Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udoczkin

co czułyście biorąc pierwszy raz fiutka do ręki ?

Polecane posty

Gość udoczkin

to była ekstaza czy odraza ? A może coś innego ?

Gość sweet sacrifice
dla mnie to nie było nic nadzwyczajnego, tak jak dotkniecie każdej innej czesci ciała

Gość kjkkkkkkkkkkk
dla mnie to bylo wstretne

Gość aż jęknęłam z rozkoszy:P
Taki był twardy,wilgotny,żylasty--spory jednym słowem. i dał mi rozkosz tak jak sie spodziewałam;)

Gość udoczkin
sądząc z tego co piszą różni w książkach to pierwszy kontakt jest traumatycznie pozytywny i zauroczenie pozostaje dożywotnie. AKURAT PISARZY NIE POMNĘ ALE TAK PISALI.

Gość jabłako
to było przyjem odczucie. Pamietam też, że powiedziałam, że jest wielki. Facet był wniebowzięty. Potem okazało się, że miał kompleksy, i że rzeczywiście byłz tych mniejszych. No, cóż, ale tego wtedy nie wiedziałam bo nie miałam porównania. Taki kolejny argument, dla zwolenników dziewic :D

Gość kol. Doroślak
dziewice są wdzięczne i pocieszne. Ogólnie polecam je romatycznym naturom bo dla cipnych zbójów za mientkie są.

Gość two handed sword ;)
No to było spore pszezycie zwlasza jak odkrcil do mnie lepek , puscil perskie oko i zagił cieplym barytonem -"Jak minął dzień, jak minął dzień dzisiejszy, Jak minął dzień, czy warto się obejrzeć.."...wtedy wlasnie przestalem pić,...

kol. Doroślak - nie mówię o sobie ale czemu nie bierzesz pod uwagę że może w dziewicy drzemać coś takiego nawet "cipnego zbója" z wyobraźnią? :-P ;)

Gość kol. Doroślak
zbój to testosteron, a kobieta z testosteronem to nie kobieta tylko nie do końca udany facior. Jak mawiał ktoś "ni pies ni wydra, coś na kształt świdra".

zbój to testosteron, a kobieta z testosteronem to nie kobieta tylko nie do końca udany facior. - a jak ma się to do różnicy między dziewicą a niedziewicą?

Gość maślana kruchotka
wacio milusi jest bardzo i robi na mnie zawsze wrażenie