Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pusja

Sexenergy czyli wasze sprawdzone afrodyzjaki

Polecane posty

Gość KASIAwita
dobrze pasja i sport to podstawa hehe wiecie o co mi chodzi prawda

Gość wIaDeReCzKo
no coz nikt się nie zorientuje po nazwie tematu czy komentarzach sherloocku :P

Gość dinooozarus
ehehhe walnijcie se jakiś erotico masaz z olejkami erotycznymi znaczy eterycznymi i po sprawie happy end gwarantowany

Gość bigPIG
tiaa a swistak siedzi i zawija je w te sreberka

Gość felicyjkaa
tee a skad ci się wziął pomysl ze swistakiem może na ciebie działa każdy lubi co innego :P

Gość gość
to co na pweno sprawdzone przez mojego meza to jedzenie jajek , naje sie jajek przed wekendem ze 3 dni a potem jak króliczek

Gość BOOOM88
ja chyba sprobuje tego sexenergy w sumie wczoraj kupiłam hehe bo faktycznie inne afrodyzjaki jakies kaloryczne sa:P

Gość koroneczkowyzawrot
ejj no a gdzie szacuneczek do klasycznej koronki ja sie pytam? mojego meza dalej koronka podnieca nie ma co ehe

Gość bartuswinski
tak tak tak ale jak ktos ma z tym problem to szuka sposobow jak tu podgrzac atmosfere ale cieszymy się twoim szczęściem :P

Gość upartyosiol
mi to pomaga sexenergy , nabieram wiatru w zagle i tak sune cala noc

Gość medisscus
ojojjj żeby tu się czasem u lekarza nie skonczylo hehehe :D

Gość upartyosiol
no dobra moze troche pojechalem, ale faktycznie sexenergy ddaje takie lekkiego kopa ze ochota jest moja partnerka nie narzeka

Gość upartyosiol
no dobra moze troche pojechalem, ale faktycznie sexenergy ddaje takie lekkiego kopa ze ochota jest moja partnerka nie narzeka

Gość RESSoraczek
Lepiej to po prostu jakiś romantyczny wieczor opracować w zaleznosci co chłopak najbardziej lubi i tyle

Gość szpileczqa
nie lepiej kusa bielizna i do tego szpilki? nawet nie wiecie jak mnie jaraja szpilki :D

Gość rechotkagat
no tak ale w szpilkach nie kazda potrafi dobrze smigac, albo jak potrafi to chloapk w tych szpilkach od niej jest nizszy :P

Gość santoLEON
jakos nie wierze w afrodyzjaki a takiego sex energy to wole sobie chlapnac przed lub po. sami wiecie o co mi chodzi hehe

Gość katherrrina
domowych sposobow to juz nie znacie? przez zoladek do serca a potem fajna bielizna i z facetem dobrze nam sie zyje a nie tu jakies owoce morza czy inne pitu pitu

Gość mr00weczka
gdyby tak facet ubral szpilki to juz wrazenia nie robi co innego klata jak kaloryfer to wtedy na pewno laseczki uwage zwroca

Gość zelineczak
ale klata to chyba do prywatnego odbioru bo bez bluzki to tylko wakacje albo na silowni. dziwnie to moze wygladac a raczej komicznie.

Gość kretonex
kazdy ma pomysl na siebie jednego kreca szpilki, inni wola pic sex energy a jeszcze inni korzystaja z afrodyzjakow i co w tym dziwnego zycie intymne to rzecz wazna taka prawda

Gość WOJRYGA
fakt hehe mi to sie widzi taka miss mokrego podkoszulka to dopiero na mnie wrazenie robi

Gość torrunanika
coz to moze sobie zorganizuj taki wieczorek jak zostane w klimatach bielizny. bez bielizny tez dobra opcja

Gość gość
dobre dropsy i jazda

Gość kamelonn
tia energetyk to ci da sile do dzialania wiec na pewno na zwolnionych obrotach nie dzialasz co do szpilek to faktycznie stary i utarty sposob na zwrocenie meskiej uwagi

Gość monitypar
Jak ktos moze nosic szpilki to napewno przyciaga meski wzrok, ja niestety jestem wiecznie spozniona i do pracy zawsze wybieram plaskie obuwie, niezbyt seksownie wygladam, ale coz poradzic.

Gość oxynek
Moze dla faceta w domu chociaz ubierasz? Szpilki to dopiero afrodyzjak, jeszcze jakas fajna czarna bielizna i czlowiek odrazu nabiera ochoty..do zycia oczywiscie

Gość trubejej
Taa do zycia, jeszcze sobie do tego dorzucic jakies sexenergy to juz pewnie czlowiek caly plonie ehhe ja akurat walentynki mialam bardzo udane.

Gość wildthink
Taa, ale w sumie wszedzie bylo pelno ludzi nie wiem jak u was, ja ze swoja dziewczyna wybralem sie do kina i sala byla pelna wiec potem postanowilismy zostac w domu niz sie dalej gdzies cisnac.

Gość krepytorka
Taa pewnie wam te drinki do glowy uderzyly hehe, ja to wole sobie samego blacka czy burna zarzucic i wtedy to dopiero mam duzo energii, czlowiek zadowolony jest i wogole.