Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deesceentradaa

Najbardziej nieudane prezenty od naszych mężczyzn :)

Polecane posty

Gość Wrześniowy tulipanek
kurde ale swoją drogą kolczyki złote złe, pierscionki też ja bym skakała z radości. na dzień kobiet kupił przy mnie mi kwiatka w supermarkecie z przeceny za całe 2 zł bo akurat robilismy zakupy i widział że jest dzien kobiet nosz kurde dobrze, że chociaż za tego kwiatka zapłacił ze swojej kieszeni hahahha poza tym na "okrągłe" urodziny wode toaletową za całe 20zł... a tak jak zawsze była rocznica, czy inne to zapominał. a na walentynki raz przyszedł z 2 piwami i orzeszkami i chrupkami mmmmrrrr ekstra! :D

ooo i jeszcze dostałam raz na inne walentynki różyczkę z tesco w doniczce która posadził sobie w ogródku więc potem kupił mi jeszcze jedną :D:D:D

ale nie powiem że nie kiedyś przez jakis rok zwiazku jakoś tak pamiętał... potem z biegiem czasu zaczał oszczedzac na nasze życie powazne na "dom" a nie na pierdoły. tylko ode mnie prezent zawsze go ucieszy ;]

Gość mąz kupil mi glebozgryzarke
( takie wielkie urzadzenie do przekopywania ogrodu) Do tego uparł sie ,zeby mi to wreczyc jak stalam pod prysznicem, bo sie sieszył do pracy i nie mogł czekac, jak wyjdę. W wielkim pudle, kazal otworzyc, bardzo z siebie dumny.

w sumie z tej zgryzarki nawet sie cieszyłam, gorzej, jak mi kiedys kupił odkurzacz do kominkow - bez sensu, nikt go nidy nie uzyła, ale mu sie podobal, wiec czekal na okazje,zeby w ogole kupic,- i padlo na moje imieniny.

Gość Mój nie kupował
Mój nie kupował nic, urodziny pomijał, walentynek nie uznawał, jedyne co dostałam to raz jedną różę na 25 urodziny i raz telefon nokię z klapką, która po rozstaniu sprzedałam za 10 złotych na alegro. A i pierścionek zzareczynowy z bursztynem za 33 złotych , bo przy mnie kupował, tylko zapomniał zema już inną mi się oświdczył 3 wrzesnia, jej 23 wrzesnia.,

Gość o.n.aa
jakies12 lat ttemu sztuczna roze i pierdoly do tego "zatopione". do tego jakas smieszna swieczke... ale to na walentynki i ohydna maskotke..

Świetny temat! Dajecie czadu kobietki ;) Pierwszy prezent od mojego obecnego męża, a wtedy chłopaka pamiętam bardzo dobrze, bo takich rzeczy się nie zapomina - pięciopak męskich skarpet w kolorze szarym rozmiar 41. Chyba kupił dla siebie, a jak zobaczył, że ja mam dla niego prezent na Mikołaja, to postanowił mi wręczyć swoje skarpetki. Najbardziej z tego prezentu ucieszył się ... mój taja, bo nosi taki sam rozmiar... A jak się musiałam nagimnastykować żeby radość okazać, a nie poryczeć się ze śmiechu! Później dostałam też figurkę aniołka też na Boże Narodzenie. Podobno przy kasie akurat nie był. A raz na imieniny dostałam kwiatki z ogródka jego mamy. Nie powiem, ładnie pachniały przynajmniej. Po ślubie zrobił się bardziej ambitny. Wie, że uwielbiam książki, więc na urodziny kupił mi książkę Grocholi... o kobiecie bitej notorycznie przez swojego męża. No cóż... miał prawo nie wiedzieć o czym jest ta powieść ;)

najstraszniejsze prezenty dostawalam od taty, biedny, radzil sie jakichs swoich znajomych pan, ktore mu kazaly kupowac jakies straszne ciotowate bluzeczki i apaszki, on byl bardzo dumny, a mnie wypadało choc raz to wlozyć, bo bardzo sie starał.

