Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam o mieszkanie

Opłaca mi się kupić "loft" 90m2 za 300 tys. zł? Stan surowy zamknięty.

Polecane posty

Biorąc kredyt musisz też brać pod uwagę dodatkowe koszta:Ubezpieczenie mieszkania,koszt przygotowania kredytu a nawet teraz chca ubezpieczenia od utraty pracy(to jest takie cos ze jak stracisz pracę to przez pół roku bank zawiesza kredyt no chyba że szybciej znajdziesz prace)Ja mam kredyt 90 tys.tyle mi brakowało na 15 lat i mam raty 680 zł.Kredyty hipoteczne nie sa tanie o nie.Jest tyle dodatkowych opłat że szok.Bo jak ktoś myśli ze jak pójdzie i dadzą300 tys bez dodatkowych kosztów to jest w błedzie. Moi znajomi też brali kredyt na mieszkanie tylko oni 120% wartosci mieszkania bo chcieli je wykonczyc i kupic meble to nie dosc ze te wszystkie ubezpieczenia musieli placic to jeszcze polise na zycie musieli wykupic.Tak tak polise na zycie bo ile bank by byl stratny,,wrazie co,, a oni nie mieli innego zabezpieczenia.Inaczej wyglada sprawa jak sie czyta o kredytach a inaczej jak sie idzie do banku.Papierow jest cala teczka.Ja swój kredyt koncze sklacac juz w tym roku i tak sie ciesze.

Gość Pytam o mieszkanie
2 razy więcej muszę oddać? Boże, myślałam, że max 20 % :( To chyba lepiej niech babcia sprzeda dom i nam pożyczy, a my jej będziemy spłacać.