Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielubieuk

Ten banderowiec uważa że w polsce jest psie życie.

Polecane posty

masz racje ten koleś to istny żal. wkurzają mnie tacy co żyją za granicą i plują na Polskę. niech sobie tam żyje w gównie ale niech nie obraża bo tu się dobrze żyje.

Gość luska z liverpoolu
ciebie zal chlopcze. Gdyby tak dobrze ci sie zylo w Polsce nie plulbys jadem na UK i tych co tam mieszkaja. A tak widocznie cos jest na rzeczy skoro dzien w dzien wymyslasz zalosne topiki jakie to UK jest be a Polska super.

ty wez w koncu z tymi tematami idz na inny dzial bo my tu wszyscy emigranci, ktorym sie ta polska tak bardzo jak tobie nie podobala, dziwne szukac wsrod nas zrozumienia..

Gość dj_paul_galka
ten koles z filmu to niezly zmuleniec - mieszka w bradford siedlisko ciapatych , zona nie pracuje , mieszkaja w counil homie , ciagna benefity trojka dzieci a w ich lazience nawet bym sie nie chcial zesrac.... nielubieuk jestem z Toba - wracam do Polski za pare miesiecy z uk

dzięki dj_paul_galka że się ze mną zgadzasz. wracaj wracaj, cóż w polsce różowo i idealnie nie ma ale czy jest takie miejsce na pewno jeśli liczysz kasę a w polsce miałeś 1000-1200 to ci anglia lepiej wyjdzie ale tylko wtedy jak już masz troche lepsze zarobki to lepiej u siebie być. a skąd masz info na temat tego kolesia

Gość la dame aux camelias
co by nie mowic ten czlowiek mnie odrzuca na kilometr... niestrawne te jego madrzenie sie na youtubie ... A inna sprawa,Plenerowa Zona,ze ja osobiscie Anglie lubie,co nie znaczy,ze w Polsce mi sie nie podobalo... do nielubieuk-pisz jednak Polska-z duzej litery...

Gość taki dziwolag ...
po jakich przezyciach "niestrawionych "musi byc on,zeby tak sie na you tube produkowac...Do psychologa!