Gość świetne odpowiedzi
piszcie dalej :)

Lubię ładną bieliznę, więc otrzymałam komplet naprawdę drogiej- oczywiście nie wiedział, że istnieje coś tak niepojętego jak rozmiar biustonosza- więc wiedząc jedynie, że mam duże piersi, poszedł z tym "duuże " do salonu. No to dostałam jakiś rozmiar EE czy inny dla słoni i nie wiedziałam, co mam sobie włożyć w te miseczki- głowę?! Jego komentarz: "Schudłaś"? i "w obwodzie jest dobry, to ten przód też jakoś wyreguluj ramiączkami". Tiaaaa, chyba skarpetami wypcham..

Gość tola_z_opola
hahaha, poly usmialam sie z twojego posta. czasami mezczyzni sa tacy smieszni w swojej niewiedzy. przypadek twojego faceta przypomnial mi o artykule, ktory wczoraj czytalam - http://interia360.pl/artykul/jak-trafic-z-prezentem,57159 dziewczyna ograniczyla sie do przykrego komentarza, ale ja bym pewnie najpierw zaczela sie z tego smiac, ale w koncu zrobiloby mi sie smutno, ze moj facet nie wie jaki prezent sprawi mi przyjemnosc :)

Gość Ojej głuptasku mój.
Ja raz na walentynki dostałam jakiś naszyjnik(?) z bazarku z ciężkim posrebrzanym krzyżem z jakimiś kryształkami które wyleciały po tygodniu W zeszłym roku dostałam na urodziny... wódkę. Lubelską cytrynówkę. Na moje zdziwienie odpowiedział: "no co? facetom można alkohol kupić a kobiecie już nie?" :O 🖐️

Gość a no niepokojąca
Dostałam od mojego męża wiatrak za 30-40zł, plastikowy zegarek chiński z bazaru, drugi z radiem też mniej więcej w takiej cenie, 2 książki po 25-30zł, a ja jemu dvd, maszynke do golenia philipsa, książki takie rzędu 100zł, lampę ozdobną, komputer, ciuchów nie liczę nawet, no nie pamiętam co jeszcze, a on - tyle dla mnie :(

Gość PrzyjmujePrezentyNaKlate ;)
I myślisz że jak wydałaś stówę to prezent jest bardziej wartościowy? :o Liczy się pamięć i gest a to że czasem prezent nietrafiony- trudno :P W jakich wy związkach żyjecie? Tacy zawsze ważni i poważni:P Ja jak czasem dostałam coś nietrafionego od mojego faceta ( i vice versa) to śmialiśmy się z tego, nikt nikomu na siłę nie robił przyjemności typu "raz założę żeby było a potem powiem że mnie obciera/ coś odpadło/ mam uczulenie" Raz dostałam za małe etui na laptopa. Mojemu facetowi zrobiło się trochę niewojo kiedy przy przymierzaniu laptop się nie mieścił, ale obruciłam to w żart, otworzyliśmy wino i zjedliśmy pizze a potem rozpychaliśmy etui kartonem z tej pizzy :D (dzis laptop się mieści :P ) Kwiatki z ogródka też nie wiem czym gorsze od sklepowych:P A co do niedobranej biżuterii- zamiast przetapiać i dawać tym dobitnie do zrozumienia jak nam się darowany pierścionek nie podobał, znaleźć coś do czego będzie pasował :P Dziś modne jest dosłownie wszystko :P

Gość tuccuctuc
a dlaczego wibrator to taki okropny prezent? ja dostałam kiedys od faceta lelo za 4 stówy i uwazam, że to super prezent.innymi gadzetami też bym nie pogardziła

Gość weqdbewjkdewdwd
perfumy z biedronki :/

Gość PrzyjmujePrezentyNaKlate ;)
I żeby było jasne- ja nie mam na myśli, że jest coś złego w tym, że czasem prezenty od naszych mężczyzn nam się nie podobają ;) Chodzi mi o to jak niektóre z was na nie zareagowały. Urażone bo dostały gacie jak dla nastolatki czy zbyt tani albo zbyt elegancki ALBO nie w jej guście naszyjnik :o Czy stwierdzenie że długość związku przekłada się na znajomość gustu drugiej osoby... Oczywiście obracam przez ó :P

