Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esma600

I CÓZ Z TEGO , ŻE RODZĘ DZIECI , JAK NIE MAM NA ICH

Polecane posty

Gość Esma600

UTRZYMANIE , WYTŁUMACZY MI KTOS TEN PRECEDENS ? :(

Gość a to jakiś nakaz jest żeby
rodzić???? Skoro rodzisz, bo tak lubisz, to oddawaj do domu dziecka żeby państwo za ciebie je wychowywało :( A ty rozmnażaj sie jak królik. Nikt ci nie zabroni

Gość Esma600
ty wredny człowieku , akurat mam taka naturę , ze szybko zachodze w ciążę i bardzo kocham swoej dzieci i nikomu ich nie oddam , chce tylko zarabiac jak kazdy normalny człowek i miec pieniądze na utrzymanie siebie i dzieci ,a tu taka wredna cholera przyjdzie i bezczelnie sie wypowie Pewni zazdrosna suka , któa nie moze miec dzieci , wiec sobie pomysli , daj jedno , a spierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lecz sie , a zacznij od głowy wredna suko

Gość ixyyyyyyyyyyy
a po co rodzisz? zabezpieczyc sie nie umiesz? najpierw trzeba zadbac o utrzymanie by moc spokojnie urodzic a nie narobic sie dzieciakow i jeczec, ze ma sie tyle dzieci a nie ma za co ich utrzymac

Gość ixyyyyyyyyyyy
akurat mam taka naturę , ze szybko zachodze w ciążę :D :D :D to sie ZABEZPIECZAJ glupia kwoko po co ci praca skoro "szybko zachodzisz w ciaze"? ciagle bys byla na macierzynskim

Gość ixyyyyyyyyyyy
a gdzie ty tu widzisz PRECEDENS?

Gość I ty jesteś matka??
Pewnie jakas patologia- sądząc po Twojej wulgarnej wypowiedzi !! Współczuję Twoim dzieciom... Nie dość ze zyja w biedzie to maja matke która nie ma w głowie poukładane...

Gość zwykle matoły mnożą się w
nadmiarze... A tatuś tych dzieci jeden czy kilkunastu? Może on niech haruje na te dzieciaki a ty sobie bądź w tej ciąży nieustannie, skoro tak łatwo ci to idzie. Widocznie tylko do tego się nadajesz

Gość Esma600
aha , a Pańtwo narzeka na niz demograficzny :( a tu takie kwoki zazdrosne , ze nie moga miec dzieci , a co to moja wina , ze tak szybko nie zachodzicie w ciąże ? moze u was jest odwrotnie , macie kase na zycia , a dzieciaków wam brak , wiec szukacie biednej naiwnej kobiety , zeby wam rodziła , bo paniusia boi sobie rozciągnąć skóry na brzuchu , hahahhahahaha, zapomnijcie panienienki , dzieci nie ą na sprzedaz !!!!!!!!!!!!11

Gość ixyyyyyyyyyyy
jak tak szybko zachodzisz w ciaze to przestan sie pieprzyc po katach

Gość Esma600
ale chamstwo ,a fuj w temacie w którym założyłam miałam na mysli fakt , że PAnstwo powinno bardziej wspomagać rodziny wielodzietne , a szczególnie kobiety , które moga i CHCĄ rodzic dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Esma600
a tu NIC , poza chamstwem :(

Gość vvv21vv
bez takich sciem tabsy aty zabezpieczaja w 99% wiec nawet wysoka plodnosc nie pomoze

Gość I ty jesteś matka??
ja w przeciwieństwie do Ciebie najpierw znalazłam sobie prace i ułożyłam dość statecznie swoje zycie moze nie na najwyzszym poziomie ale wystarczajacym aby moim dzieciom nie zabrakło niczego... Najlepiej złożyć na Państwo ze nie daja pieniedzy to Twoim obowiazkiem i Twojego meza jest łożyć na ich utrzymanie i zapewnić dobry byt!!! A i najpierw przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi a potem mów że ktoś jest chamski :-)

Gość wrednamalpa26
ja uważam że wpadka może się przytrafić każdemu jedna dwie spoko ale 3, 4, 5, 10 przecież tabletki czy spiralka dają niemal 100% pewności więc po co klepać biedę lepiej się zabezpieczać

Gość dla mnie seks to wyraz miłości
ale autorka nie chce się zabezpieczać przeciez tylko rodzić na koszt państwa...

Gość no szkoda mi slow.............
nie mam szacunku do takich kobiet jak Ty skazujesz swoje dzieci na gorszy byt, bo sie nie zabezpieczasz co z tego, ze urodzisz iles tam dzieckow, Panstwo zyska? tylko co? skoro bedzie musialo Ci zasilki wyplacac i dzieci dokarmiac

Gość wrednamalpa26
miejmy nadzieję że to głupia prowokacja, ale dużo jest takich kobiet które myślą jak autorka postu

Gość Esma600
żadna z was nie wpadła na pomysł , że ja kocham swoje dzieci , i pragnęłam miec dużą rodzinę , a jakbym chciała sie tak dopiero dorabiac a pozniej rodzic to nawet nie wiem czy bym jedno miała , a może w ogóle , tak jak wy :(

Gość wrednamalpa26
tyle że miłością dzieci nie wyżywisz

Gość no szkoda mi slow............
witam. reprezentuję klub kafeteryjnych matek polek. niestety hormony wyżarły nam umiejętność myślenia abstrakcyjnego dla tego naparzamy się na tę prowokację jak głupie cipy. pozdrawiam

Gość Esma600
o tym pisze , że brakuje mi odpowiedniej pracy o ogólnie kasy :(

Gość to chyba prowokacja bo
jak moze byc tak głupim ? :D ja mam 21 lat poki co nie stac mnie na dzieci i sie zabezpieczam niedosc , ze tabletkami to jeszcze gumka !! i nie bede ich miec dopoki nie bede pewna, ze bede mu wstanie zapewnic normlany byt ! ruchasz sie jak głupia z mezulkiem, który jest tak samo tempy jak Ty , a Twoje biedne dzieci na tym cierpia... z czego im dasz na studia albo na wesele? im wieksze dzieci tym wiecej wydatkow.. ale co ja tam pisza lepiej sie rznąc jak lafirynda a potem lamentowac ze sie kasy nie ma...

Gość gdybym była
Twoim dzieckiem byłabym na Ciebie autorko niezle wku***iona, ze nie mozesz mi spokojnie dac na aparat na zeby, prawo jazdy,fajne zimowe buty bo ze starym sie prujesz jak głupia ;/

Gość gdybym była
dlatego wolę sponsora - mam fajne zimowe buty niezależnie od tego jaką kobietą jest moja matka ;)

Gość gdybym była
yyy sory ale nie kazdy chce sie łajdaczyc za kase. Do pewnego czasu ubieranie dziecka to ich obowiazek, a ja nie musze miec butów za 300 zł

Gość Esma600
dziecinko jak bedziesz miała 40 lat , to inaczej pomyslisz o zyciu , a 21 lat to jeszcze głupi wiek :( i guzik wiesz o zyciu

Gość I ty jesteś matka??
Ty majac 40 tez nie za wiele wiesz.....

Gość Esma600
przynajmniej wiem , ile kosztuje utrzymanie dzieci :(