Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pusja

Sexenergy czyli wasze sprawdzone afrodyzjaki

Polecane posty

Gość POLENTARIA
Raczej blacka to bym wypila żeby mieć wiecej energii do dzialania przed i po. A jak chodzi o sam afrodyzjak to polecam jakies stroje do przebrania, czyli jakas seksowna pokojowka itd. w zaleznosci jakie klimaty bardziej was kreca.

Gość HEJVEN
Dobrze, ze się w takie wdzianka nie musze przebierac bo mój to zawsze ma ochote czy to w dzien czy w nocy. Przynajmniej takie triki czy inne naturalne afrodyzjaki to może sobie zostawic na przyszłość, a nie odkrywac wszystkie karty teraz.

Gość ajdija
Przynajmniej b�dziesz miala wiecej pikanterii i tak stopnio podnosic atmosfere, fajnie si� masz. W moim przypadku partnera musze wprowadzic w nastroj czy kolacyjka, bielizna i jak jest spiacy do jeszcze sexenergy mu zafundowac i sobie i dopiero wtedy cz�owiek nabiera wi�kszej ochoty.

Gość gość
nie ma srodka ogolnie dostapnego dla podniesienia libido , nie ma! i choc takie rzeczy jak wiadomo co , bo mi system nie puszcza jak wymieniam itd działają , to jednak bez inicjacji nie zadziałają ! czyli co bysmy nie zjedni jezeli nie bedzie twz gdy wstepnej , dotykania , stymulowania jak penisa , tak waginy , nie odczujemy działania zazytego specyfiku . ale działają ! i to jeszcze musze dodac ze u ruznych roznie , i raz tak a raz nie , wszystko zalezy od tego czy go wezmiesz na pusty zołądek , czy po jedzeniu i co zjadłes .

Gość daria0darla
Hmm możecie zawsze pomyslec o polaczeniu plaszcu i bielizny, tylko gorzej jak nie macie się gdzie po drodze do domu z pracy przebrac. Ale pomysl testowany i naprawde przynosi por zadane efekty hehe

Moim afrodyzjakiem jest mój chłopak, tak mnie podnieca przez 24 godziny na dobę, że nie potrzebuję jakiś pseudo-rozbudzaczy, nie jestem impotentką jak większość tego forum (widząc po temacie :D) Zamiast sięgać po afrodyzjaki zadbajcie lepiej o sflaczałe cielsko!

Gość crazyINDIA
Ty to chyba za duzo filmow się naoogladalas, bo okej paradowanie w bieliznie spoko, ale jakbym tak przez przypadek kogos spotkala i sasiad i kolezanka zauważyła by co mam pod spodem to jednym slowem dramata, wszyscy by się pewnie ze mnie smiali.

Gość lawinka90
krople na napoju? zeby niby co, zwieksza poped seksualny? nie wiem o co tyle halasu, najlepszym afrodyzjakiem jest klotnia, bo sex na zgode jest najlepszy. a wy tu sie zastanawiacie jaki afrodyzjak najlepszy, a jak nie chcecie sie klocic to sniadanko w weekend do lozka i heyaa banana.

Gość gegega
Ja również stawiam na klasykę ;) Szczerze ? To nie byłam przekonana na początku do zastosowania takich kropelek jak Hiszpańska Mucha ale umówiliśmy się razem z mężem, że użyjemy kiedy nie będę tego wiedziała aby sprawdzić czy działają. Tak więc nie miałam o nich pojęcia. Muszę przyznać, że efekty były niesamowite ! Już dawno nie czułam takiego pociągu do swojego męża ;) Teraz co jakiś czas stosujemy te: http://sexelixir.eu/ i jest to fajne urozmaicenie tak więc moim zdaniem warto ;)

Gość Trotocototo
Lawenda jak i figa są popularnym afrodyzjakiem, jeżeli połączycie te składniki w jedną, wspólną całość to będzie petarda wzniecająca ogień. Wiem, że lawendę jest stosunkowo trudno spotkać w zwykłych sklepach, w takim wypadku lepiej poszukać jej w internecie czy też ewentualnie w sklepach które sprzedają żywność ekologiczną.

Gość Zuzia zuziaczek
Hmm taaa kebab to dopiero rozkreca porzadanie. Chociaz i tak lepszy pomysl niz hot dogi w ikei, kiedys moja kolezanka umowila sie na randke. Sie dziewczna wystroila, a jej potencjalny facet zabral ja na przepyszna kolacje do ikei, zjedli po hot dogu i tyle sie widzieli. Pomysl kiepski na wyrywanie lasek, ale moze jakies kobiety preferuja takie klimaty.

