Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się Wam w twarz :D

Prawiczki myślą, że ich target to modelki, fotomodelki, hostessy i tancerki :D

Polecane posty

Gość nigigggia
masz kase urode wyksztalcenie? bo jesli jestes szkaradkiem co gowno zarabi lub jest bezrobotny to startuj do własnej graby

Gość łąki pola lasy
Soth_Gesaecgan a jakiego wyznania jesteś? i w jakie dziewczyny w takim razie celujesz?

Gość nigiggggggia
a ty co /piekny bogaty wyksztalcony?

Gość nikolinne
dla bab liczy sie materia

Gość łąki pola lasy
Soth_Gesaecgan a co to za anomalie? :D

Kiedyś miałem np. taką sytuację, że sąsiadka pytała się mnie z okna jak mam na imię. Odpowiedziałem jej, że "Nie rozmawiam z obcymi". A fajna była. Wysoka, długonoga, ale wątpiłem, że mógłbym z nią znaleśc temat, bo ja miałem wtedy 20 lt, a ona 15 . . .

Gość koralllina
nawet maciuś z klanu był na randce i pewnie miał więcej kontaktu z kobietą niż wy kiedykolwiek będziecie mieć.

Jakie anomalie? Np. bujne owłosienie na twarzy, czy duża przerwa między siekaczami. To są cechy które mnie brzydzą . . . Np.trochę pulchna może być, ale 120 kilo też nie może ważyć. To nie są kosmiczne wymagania . . .

Gość łąki pola lasy
Soth_Gesaecgan to trzeba było próbować a nuż by się udało, a nie spierdoliłeś jak tchórz, i patrz jak na tym wyszedłeś. wciąż prawiczek. a ile teraz masz lat?

Gość łąki pola lasy
Soth_Gesaecgan no jasne że sobie znalazła, bo to normalne, że ludzie łączą się w pary, a teraz on ma 22 lata ty 27 i by było super, a teraz? zaraz ci 30stka stuknie i dalej męczysz się w prawictwie, zamiast budować normalne relacje z kobietami.

Poza tym to nie jest moja potrzeba. Nie jestem impotentem, ale bez tego przeżyję. Poza tym czuję, że góruję nad większością tutejszych prawików, bo nie jestem koniobijcą . . .

Gość Sztefan
Soth - a ty nigdy nie marszczyłeś freda?

Wyleczyłem się z tego, bo w Prawie jest napisane, że przez takie praktyki człowiek staje się nieczysty. Przez 1,5 roku to robiłem, ale teraz nie robię tego od ponad 4,5 roku. Dążę ku czystości . . . Czystości rytualnej . . .

"Odpowiedziałem jej, że "Nie rozmawiam z obcymi"." to jak panienka z dobrego domu :D niezłe jaja

Gość łąki pola lasy
offerma a ty co robisz jak ciebie zaczepiają nastolatki?

Gość łąki pola lasy
off no i słusznie, a niektórzy jak widać uciekają, co jest dla mnie po prostu komiczne, ja rozumiem jakby było na odwrót, jakby jakiś starszy facet zaczepiał te dziewczyny, ale jeśli one zaczynają? to trochę głupio szukać wymówki...

dlatego mówię, koleś zachował się jak panienka z dobrego domu którą chłopcy na ulicy zaczepiają. taka wtedy ma prawo "bronić cnoty" i odpowiadać "nie rozmawiam z nieznajomymi" ale żeby tak zachował się facet zagadywany przez nastolatkę to normalnie obciach.

Gość łąki pola lasy
ja mimo iż jestem kobietą to tak bym teraz nie odpowiedziała, kurde, aż nie wierzę, normalnie śmiech na sali.

Gość łąki pola lasy
dla mnie to też dziwne, że młody facet nie chce sobie ulżyć ręką jak nie ma kobiety...

Gość kamil97jgora
Dobrze robią, bo gdyby nie oni to mielibyśmy więcej zakażeń HIV tak jak np. Ukraina czy Rosja gdzie prawiczków powyżej 18stki praktycznie nie ma. Apeluję o więcej szacunku do prawiczków. To naprawdę wartościowi ludzie. Nie oceniajmy ich tylko przez sferę seksualną.

Gość samanta mamba -
Soth_Gesaecgan mam nadzieję, ze teraz jesteś odważniejszy, i nie uciekłbyś przed nawoływaniami panienki z okienka :)

Gość koralllina
prawiki myślą, że fajne laski ustawiają się do nich w kolejce.