Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakTaktakTakkkk

Niscy faceci są skazani na samotność, nie mają szans na fajne zycie

Polecane posty

Gość TakTaktakTakkkk

Nie słuchajcie kobiet bo tylko idiota wierzy w te ich kłamstwa ze jednak mamy szanse. Nie mamy , mozemy byc tylko kolegami,znajomymi nic wiecej. Czesc ma szanse na jakis związek ale zawsze z kims z drugiego obiegu : laska po przejsciach, rozwodka, samotna matka - imprezowiczka ktora chce spokoju po latach puszczalstwa. Smieszą mnie pewni siebie kurduple ktorzy lansują sie w klubach,dysktoekach , podrywaja , udają kogos kim nie są , nigdy nie beda playboyami, moze i cos tam bzykną ale i tak zostaną sami predzej czy pozniej

Gość Moloczko
pozatym splodza rownie niskie potomstwo i spierdola zycie kolejnemu pokoleniu.

Gość o jakim wzroscie mowimy?
170 czy ponizej?

Gość Jula 2000
Społeczeństwo podrosło, więc neandertalczyki i inne małpy do egzekucji.

Gość TakTaktakTakkkk
chyba ze poznają bardzo wysoka laske..tylko ktora takiego kurdupla zechce? przeciez gimnazjalisci są wyzsi od facecika 160-170 koles o wzroscie 175 ma jeszcze jakies szanse, ale 170 ? to juz kompletna porazka ide ulicą i 13 letnie dziewczynki są mojego wzrostu albo wyzsze

Gość TakTaktakTakkkk
o jakim wzroscie mowimy? - ponizej 175

Gość Autorko, ty pomiocie jeden
Moloczko pozatym splodza rownie niskie potomstwo i spie**ola zycie kolejnemu pokoleniu. - brawo za ciętą ripostę

Gość Blondi3223
poniżej 175 cm to już tylko litość pozostaje ....

Gość o jakim wzroscie mowimy?
mi osobiscie taki wzrost nie przeszkadza

Zgadzam się, że niscy faceci są nieatrakcyjni. Kobieta nie czuje się przy nich bezpieczna, kobieca. To wina tych gości, ale niski wzrost faceta jest wbrew kobiecej naturze. Każda fajna laska poszukuje dobrego materiału genetycznego. A niski facet nie jest takim materiałem. Mężczyźni w mojej rodzinie mają głowę na karku, są zaradni, wykształceni i bardzo wysocy od 192 do 198 cm. Mimo, że z twarzy nie są specjalnie piękni to zawsze mieli powodzenie i laski o nich zabiegały. Do tego są zdrowi, mają ładną rzeźbę ciała i są inteligentni. Tak już po prostu jest.

Dodam, że kiedyś próbował się ze mną umówić taki właśnie śmieszny gość - wzrost na oko 160-164. Żeby zatuszować wadę wzrostu chodził na siłkę i paradował w obcisłych koszulkach, żeby odwrócić uwagę od wzrostu. I powiem wam tak - braków w cm nie da rady nie zauważyć. Niski facet czy ładną buzią, czy umięścionym torsem zawsze będzie niski i nieciekawy.

Gość TakTaktakTakkkk
Bo my jestesmy odrzutami, gównami. 198 to juz przesada, deformacja ciała, koślawe nogi i tacy ludzie żyją krótko. Według naukowców idealny wzrost faceta to 183-188, tacy są najbardziej zdrowi i najdluzej zyją. rozumiem kobiety, bo sam sie oglądam za wysokimi laskami, nie chcialbym takiego kurdupla jak ja albo jeszcze nizszej np 150-160 porazka

Gość takasiakaipokraka
Spalać takich żywcem.

Nie wiem skąd wysuwacie takie tezy ale mylicie się bardzo.Mój kolega ma 162cm jest niziutki a miał już taką laskę o której marzył nie jeden koleś, ba większość z nich były o 10cm wyższe od niego.Jakoś żadna nie patrzyła na jego wzrost tylko na jego charakter i gadanę.

Gość a ja nie lubie
facetow powyzej 175 cm , tyle to max bo sama mam 156 cm .A nawet wole takich pomiedzy 160 -170 . Nie wszystkie lubia wysokich , to nie jest regula .

Bez przesady - nie gówna i nie odrzuty. Możesz być dobry w pracy, w hobby, w seksie, ale napewno nie będziesz miał szans przed kolesiami wysokimi. A co do wzrostu 192 plus - to powiem Ci, że to bardzo sexy jest. Facet jest duży tu i ówdzie ;) A taki maluch 160 cm to nie kojarzy się dobrze :)

[zgłoś do usunięcia]The Element of One Taaaaaaaaaaa - może w gimnazjum :D

Wcale nie.Mam 27 lat, mój kumpel 26 i w ciągu ostatniego roku miał trzy nowe dziewczyny w jego wieku a obecnie ma starszą o dwa lata, szczupła blondyna 175cm , są zaręczeni i planują ślub.

The Element of One - ilość lasek w łóżku nie odzwiedciedla jakości. Znam laskę, która żeby stracić dziewictwo wreszcie - w wieku 25 lat poszła z gościem z dyskoteki, przypadkowym, jakimkolwiek, który sadził jej komplementy :) ona sama była zaburzona i nie miała poczucia własnej wartości, więc nie produkuj się :) Laski i tak wiedzą swoje

Gość ggggggggggtyh
przekaz wyrazy wspolczucia i kondolencje od userow Kafeterii dla kolegi 🌼 :(

Z czasem w związkach, w których laska jest większa od gościa o 15 cm i więcej zaczyna dziwnie się czuć. To nienaturalne. Mam taką koleżankę, on 162 ona ok. 180. Mąż ją irytuje, ona myśli o zdradzie z fajnym, wysokim, potężnym mężczyzną. :)

I dobrze wam tak, karakany. Kalek fizycznych społeczeństwo nie potrzebuje.

Może niscy goście powinni pomyśleć o przyjmowaniu hormonu wzrostu? Prince nosił buty na koturnie lub obcasie :)

Gość marcooo
oj dzieci:) ja jestem bardzo wysoki, wyższy od każdego a mam 169 cm wiecie jak to robię? zwyczajnie staje na swoim "portfelu" w dojrzałym zyciu liczy się to że jezdzi się na narty w Alpy a nie z wysokim idzie do maca:) kompleksów nie mam

A czy ja tutaj bronię niskich facetów ? NIE..Po prostu piszę to co widzę, mój kolega to nie jest jedyny przypadek bo znam więcej gości którzy nie mają więcej niż 165cm a są w szczęśliwych związkach więc jak dla mnie rozwalają mnie takie tematy i wieczne marudzenie jacy to jesteście poszkodowani.Poszkodowani przez los to są ludzie bez rąk, bez nóg ale nie normalny zdrowy chłopak.

Kasiasty kurdupel mnie nie przekonuje. Nie chciałabym Cię. Szybciej bym zwymiotowała niż rozchyliła nogi przez karakanem :D