Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mroweczki20

no mamusie doradzcie i pochwalcie sie swoim przezyciem :D

Polecane posty

mam nie regularne @ ... ostatnio mialam po 32 dniach teraz po 25 dnia. kocham sie z partnerem bez zabespieczenia. napoczatku nie wiedzialam ze dostane @ bo nie czulam zadnych boli co bylam w szoku bo zazwyczas 2 dni przed umieram a piersi sa bardzo nabrzmiale ze sie dotknac nie moge. przy tym @ 3 dni przed koncem@ zacza bolec mnie podbrzysze i troszke piersi. w ostatni dzien w ukochanym kochalismy sie do konca. poniewaz bole nie ustawaly 4 dni po @ zrobilam test ktory wyszedl negatywnie ... w tym momecie jestem juz ponad tydzien po @ i bole sie nasilily piersi sa nabrzmiale i bola jak mierze temp. w pochwie 37.4 pod pacha 36.8, plus od ponad tyg mam zawroty glowy.bylam u gincia 2 dni temu i nic nie wykryl ale moze byc za wczesnie... czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy ?

Gość mamy jesien
no mamusie doradzcie i pochwalcie sie swoim przezyciem :D :O:O:O

Gość również polecam
Jezu co to za bełkot?

Gość mamy jesien
masz jakies schizy:O to nie zadna ciaza wlasnie co to za bełkot??:O

Gość jezu drogiii
idz na bete!!!!!!

Gość również polecam
dlaczego bełkot? weź przeczytaj jeszcze raz to, co napisałaś i zastanów się- ani ładu ani składu, koszmarne błędy gramatyczne i stylistyczne i czytac się tego nie da, jak sie bierzesz za seks i robienie dzieci, to wypadałoby chociaż umiejętnie sklecić zdanie

Gość masz racjeeeee
również polecam :D:D

to nie jest zaden schiz :/ i nie mowie ze ciaza ale mam taka nadzieje bo bardzo bym chciala juz miec dziecko a niestety u mnie raczej trudno jest obliczyc dni plodne :/ ... ja sie domyslam tylko ze moge byc bo wiem ze jest takie prawdopodobienstwo a staram sie o dziecko juz 6 miesiecy :/ niestety nie pojde na badanie krwi bo mnie nie chca przepisac mieszkam za granica i tutaj jest to troche trudniej... jak sie pyatalam to powiedzieli ze nie ma potrzeby pobierac krew :/... dlatego sie pytam test zrobie grugi jak miesiaczka nie przyjdzie ale poco odrazu byc chamskim i tak odp. nie wiesz nie potrafisz mi doradzic nie bylas w ciazy nie masz czym sie pochwalic to nie pisz i tyle

Gość eh eh ah ahhh
mroweczki20 a co to jest pol roku?:O:O nic

jedyny powod dlaczego mam takie bledy to dlatego ze mieszkam za granica juz 20 lat caly czas uzywam ich gramatyki caly czas w ich jezyku i w pracy tak samo. badz wyrozumiala zreszta nie prosze o poprawianie moich bledow lecz prosze o cos innego

Gość również polecam
ja nie jestem chamska, tylko stwierdzam fakty- a czy byłam w ciąży czy nie to juz nie twoja sprawa, jak chcesz uzyskać jakąkolwiek odpowiedź, to najpierw napisz poprawnie o co ci chodzi, bo w chwili obecnej ciężko do tego dojść

Gość eh eh ah ahhh
mroweczki20 4 lata wiec pol roku to jest pikus przyjdzie i czas na ciebie cierpliwosci!!!

Gość kikolec
skoro mialas normalna,obfita,parodniowa miesiaczke to watpie by to byla ciaza,co do dni plodnych to kup testy owulacyjne a zmierzona przez Ciebie temperatura jest niemiarodajna bo nalezy mierzyc caly cykl i to nie jeden by cos wiedziec o swojej biologii,podobno jak po owulacji temperatura wysoka utrzymuje sie dluzej jak 16 dni to jest prawdopodobienstwo ciazy

rowniez polecam - po co sie unosisz ... masz racje nie moja sprawa czy bylas jestes czy dopiero bedziesz w ciazy ale po co komentujesz moj post jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, tylko mnie krytykujesz ... powiedzialas mi ze robie bledy i wystarczy przyjelam to do wiadomosci ale juz sie tak nie unos ... eh eh ah ahhh - ojj to bardzo dlugo gratuluje wytrwalosci i potomka :) jak przechodzilas swoja ciaze jakie byly twoje pierwsze objawy ?

kikolec- dziekuje za odpowiedz ta temp. mam wlasnie tydzien ale moze dlatego ze mialam dni owulacyjne no nic do nastepnej miesiaczki bede mierzyc swoja temp. zobaczymy czy sie taka utrzyma czy powroci do 36,5 :)

Gość również polecam
unosisz się ty, gdyby można było coś zrozumieć z tego, co napisałaś, to może mogłaby pomóc, a komentować każdy może- to jest forum ;)

Gość eh eh ahh
udalo mi sie po 5 inseminacji a objawy to tylko bol brzucha zrobilam test po 13 dndniach od iui i byly 2 kreski

owszem kazdy moze jezeli ma cos w tym temacie do powiedzenia ... dziwne ze niektore osoby zrozumialy o co chodzi tylko nie ty... troszke bardziej sie wysil ... ale ja sie klocic nie chce nie po to tutaj napisalam. bede chciala sie klocic to zrobie to twarza w twarz z kims innym a nie bede przemadrzala na forum :)

eh eh ahh - to troszke musialas sie naczekac ale juz wymarzony skarbek jest i Gratuluje !!! zycze szczescia :)