Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deesceentradaa

Najbardziej nieudane prezenty od naszych mężczyzn :)

Polecane posty

to wy jestescie durni, bo nie interesujecie sie naszym wnetrzem i potrzebami tylko kupujecie miski w kiosku. Na chooj nam te miski? 🖐️

Gość upser
Kiedyś mojej koleżance chłopak kupił czepek pod prysznic. Nic w tym dziwnego, ale....... ona ma wannę :P

Gość retgfag
czopek do dupy ???

Gość ja już nie będę
kupował mojej prezentów Po za tym laski same ( jeśli coś kupią....) to coś durnego bo nie znacie naszego wnętrza 🖐️

Gość Deesceentradaa
Nie denerwujcie się drodzy Panowie, bo w tym temacie nie chodziło o to, aby kogokolwiek wyśmiać. Wiadomo, że można nie trafić w gust i każdemu to się zdarza. Niektóre prezenty które tu Panie wypisują są zabawne i może przestrzegą niejednego faceta przed kupnem swojej kobiecie glebogryzarki...:)

Gość czyli nie kupować
miśków ????

Gość Podenerwowany prezentowicz
Deesceentradaa To załóż później jakiś temat co dla kobiet jest przyzwoite czego oczekują w prezentach i co jest dla was miłe

Gość Deesceentradaa
Miśków raczej nie. Chyba, że Wasza kobieta ma mentalność słodkiej 14 latki :)

Nie musisz sie tak od razu oburzac, moze akurat ty trafiasz w gust swojej kobiety, chociaz wydaje mi sie, ze jestes jednym od tych wisiorkow z bazaru :D Wiem, ze wy jestescie prosci, dlatego mezowi mowie wprost, ze chce ksiazke ta i ta, kolczyki te i te, perfumy te i te. Bo moj maz kupil mi 3 pary zlotych kolczykow (na 3 rozne okazje), ladne tylko prawie identyczne, poza tym zapomnial, ze ja nie bardzo lubie zloto..

Gość czyli nie kupować
Jak można nie kochać misi co ? co się z wami dzieje :D

Gość Deesceentradaa
Podenerwowany prezentowicz Załóż, a na pewno się wypowiem :)

mysle, ze udanym prezentem jest ksiazka (pod warunkiem ze wybranka lubi czytac), cos zwiazanego z jej zainteresowaniami, jesli bizuteria, to najpierw podpytajcie, co sie dziewczynie podoba, zadnych sztucznych kwiatow i bombonierek ze stringami!!

Gość udany prezent ....:D
No ja raz kupiłem 3 książki wszystkie kryminalne jej na prezent a później jak ona tego nie czytała to ja sam wszystkie przeczytałem i były zajebiste ale ona się na mnie obraziła bo powiedziała że" zrobiłem sobie prezent sam" a i dodała "gratuluję" no przyznaje że trochę miałą rację :D no ale kto nie lubi kryminałów ???? Później kupiłem kwiaty i ją przeprosiłem :D

i bombonierek ze stringami!! :D:D:D:D ja dokupiłem jeszcze pończochy hehehe ale jej się spodobało musi wiedzieć co lubię :D

sztucznych kwiatow Ja daje zawsze żywe :) daje czerwone róże

udany to lepiej zmień na tulipanki bo jak jej się nie spodobają róże i dostaniesz w aortę z tych kolców ??? :D

Do Podenerwowany Słuszna uwaga nie pomyślałem :D dzięks

ksiazki fajnie, ale trzeba bylo sie zorientowac, jaka tematyka jej odpowiada, moze woli ckliwe romansidla albo sagi norweskie? w koncu to twoja dziewczyna, czy wy wcale nie rozmawiacie? kwiaty tez sa ok, tylko nie jakies przywiedle badyle z przeceny ;)

Deesceentradaa Załóż Ty

kindern A czy ty zasługujesz na więcej niż przywiędłe badyle ??? :P:P:P:P ( żart )

kindern Wiem co bym Ci kupił na prezent książki o diecie i wagę :P:P:P Choć nie wiem czy nie wzięła byś tego za jakiś podtekst :D

Gość vfgasrtaey
To kobiety są proste my was nie obgadujemy jakie kiepskie prezenty dajecie jeśli wogle coś dajecie

