Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robiacawyprawke

Ocencie czy dobry kombinezon kupilam. Rodze na poczatku grudnia!

Polecane posty

Gość rufnvv
Moim zdaniem ok, dziecko i tak jest okryte i w wózku i nosidełku..

Myślę, że kombinezon się sprawdzi na zimę i tak jak przedmówczyni napisała - w wózku lub nosidełku jest jeszcze kocyk bądź kołderka do tego czapka szalik rękawiczki no i to co pod kombinezonem :)

Gość hfhfhfhghhhhh
jezeli się okaze ze jest za cienki mozesz przeciez owinąć dodatkowo becikiem i kocykiem. Noworodek przeciez tylko lezy.

dobry. malucha i tak kocem przykryjesz, jak bedzie zimno to grubszym, a jak bedzie cieplo to ci sie nie spoci maluch.

Gość hfhfhfhghhhhh
inna sprawa ze na wiosnę może być juz za mały, ja bym chyba kupila roz 68

Gość robiacawyprawke
dzieki :)

Jest ok, przecież jak jest chłodniej zawsze możesz włożyć dziecko do śpiworka, okryć grubszym kocykiem itd, zresztą z takim maleństwem raczej nie będziesz spacerowała godzinami po mrozie.

Gość robiacawyprawke
na wiosne kupie inny, trudno jest mi teraz powiedziec w jakim tempie dziecko urosnie, nie ma sensu przed kupowac.

Gość Wiktorynkowa Mama styczeń..
Ładny jest :) a grubość w sam raz, okryjesz kocem jak będzie bardzo zimno..

Moim zdaniem na wiosnę będzie Ok. Chociaż tak jak pisze autorka - nie wiadomo jak szybko będzie roso dziecko i jakie będzie jak się urodzi :)

Gość hfhfhfhghhhhh
no fakt. macie racje:)

Używany :o Już pomijając to, uważam że kupiłaś za maly, niektóre dzieci w chwili urodzenia mają już 60 cm, tak że spokojnie mogłaś kupić na 68cm.

Gość waaaytei
KOKARDA---Kolejna bogaczka która złotem sra? :) hahahahha

Gość hfhfhfhghhhhh
z kokardą: tez tak myslałam, ale ona kupila na wyjscie ze szpitala!, a jak dziecko urodzi się mając 51 cm, tak jak np. moja corcia, to 68 bedzie za wielki, to początek zimy będzie ,dokupi inny jak z tego wyrosnie, kombinezon nie kosztowal przeciez 200zl tylko 20.

kombinezon wydaje sie ok, najwyżej jak będzie zimno opatulisz jeszcze grubszym kocykiem. co do rozmiaru 62 - jak najbardziej ok, przecież dziecko będzie mieć podkurczone nóżki i spokojnie będzie dobry, nawet może byc sporo luzu. co do ciucha używanego - za przeproszeniem guzik kogo powinno obchodzić, jakie ktoś kupuje ciuszki dla dziecka.

Gość no i???
no i co z tego ze używany? dziecko założy kilka razy i będzie za mały.

jesli dziecko urodzi sie 60 cm to 62 bedzie za duze,bo to rozmiar na 2-3 msc.no chyba ze jest wyjatkowo duze.moje dziecko mialo 3600 i 56cm i rozmiar 56 byl duzy

dzizajs ... autorka zapytała czy odpowiedni kombinezon kupiła na zimową porę roku, czytaj: grubość materiału.

Gość gigaset30
Ja kupilam taki, gruby i fajny, dlugo synek ponosill bo sie malutki urodzill (rodzilam na koniec grudnia)ttp://allegro.pl/disney-jesienny-puchaty-kombinezon-68-i2627223120.html A czy twoj jest wystarczajaco gruby ciezko ocenic jak sie nie moze dotknac, ale zawsze mozna jeszcze przykryc kocykiem (ja tak robilam) i na pewno bedzie dobrze :)

Gość robiacawyprawke
no wlasnie, ja pytalam o grubosc materialu, a po co mam nowy za 80zl kupowac jak mala zaraz wyrosnie, a tak to jej dwa kupie za polowe ceny. glupota wg. mnie.

Gość Niuniulkai
kombinezon nie należy do najgrubszych jednak pos spód dziecku możesz założyć polarowego pojaca na to kocyk , i nakrycie od wózka

Gość l;kjh
mi sie nie podoba, bo jak cos ma taką cenę to jest to badziewie... No ale jak Cię nie stac na nic porządnego to ok

Gość mama dla Poli
Jedna zasada co jest tanie to jest do kitu.Ten kombinezon wyglada wlasnie jak do kitu.Swoja droga musisz byc nawiedzona conajmniej zeby opinie o kombinezonie jaki kupilas zbierac na forum.Sama powinas wiedziec czy towar jest o.k no ale jak sie z alegro zamawia najtansze..........Brrr,nie toleruje osob ktore nie umieja podajac decyzji lub sa nie pewne tego co wybraly.Jestes do kitu tak jak ten kombinezon i twoje dziecko powinno byc w inniej rodzinie z madrzejsza matka.

Gość ja mąż i 2 dzieci
wiesz ja rodziłam w listopadzie i praktycznie mały miał cienki kombinezon, pod spód zawsze można włożyć ciepłe ubranie. ja przynajmniej ubierałam tak na zimę że ciepłe ubranie na to kombinezon do nosidełka i do wózka i na to kocyk. wolałam cienszy kombinezon a za to kocyk, po czasem są cieplejsze dni i w tedy dziecku moze być za ciepło ..kocyk mozna odkryc kombinezonu nie. po 2 dziecko szybko moze wyrosnąć i moze okazać się ze złoży tylko kilka razy. nie bój się ma tyle okryć ze z cienkim kombinezonie nie zmarnie. policz jego ubranie, kombinezon, okrycie w nosidełku i jeszcze okrycie z wózka.

Gość mama dla Poli
Biore leki psychopropowe i dlatego nie zawsze pisze to co mysle.Pozatym karmie sie winami z biedronki zaraz o poranku,stojac w kolejce po jalmuzne zaraz za szefem menelow.

Gość mama dla Poli
Dziekuje za niezbyt fajny podszyw.

Gość ja mąż i 2 dzieci
ja miałam 3 pary rzeczy dla dziecka na wyjścia na spacer takie grubsze. zakładałam body na długi rękaw, rajstopki i komplet z polaru ,ciepłą czapkę i bambosze czasem zamiast kombinezonu zawijałam w rożku

Gość ja mąż i 2 dzieci
miałam taki rożek - kołderkę więc ciepłe i czasem lepiej było w tym owinąć w bardzo zimne dni niz zakładac kombinezon.