal znajomopsc, malo elegancko, ale nikt cie nie zostawil!

Bo Ty nie szukałeś zabawy jak on szukał bara bara. Przypuszczam ,że jak się nadarzy okazja to będzie kontynuował podchody a swoje milczenie jakimś kłamstwem wytłumaczy

Nie szukalem chociaz mam taka prace ze jak bym chcial to bez problemu bym znalazl ale to nie w moim stylu oszukiwac

ZA 12 MIN- nie było ciebie między mną a nim więc nie masz pojęcia ile się znamy i jak wyglądały nasze relacje. Nie pisałam,że spotkałam się z nim kilka razy tylko to już była dość poważna znajomość.

mtx to zależy kto jakim jest człowiekiem-Ty jesteś lojalny a tamten kłamie i kombinuje ale pewnie kiedyś tak się na tym przejedzie,że będzie żałował

Gość ZA 12 MIN
owwszem nie znam szczegolow waszej relacji, ale nigdy nie bylo deklaracji wstapienia w zwiazek. dlatego mowienie, ze cie zostawil brzmi troche jak ostatnie wolanie desperatki, ktora za duzo sobie wyobrazala i obiecywala. co nie zmienia faktu, ze facet zachowal sie jak dupek

Gość ZA 12 MIN
teraz doczytalam, ze ty nawet u niego w domu nie bylas. o naiwnosci

Gość Bye Bch
A uprawiałas z nim sex? Moze tyo chciał Cie wykorzystać, rozne sa gnojki