Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukresja12345

Byłam z zakłamańcem!

Polecane posty

I co w tym dziwnego?? Skoro ojciec przez 3 lata wychowuje dziecko bo matka nie ma czasu i raca na noc to chyba logiczne ze dziecku lepiej z ojcem. Ale....za tepa jesteś by cokolwiek rozumiec:)

Moorland chooj nas to obchodzi że tamta się nie przejęła czy przejęła!!! skąd wiesz że nie???znasz ją? o czym ty piszesz kobieto z siebie przykład bierzesz!żal ci jej?najwidoczniej wiedziała że im się nie układało że nie pasowali do siebie więc po co ma się przejmować? Taka uczciwa jesteś ?przestań frazesy pierdolić!

Gość anka44
malutkaroxi,po ostatniej twojej wypowiedzi wyszła z ciebie zakompleksina baba,ktora nie potrafi przyjac krytyki i aby znalesc faceta musi uwiesic sie na jakims sfrustrowanym mezu,wyprzedze cie z twoja ocena mojej osoby bo aby sie odgrysc za krytyke to robisz,nigdy nik mnie nie zostawil,mam normalnego meza.

roxi podobnie napisałyśmy:-) wkurzyła mnie ta tępota no:) pisze jak by wszystko wiedziała i strasznie przejmuje się losem byłej 100% Moorland jest tą porzuconą!!!

Gość anka44
a jego byla zona ma klase,najwyrazniej wisial jej ten caly mezulek,dlatego bidulek rzucil sie na ciebie dla pocieszenie,tak to wyglada

Roxy - myślę logicznie. w małżeństwie nie układało się mu od jakiegoś czasu, najwyraźniej z żoną mu wcale nie było dobrze. Mógł odejść dużo wcześniej, ale nie zrobił tego do póki nie poznał Ciebie. Jego postawa jest po prostu tchórzliwa, a oczernianie jego żony też się trochę mija z celem. sennikowa - tak, taka uczciwa jestem. I nie jest mi żal tej żony, pewnie sama wiedziała, że coś jest nie tak. Nie pasuje mi tylko to, że facet chciał odejść, a tego nie zrobił aż nie poznał kochanki.

Moorland -po co ci nicki pomarańczowe? czyzby dlatego że śzostałaś sama w swoim przekonaniu? roxi nie odpisuj pomarańczom:-)

malutkaroksi pusta jesteś ty a ta kobieta pokazuje ze ma w dupie jakiegos popaprańca wez go sobie i pilnuj zeby huj nie wyleciał z gaci , czy ty naprawde jestes tak głupia zeby osmieszac sie publicznie takimi stwierdzeniami ? była pokazuje ci ze jest normalną fajną babką która zadała sie z nieodpowidnim gównem które chętnie przeszło w twoje ręce i bardzo smierdzi jak to gówno, ale jesteś tępym tłukiem , nasmiałam sie z ciebie

Następna świętojebliwa :) Czemu niektóre baby przynoszą wstyd tej płci i inne muszą sie za to wstydzic? Jak mozesz oceniac kogoś po kilku zdaniach? A przy okazji....wiesz co Twój mąż robi gdy go nie ma w pobliżu? :)))))

sennikowa - problem polega na tym, że pisałam tylko o postawie tego gościa i roxy - żony nie znam. równie dobrze mogła być złą, wyrachowaną suką i nawet jej nie obeszło. Powtórzę - nienawidzę ludzi bez honoru który nie potrafią się wyjść związku inaczej niż tylnymi drzwiami.

Moorland......nienawidzę ludzi bez honoru który nie potrafią się wyjść związku inaczej niż tylnymi drzwiami....wiec nie patrz w lusterko:)

Roxy - tak, wszyscy oglądamy na siebie. Tutaj jest jednak forum więc dyskutujemy o swoich wzajemnych wypowiedziach. Jeżeli nie miałaś ochoty pisać o swoim związku nie powinnaś była w ogóle o tym wspominać.

Roxy - jak już próbujesz coś odpowiedzieć to się zastanów dwa razy, bo albo nie zrozumiałaś co znaczy "tylnymi drzwiami" albo za szybko chciałaś odpowiedzieć.

