Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowacalibra

Auto na gaz to lipa ?

Polecane posty

Gość pomarańczowacalibra
/ to tak jak dla mnie. Inwestycja to dla mnie coś co przynosi stały dochó a auto to nie inwestycja chyba ze dochód przynosi

Gość pomarańczowacalibra
Ja bym chciała coś co się nie psuje nie rdzewieje spodoba się dzieciom i będzie ekonomiczne i tanie w chwili zakupu.

Gość pomarańczowacalibra
dobrze jak będzie za mnie biegi zmieniało resztę moge robić sama

każde jedno rdzewieje, na chyba, że z aluminium- ale wtedy się utlenia:D ...jeżeli masz dzieci to musi być duże chrysler 300 C powinien być odpowiedni. spodona się na 100% :D

Gość pomarańczowacalibra
chrysler 300 C ekonomiczny i bezawaryjny?

Gość birman
\ - chrysler też super, ładny idzie to przeglądnąć, naprawić lokalnie ? tzn bez jeżdżenia do ASO

w żadnym wypadku, ale przynajmniej kawał bryki ( a to w przypadku posiadania dzieci jest bardzo ważne )

Gość pomarańczowacalibra
Ważne jest aby się nie psuło-reszta to dodatek mile widziany

Gość pomarańczowacalibra
Ważne by było tanie reszta będzie na przyjemności

Gość pomarańczowacalibra
No i napęd..gdzie bym to miała niby ładować?-w łazience?

Gość pomarańczowacalibra
,,Kochanie zawieź dzieci do przedszkola bo mój samochód się jeszcze nie naladował"-masakra!

Gość birman
w garażu. mają też wyjście na zwykłe gniazdko ale paskudne z wyglądu.

Gość pomarańczowacalibra
A tam paskudne ładniejsze niż czołg szkoda coprawda że francuz ale nie można mieć wszystkiego-jak tu zaleźć auto?

Gość birman
kiecki wybieracie godzinami a auto może być paskudne ? gorzej jak coś padnie, holowanie do Paryża ?

Gość birman
no i elektryk w Polsce może się nie sprawdzić przy -20. W końcu to akumulator tylko trochę większy.

najlepiej niech ci twój facet doradzi, bo słabo to widzę:D

Gość pomarańczowacalibra
Ja go nie chę podobało misię że ma wyposażenie w środku. A cytryna-dobe są cytryny?

Gość pomarańczowacalibra
Mój facet wybiera czołgi w sześciocyfrowych kwotach-nie satć nas na tyle luxusu.

Gość pomarańczowacalibra
Jak widzę co się sprzedaje z roku 2008 to nabieram świadomości co jest do dupy renualt citroen focus opel i amerykańskie krowy coś jeszczce?

Gość pomarańczowacalibra
Jak wystawione znaczy że się nie sprawdziło i trzeba opchnąć.

skoro wybiera to najwyraźniej was stać, no chyba że marzyciel... ...wtedy pozostaje: ojciec, brat, szwagiet, teść, kochanek, względnie dalsza rodzina...

Gość pomarańczowacalibra
Bo to jest tak Ja mu pokazuje jais model i mówie tak: kochanie na dzień dzisiejszy stac nas naa taki samochód On patrzy i mówi-nie warto tego kupować Ok to może inny-POKAZUJE INNY-nie nie warto Ok a jaki warto On mówi jaki ja szukam i nie znajduje niczego poniżej sześciu cyferek. Ok potrzebuje czegoś na 3lata -ale bez konieczności odwiedzania serwisów. W międzyczasie zbiore na lepsze coś a kiedyś może sześć cyferek-choć wątpię.

Gość pomarańczowacalibra
same renówki ople cytryny i dodge-pełno tego !

hehh. no to zdecydowany i poukładany ten twój bozno... ...smagnij go batem przez plecy, bo najwyraźniej chłopina zapomniała o swoim męskim chromosomie:D

Gość pomarańczowacalibra
EEE nie nie zapomniał-serio! Poprostu jest dobrym człowiekiem i za mało kombinuje-za to jak coś robi to mucha nie siada a jak w coś wchodzi to nie wychodzi po 5min. jak ja mówiąc,,ee to nie dla mnie"

no cóż. pozostaje życzyc szczęścia i trafnego wyboru... ...na mnie już powoli czas

Gość koniczynka657
Bezpieczne jest takie auto :) Bądź spokojna jakby co! Zawsze możesz sobie sprawdzić auto przed kupnem u jakiegoś eksperta od gazu (gazownika :) ). Będziesz przynajmniej wiedziała czy z instalacją jest wszystko w porządku :) Proponuję przejrzeć ten tekścik m.in. o gazie: http://regiomoto.pl/portal/eksploatacja/kupno-samochodu-uzywanego-jak-nie-dac-sie-oszukac-poradnik

Gość gość
gaz jest dla biedoty

Gość 15 24
wieś tańczy i śpiewa skoro auto jest na benzynę to się wlewa benzynę a jeśli ktoś ma gaz to znaczy że go nie stać na benzynę do auta i powinien kupić tańszy model to jest tak jak ostatnio co widziałam na własne oczy przyjeżdża pod restaurację drogie BMW na wiejskich numerach parkuje na parkingu należącym do restauracji kierowca ubrany jak szczur na otwarcie nowego kanału (modnie) wyciąga kanapki i wcina bo mu szkoda kasy na zamówienie nawet przystawki . żenada , to taka sam wieś jak pójść do knajpy napić się wódki ale pić ukradkiem swoją z butelki sziedząc przy jednym zamówionym kieliszku . żenada - polska wieś