Gość vfgasrtaey
A najlepsze jest to jak na urodziny zamiast prezent to wy dajecie siebie o kurwa ale prezent ruchali już was 100 razy ale na prezent wy myślicie że jesteście taki zajebiste i tak na was lecimy że dacie nam trochę ....

podenerwowany - oczywiscie, ze zasluguje, jestem najlepsza zona na swiecie :D nie, nie obrazilabym sie za wage, bo moja sie zepsula :D zreszta, teraz jestem juz zadowolona ze swojej figury, ale chce schudnac jeszcze dla satysfakcji ;) policz sobie moje bmi i nie wyobrazaj sobie nie wiadomo jakiego grubasa :D

kindern Ej ale teraz masz idealną wagę 62 kg przy 174 cm to dla mnie jesteś idealna a 55 kg to chyba będziesz za chuda :D

bede w sam raz, w razie czego bede mogla sie poobzerac Przecież i tak jesteś szczupła nawet ze swoim 62 kg bo masz 174 cm Już widzę jak twój facet daje Ci kopertę a w niej kasa i napis kup sobie coś do jedzenia :D :P ;)

A później znowu będziesz pisać że faceci daja kiepski prezenty 😠

Gość porannarosaaa
Kiedyś mój były wziął mnie podstepem i zaciągnał do sklepu zebym mu pomogła wybrać prezent na święta dla jego mamy, wybrałam perfum, mając na uwadze ze wybieram prezent dla 50 letniej kobiety. Przychodzi wigilia, mój wybranek przybywa do mnie po kolacji, ja z niecierpliwością czekam na prezent (ja jako ze miałąm wtedy 16 lat i niezbyt wiele kasy kupiłam mu zestaw nivea (on 21 lat wtedy) w takiej fajnej kosmetyczce (pianka, balsam i chyba coś jeszcze w srodku było nie pamietam juz). Daje mi ten prezent i co widzę!? Perfum który wybierałam parę dni wczesniej dla jego matki :/ Jak potem stwierdził, nie wiedział co mi kupic to stwierdził ze skoro sama ten perfum wybierałam to napewno mi sie bedzie podobał (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Nie pomyslał tylko ze ja raczej nie pryskam sie perfumami dla kobiet w wieku własnej babci. Kolejny "zajebisty" prezent dostałam od mojego teraźniejszego narzeczonego, mianowice był to wisiorek, KOLORU złotego, jednak obok złota to nie stało z gigantyczną zawieszką, okragłą z granatowym oczkiem. Generalnie splot łańcuszka i ta zawieszka sprawiały ze całość wyglądała jak z odpustu albo darmowy dodatek do gazety... a wydał na to jak sie potem dowiedziałam 45 zł! szok, ja bym za to złotówki nie dała. Na początku udawałam ze mi sie podoba i nawet załozyłam kilka razy jednak któregos dnia wybuchła miedzy nami kłótnia bo ja mu dałam jakis prezent który mu sie nie spodobał co mi bardzo ostentacyjnie uświadomił i wściekła wyrzuciłam mu ze wisiorek który nosze jest najgorszym i najbardziej tandetnym prezentem jaki od niego dostałam, i ze jak mi miał zamiar biżuterie na odpuscie kupowac to mógł se darować. Wygladł po tym wyznaniu jakby go grom poraził, nie mógł uwierzyć że udawałam ze mi sie podoba ale uzmysłowiłam mu ze zachował sie niewdzięcznie, ostentacyjnie prychając zaraz po otwarciu swojego prezentu. Zawieszke z wisiorka przyczepiliśmy ostatecznie naszej kotce do obrozy, która wygląda w nim wręcz po królewsku hehe a mój facet juz bardziej docenia prezenty.

Gość zuuuska90
-zestaw kosmetyków przeciwzmarszczkowych(miałam 20 lat) -karnet na silownie i fitness, bo uznał,że sie spasłam -futro, które pasowałoby 50 letniej kobiecie(żona kolegi mu doradzała wybrała) -gruby złoty łańcuch, jak dla cygana albo dresiarza z wiejskiej dyskoteki dodatkowo do każdego drobnego prezentu kupuje ogromną bobmonierkę, chociaż wie,że próbuje sie odchudzic