Gość anka44
ja nie mam takich zmartwien a twoj facet co robi jak go nie ma w poblizu,widac co robil jak nie bylo w poblizu jego zony,wiec dla odmiany moze teraz znowu szuka nowej laski na twoje miejsce

to temat rzeka przestańcie! każdy ma swoje racje,ale; moje zdanie jest takie on tkwił w tym związku ,bo może nie chciał być sam a jak się zakochał to odszedł to takie trudne?,może i był ofermą że nie zrobił tego wcześniej ,ale tak to w 99 przypadkach jest,,niestety,,:D a każdy ma prawo o kimś się wypowiedzieć i mieć swoja opinię prawda? ona ma taką o byłej i to jej sprawa:o

Gość to,że ty Roxi nie masz
honoru,to nie znaczy,że wszystkie są takie.Kobieta ma po prostu gdzieś twojego gacha,swojego byłego męża,i tgo wszystko.

kaszpirowska26 i właśnie takiego podejście nie lubię. Bycie samemu nie jest przyjemne, ale skoro nie był szczęśliwy to powinien mieć odwagę to zakończyć, prawda? Dla mnie nic nie usprawiedliwia zdrady, a już na pewno oczerniania byłych swoich obecnych partnerów. Też nie przepadam za byłą mojego faceta (chociaż rozstali się na długo zanim my zostaliśmy parą). Podpadła mi potem, więc w teorii mam prawo mieć o niej złe zdanie...tylko po co? Dobrze jej nie znam, więc o ile mogę krytykować jej zachowanie względem mnie (chociaż to też bez sensu) to nie jej charakter.

też kiedys miałam męża, no ale go zostawiłam i wiesz co? Jakby mnie zdradzał to w sumie też by mi wisiało. W sumie to pewnie zdradzał, bo miał jakąś tam "koleżankę", ale skoro już mi nie był potrzebny seks z nim to czemu miałabym się nad tym spuszczać? Była żona misia pewnie jest taka jak ja. Miała go w dupie i tak naprawdę wcale jej go nie brakuje. A to, że on więcej się zajmuje dzieckiem niż ona to jakiś powód by dac mu medal czy co? Jest ojcem to niech się zajmuje. Nie wiem czemu uważasz, że to ona ma sterczeć nad dzieckiem.

Gość he hehahaaa
Malutka Roxi jest zazdrosna o byla zone.:D:D:D Zonie oddal swoje mlode lata i tyle lat seksu :D Roxi gotuje sie z zazdrosci,bo jest tylko kolejna dziura do dmuchania.:D

Gość Milen30
Roxi-mi nie podoba się sposób w jaki piszesz o jego byłej, skoro normalnie z Tobą rozmawia to chyba dobrze nie?Czy wolałabyś żeby wytargała Cię za włosy i próbowała niszczyć Wasz związek?Piszesz o niej, w taki sposób jakbys sama siebie chciała dowartościować.Jej córka Cię uwielbia, znajomi faceta również, przeszkadzają Ci jej studia. Masz jakieś kompleksy? Piszesz, że od dawna się im nie układało w małżeństwie. No tak, to nie sztuka odbić faceta, którego małżeństwo się sypie.

Gość he hehahaaa
Uwazaj Rox,bo moj eks maz chetnie wlazi mi do lozka. Stara milosc nie rdzewieje.Jaram go i po rozwodzie.ha ha Korzystam a co.

Gość he hehahaaa
Eks zona kochanka malutkiejRoxi ma poprostu klase.:)Brawo!

sennikowa - komentarze Roxy o żonie były sukowate, a ona jest naiwna...gdzie obrażanie? :)

Gość nie można szanować wywłoki
sypiającej ŚWIADOMIE z żonatym facetem, który na dodatek ma dziecko kiedyś takie wywozili na wozie z gnojem :D

Gość to,że ty Roxi nie masz
jest scena w komedii Alternatywy 4,kiedy towarzysz Winnicki( grany przez Janusza Gajosa) zastaje żonę z kochankiem,i mówi mu pan się nie ubiera,żona zaraz wróci,czy tu nie jest coś podobnego,u Malutkiej Roxi

Gość wALDEMAR73
Ja zostawiłem swoja byłą bo wygasła miłość byłem przy niej dla dziecka Gdy poznałem swoja obecna żonę ,zostawiłem wszystko Straciłem swoje lata z tamtą i nie wiedziałem co to jest sex z prawdziwa kobietą,teraz to wiem jestem szczęśliwy moja ex to rozumie i jest wszystko w porządku!