Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanese cherry blossom

Ile spia wasze 3latki?

Polecane posty

Gość japanese cherry blossom

Moje dziecko zawsze spalo malo, teraz spi okolo 10 godzin w nocy i godzine w dzien, czasami troche wiecej w dzien lub w nocy. Czy 11 godzin na dobe(bo rzadko wychodzi wiecej) to wystarczajaco?

moj ma juz prawie 4 lata, ale spi tak samo odkad mial 2 i 3 miesiace, kiedy to przestal spac w dzien. wiec spi od 19.30/20.30 do 7 (tak srednio bo czasem pobudka jest o 6 a czasem po 8). wiec tez wychodzi czasem 10 czasem 12 godzin na dobe. poza tym czasem biega, szaleje, dobrze sie rozwija, wiec mysle ze taka ilosc snu mu wystarcza.

Gość Anikar
Mój synek odkad skończył dwa latka przestał spać w ciągu dnia a nocny sen trwa średnio 11 godzin. Jeśli twoje dziecko dobrze się rozwija i nie jest jakieś bardziej marudne tzn że wystarcza mu taka ilość snu.

Moja też ma prawie 4 lata i śpi od 21.00 - 21.30 do 7.00. W dzień nie śpi odkąd skończyła 1,5 roku.

Gość tralalala0
moja za 2 m-ce skończy 3 lata i śpi ok.8-9 godzin na dobę. Od urodzenia ma bardzo płytki sen i problemy z zasypianiem. Dlatego też często( a raczej prawie codziennie!)jest nie do wytrzymania

Gość TakaSobieMama;)
Moja ma 3.5 roku i spi w nocy srednio ok 9-10 godzin (od 21h30-22h00 do 7h00-7h30) i dodatkowo w przedszkolu maja sieste.... tez zawsze troche sie przespi ale nie dluzej niz godzine. Przez week-end w domu nadrabia ... nocne spanie bez zmian ale robi sobie siestki po 2 godziny i czasami nawet wiecej ;)