Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MANIA56

Test ciażowy 3 tygodnie po stosunku ? easy view

Polecane posty

Gość MANIA56

WItam, chciałabym się was poradzić, zrobiłam dzis test ciazowy 3 tygodnie po stosunku ( z porannego moczu). WYnik negatywny jedna kreska. Czy moge uznać że jest on wiarygodny? Robiłam także bete 9 dni po i wynik negatywny potem 2 tyg. zwykly test domowy rowniez negatyw... ale strasznie boli mnie podbrzusze a raczej macica dotknąć się do brzucha nie mogę bo jest tak strasznie napięty i bolący;(

Gość rowniez prosze o pomoc.-
U mnie podobnie, jestem 5 tyg po stosunku a strasznie bolal mnie niedawno jeden jajnik a teraz podbrzusze (macica wlasnie) i troche tez ten jajnik...okres mialam 2 tyg temu ale bardzo skapy. Test robilam (bobo test) przed okresem i tez negatywny. Czy moge byc w ciazy podobnie jak autorka?

Gość MANIA56
w dniu kiedy miałam dostać okres czyli 5 dni po stosunku dostałam plamienia które trwało prawie 6 dni... od tego czssu wlasnie bolaly mnie jajniki a teraz macica...

Gość MANIA56
ogólnie to jestem 7 miesiecy po porodzie... u gina byłam ostatnio troche ponad miesiac temu i było wszystko dobrze

Gość MANIA56
jutro chyba wybiorę sie do ginekologa bo nie wytrzymam tej niepewności i bólu...

Gość MANIA56
do tego pod koniec tego plamienia mialam strasznie bolące piersi... teraz ból juz minął i pojawia sie tylko czasami i krótkotrwaly...

Gość rowniez prosze o pomoc.-
No jesli masz mozliwosc to najlepiej bedzie jak pojdziesz do gina. Ja tez powinnam ale wlasnie jestem w UK :\ i ta niepewnosc mnie dobija.

Gość MANIA56
uwierz ze mnie tez ja juz glupieje po prostu... Ale czy 3 tygodnie postosunku i jesli te plamienie nie bylo okresem lecz np plamieniem wynikajacym z poczatkow ciazy juz bylby 7 tydzien... na usg mozna cos zobaczyc?

Gość MANIA56
a czy to może być sprawka hormonów ? ten ból macicy i jajników?