Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33lataON

ileż można 'walić'

Polecane posty

Gość 33lataON

Jesteśmy 8 lat po ślubie, ostatnie lata to jej wieczne 'nie chce', a później jak już sie o pracuje ( od niej 0 aktywności, a podnosić czy pchać przez np. 20 minut ciężko) mocniej, pieprz mnie. A skąd brać siły??? tez tak macie?

Gość reka najlepszym przyjacielem
Znam temat stary, przejjebane ale co zrobic jak sie kocha ;)

Gość iininjin
idź lepiej do agencji na szybki numerek - 60zł za 15 minut

Gość 33lataON
DO: bez pruderii Jesu co to jest? Z teksańskiej masakry piłą mechaniczną?

Gość 33lataON
do: bez pruderii mamy dzieci, gadżety kupiłem, bieliznę - już chyba jaj jej tylko kupuję, ciągle inicjatywa ode mnie. A jak już sie uda coś osiągnąć to nie mam fizycznie sił, a jestem w bardzo dobrej kondycji, łatwiej 1 km basenu niż w łóżku te ciężary.

A to nie wiesz, że seks to nie tylko "pchanie" i "podnoszenie" :P Może dlatego "nie chce" bo jest nudno. Nie zamierzam Cię tu pouczać, nawet nie śmiem, ale pomyśl o ciekawszych sposobach uprawiania miłości np. francuska :D

Gość 33lataON
do: boska luiza Luiza dużo rzeczy próbowałem, z tym waleniem i pchaniem - chciałem podkreślić jak jest ciężko podnosić lub trzymać 60 kg. Tylko wszystko jest po mojej stronie, po 20 czy 30 minutach nie mam sił, fizycznie i nie widzę reakcji, zaczyna się na tyle późno że już opadam z sił,a a one nie chce pomoc.

jeśłi pojawia sie jakas reakcja to nie jets jeszcze tak źle :P wtedy Ty się kładziesz na plackach i mówisz " a teraz Ty mnie rżnij Bogini jak tylko masz ochotę" :)