Gość gal i axia
lubie niespodzianki ale chyba na anstepne swieta czy urodziny powiem konkretnie czego chce :O jeden prezent od mojego meza : lancuszek z wisiorkiem w ksztalcie 3 obreczy, nawet ciekawy ale ja bizuterii malo nosze, tylko obraczka i pierscionek zar. na jendym palcu; zamarzyly mi sie charm,sy i to mu podpowiadalam, nie wiem co mu odbilo z tym lancuszkiem :O i tak go nie nosze bo kompletnie nie ma okazji :P drugi: obraz - tryptyk- na sciane :O no ok, calkiem ladny i pasuje, ale.....juz mi sie nawet nie chce szukac slow na te rozczarowanie :O

Nie trafiony prezent jaki dostałam od byłego to komplet biżuterii (kolczyki,zegarek i naszyjnik). Zastanawia mnie tylko fakt, że przy zakupie towarzyszyła mu jego siostra (starsza ode mnie tylko o 3lata) i jakim cudem pozwoliła mu kupić taki komplet dla młodej dziewczyny?? To teraz, po kilku latach mogłabym coś z tego założyć ale wtedy... no cóż,nie pasowało na żadną okazje:( Drugim nie trafionym prezentem był różaniec!! Pracuje za granicą i często słyszałam o tym jak to Arabowie wyznają miłość kobietom. Dla mnie to były śmieszne historyjki do czasu gdy muzułmanin,którego widziałam 2razy na oczy, przyszedł do mnie z różańcem i to chyba miały być zaręczyny.Oj nie było mi wtedy do śmiechu:(

Gość kolczyki... które jak się
potem okazało ukradł swojej matce :) dowiedziałam się kiedy ona sama mnie zapytała skąd mam te kolczyki bo jej ostatnio zginęły, a miała takie same :classic_cool: juz z nim oczywiscie nie jestem

Gość a ja mam porządek w domu
ja nie dostałam nić jednego roku na urodziny (to akurat nie był problem) ale z racji tego że jakoś tak nie lubię obchodzić urodziny to akurat wtedy chciałam się wybrać na cały dzień na basen, mąż oczywiście pojechał ze mną i nie dosyć że m usiałam sama zapłacić za wszystko (on miał płacić) to jeszcze trzeba było mu kupić spodenki do kąpieli ( za moją kasę) a po basenie zaciągnął mnie do swojej mamusi i tam jego mama zrobiła kolacje i kupiła tort, o jaka byłam wściekła

a ale ogólnie bez okazji mąż kupuje mi drogie perfumy, na rocznice, dzień kobiet czy też urodziny zawsze dostaje wielki bukiet róż przez posłańca do pracy, na gwiazdkę dostałam laptopa, a na jedne urodziny telefon

a pierwszy prezent który dostałam od mojego męża ( po dwóch tygodniach spotykania się) to złoty pierścionek (jaka radość moja była)szkoda że po tylu latach nie jest

Gość smutas :(
a mnie kobieta kiedys dala swietny prezent urodzila mi dziecko... tylko ze na ten prezent to ona sie zlozyla razem ze swoim kolega z pracy :(

Gość tak czytam to wszystko i..
myślę sobie Spoko. Ciekawe jakie wy dajecie prezenty swoim facetom. Z pewnością znacie ich tak dobrze że nigdy nie chybiacie w ich gusta. Za kazdym razem dajecie im prezenty które okazały się szczytem ich marzeń.

Gość kinder niespodziana
moj byly kupowal mi: - czarna spodnica do kolan z ciucholandu rozmiar 42 (wazylam 50 kg przy wzroscie 174 i nosilam rozm 36) - misiek z kiosku to norma - jaskrawozielony mini lakier do paznokci - roze ukradzione z ogrodkow dzialkowych - doladowanie telefonu, nie pamietam jakie ale najnizsze z owczesnych mozliwych - biustonosz z carfura rozmiar na nosorozca - gazety typu pani domu i naj I w ogole byl takim burakiem, ze patrzac z perspektywy lat sama sie sobie nie moge nadziwic :O :D

Gość Podenerwowany prezentowicz
ale wy jesteście głupie kupić wam prezent a wy się śmiejecie 😠