Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalenka50

Dieta Cud!!!Jesz ile chcesz a to będzie CUD jak schudniesz:P Nie mogę się poddać

Polecane posty

Witam wszystkie kobietki:)Jeśli jesteś na innym wątku,to nikt Cie z stąd nie wygoni:D Jeśli to Twoje pierwsze doświadczenie z forum-to nauczymy się razem ogarniać ten system.Coś o mnie...hehe wiecznie na diecie raz na 2000 kcal raz na 1000 kcal hih.Dużo czytam o dietach,poczynaniach innych...ale no własnie...co z tego że wiem jak brak mi silnej woli...Zakładając ten temat mobilizuje się w postanowieniu.Powiecie milion tak pisało...I obym była tą "jedną na milion której się udało"I Wam tego życzę!!!:)ZAPRASZAM

Hejka :D Jestem Ania! Przez całe życie miałam problem, byłam troche hmm "za duża" a że jestem bardzo leniwa to ćwiczyć mi się nie chciało, wiec zostawały tylko diety... przeszukałam przez ostatnie 3 lata większość internetu, stosowałem wiele różnych diet ale bez większych efektów, ale miesiąc temu znalazłam super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865

Gość gość
hejj.. ja tak samo jak ty mam.. Bedziemy walczyc o lepsza jaa....

Gość gość
Może nie warto myśleć o diecie tylko zacząć zmieniać nawyki żywieniowe. Na początek stopniowo eliminować cukier. Nie tylko ten z cukierniczki ale tez wszystkie produkty które go zawierają. Obejrzyjcie film "Cały ten cukier" a zdziwicie się jak ich wiele. Postawić na warzywa i stopniowo zmieniać na ich rzecz proporcje w obiadach. Wprowadzić jak najwięcej zasad diety rozdzielnej. Miedzy posiłkami pic np. czerwona herbatę z ziołami. Polubić lekkość żołądka. No i znaleźć jakaś aktywność fizyczna która nam odpowiada, bieg spacery, basen rower, siłownia czy jakieś zajęcia grupowe.

Gość nowa_jaaa
magdalenko jak tam? gotowa ?? bedzie ciezko na poczatku ale poradzimy sobie z tym