Gość sweet cherri
lawendy to nie używam jako afrodyzjak, tylko jako zapach do szafy, żeby odstraszyć mole. nie wiem jak smakuje w potrawie, ale jakoś dziwnie byłoby dla mnie się przestawić na używanie lawendy w jedzonku.

Gość mlyna4rz
se zjedzcie ludzie po tortilli i zapijcie go sexenergy, a jak se pojemy to mamy wtedy wieksza ochote na robienie roznych rzeczy. przeciez od dawien dawna wiadomo, ze do serca mezczyzny mozna jedynie trafic przez zoladek, moja kobieta to musi gotowac i jeszcze do tego dobrze. :D:D

Gość autorski
Może mu się tak naprawdę Twoja koleżanka nie spodobała, albo był chłopak oszczędny, kurde przecież jest tyle fajnych pomysłów na ciekawe randki, nawet kino jest lepsze niż romantyczna kolacja na hot- dogach, gorzej by było jakby zjedli coś na stacji benzynowej, ewentualnie Twoja koleżanka mogła sobie chociaż meble pooglądać.

Gość klontyntka
dziwne i jeszcze dziwniejsze rzeczy sie zdarzaja, chociaz pomysl randki na stacji benzynowej do udanych nie nalezy, ale jak ktos nie ma pomyslu albo osob ktore moglyby cos madrego doradzic to potem takie sytuacje sie zdarzaja.

Gość nemenia45
Oj ja również tak jak poprzednik stosowałam ten afrodyzjak Sex Elixir : http://sexelixir.pl i muszę przyznać, że o ile na początku wierzyłam w działanie takich specyfików to teraz się przekonałam. W zasadzie razem z moim narzeczonym kupiliśmy ponieważ zauważyliśmy, że atmosfera w związku trochę siadła. Wie to każdy kto jest z kimś kilka lat. Nie jest tak jak na początku ale warto jest urozmaicać swoje życie intymne. Muszę przyznać, że środek ozywił atmosferę ;)Stosujemy go w weekendy kiedy mamy więcej czasu na igraszki.

Gość gość
po 6 letnim malzenstwie u nas sprawdza sie : -zero stresu, zero zmartwien , pelne konto w banku, wyspac sie , wypoczac. Iwtedy jest taki sex , ze az sciany sie trzesa.

Gość czterera
No tak ale nie każdy ma taki komfort, że może się wyspać. ..

Gość kardelaaaa
U nas też sprawdza się Sex Elixir - też używamy w weekendy kiedy dzieci są u dziadków. Można wtedy sobie porajcować. Muszę przyznać, że jest dość wydajny. Jak zamówiliśmy go sobie z mężem jakieś 3 miesiące temu to jeszcze mamy pół buteleczki.

Gość igaaa54a
Najlepiej chyba wypróbować najpierw kosmetyki, ze względu na niewygórowaną cenę np. w sklepie http://www.erotycznefantazje.pl/afrodyzjaki kosztują 14 zł Inna sprawa że słodycze równie spełniają swoją role :)

Gość huber3740
mogę polecić wam środek o nazwie alluramin dostępny na tej stronie http://www.feromony-meskie.pl naprawdę działa wiem z własnego doświadczenia

Gość gość
Wszystkie najlepsze afrodyzjaki dostępne na rynku można dostać w http://sexshop112.pl/176-afrodyzjaki Ceny mają bardzo przystępne w porównaniu z innymi sklepami. Osobiście polecam Sex Elixir, który tydzień temu kupiłam u nich. Jest bardzo skuteczny i mocno pobudza do działania

Gość gość
mój sprawdzony sposób zawszy gdy poznaję nową partnerkę to takie pigułeczki z netu o nazwie Feminam Libido. Można je rozpuszczać. Można je stosować jednorazowo 2 tabl. około 40min. przed bzykankiem. Kobiety szybko się po nich podniecają i jak twierdzą seks jest super. Skład jest jakiś unikalny nie spotykany w Polsce, zioła z Ameryki Połódniowej. Z tego co czytałem wiele kobiet znużonych małżeństwem i przemęczonych je stosuje w Stanach. Najważniejsze że działają praktycznie od razu i nie trzeba ich często brać.

Gość gość
Wybierzcie sobie coś ze sklepu ferosup.pl, mają tam dosyć dużo ciekawych rzeczy, do tego obsługa sklepu jest bardzo miła, więc na pewno coś dla siebie wybierzecie. Polecam gorąco!

Gość gość
Jeżeli juz szukacie jakis środków które poprawią wasze współżycie, to polecam sprawdzić sklep ferosup.pl - mają tam wiele środków, które na pewno pomogą wam z waszymi sprawami łóżkowymi.

Gość Sworek
Ooo... też tam kupowałem i polecam, szybka dostawa i bardzo miła obsługa, to zdecydowanie na plus.