Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Engelsborn

Moja kobieta jest striptizerką

Polecane posty

Gość PawełGrudziadz
karol przecież to widać że to jedna i ta sama osoba z nami wszystkimi pisze wielce urażona i agresywna że nikt nie podziela jej poglądów i że sposób jej życia wcale nie jest najlepszy i najmądrzejszy... ja kończę debatę i proszę wszystkie osoby które piszą tylko za siebie nie z 10 ników tez odpuściły na dzisiaj temat może pani niedowartościowanej jutro nie będzie - to się na spokojnie pogada..:)

a ja się ciesze, że są tu normalne kobiety poza 15-letnimi gimshitami które mają zdrowe podejście do życia 🖐️

no ba! oczywizda i jeszcze po drodze stal się karolem_procentem :D naczytał się na ducha i już sam ze sobą gada

Gość jasiek i jula
Wiatm. Zazwyczaj panie " na rurce" sa sliczne, i bardzo seksowne. Niestety wiekszosc z nich ( nie mieszkam w PL) to sie po prostu kooorwi po katach.Wiadomosci mam z pierwszej reki bo kolezanka tanczyla 5 lat. Mysla doopa i forsa i jak najwiecej wyciuckac od faceta. Sa glupie, niedouczone, i nie jest to zwykly taniec na rurce. w wikeszosci klubow sa totalnie nago, i mozna siedziec w odleglosci pol metra od sceny i patrzec. Jak rzucisz dolara to doslowanie rozkraczaja sie przed twoja twarza.Niestety dla mnie to nie ma nic wspolnego z tancem.

Gość co za bzdury tu czytam
moze juz nie dobijajamy go bo sie chlopak zalamie

Gość jasiek i jula
Dla mnie posiadanie kobiety striptizerki nie jest powodem do dumy.Bo wiem ile kolesi dziennie bladzi po jej ciele,poza tym przy lap dance schodzi na dol ustami i dmucha w krocze,siada na kolanach ,piersiami sie ociera,i wiecej , wszystko w zaleznosci od klubu.nie chcialabym ( gdybym byla panem) zeby moja panna pokazywala wszystko i dla wszystkich.

Gość co za bzdury tu czytam
autor jak sam do siebie napisal oddalil sie pwnie na obiadek wiec juz nic nie odszczeknie

Gość karol_procent
Nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Po pierwsze nigdzie nie pisałem że mam kobietę striptizerkę. Bo nie ja założyłem ten temat choć niektórzy wietrzą już jakieś teorie. Ja osobiście kończę dyskusję, skoro jedna strona zamiast argumentów potrafi tylko się naśmiewać i obrażać.

Gość jasiek i jula
nie czekam na " odszczekanie" tylko na jego poglady,chodzi o dyskusje a nie zeby na siebie bluzgac blotem.:)

Gość Maraketta
Oczywiście, że jedna i ta sama osoba + jeszcze iwona_seksi to też autor tematu.

Gość Maraketta
I jeszcze jasiek i julia to autor pewnie.

Gość Maraketta
Haha co za podszyw.

Ja bym nie chcial byc z streaptezerka. Sprzedawanie widoku swoich tzytzkow i pyyzdy to kurestwo, w bardzo ladne slowo ubrane... To samo sie tyczy sponsoringu, tez kurestwo i tez w ladne slowo ubrane...

Gość chiuchaua24
może ciebie to twraz nie interesuje, ale jak będzie miała dzieci to będą miały zrąbane życie przez matkę striptizerkę, wszyscy je wyśmieją i po co wiązać się z taką KOBIETĄ i robić krzywdę dzieciom. POMYŚL!!1

Gość margorrr
chiuchaua24 striptizerka nie jest sie przez całe zyciue. Jak dziewczyna jest młodziutka i atrakcyjna to moze sie pokazywac bo zarabia i ona i klub ale nie jak jest starsza i po urodzeniu bachorka hehehe No chyba że mówimy o innych klubach, Ja o tych lepszych, nie o wiejskich spelunach.

Gość daj jakieś namiary
potrzebujemy cizi na kawalerski

Gość Engelsborn
nie za bardzo jest to mozliwe bo klub w którym dziewczyny akurat pracują nie zezwala na prywatne pokazy..... ale w necie takich ogłószeń jest wiele.... wystarczy poszukać pozdrawiam

Gość Gość

Moja dziewczyna też jest striptizerką.

Jesteśmy ze sobą od jakiegoś czasu, bardzo się kochamy i nie szczędzimy we wzajemnym okazywaniu uczuć.
W domu jest ciepłą, kochającą panią domu, dbającą o mnie jak nikt inny.
Uczy mnie wyrażania emocji, doskonale wie kiedy coś jest nie tak. Bardzo dużo ze sobą rozmawiamy.
Mamy dokładnie takie samo usposobienie, poglądy, poczucie humoru.
Uwielbiamy spędzać ze sobą każdą chwilę, bo zwyczajnie bardzo się lubimy. 
Swoją pracę traktuje jak teatrzyk. Kto był w klubie go-go prawdopodobnie zna zasady.
Akceptuję ją taką jak w dniu poznania. Wiedziałem o wszystkim od samego początku.
Mam do Niej pełne zaufanie i doskonale wiem jak wygląda jej praca.
Nie zamierzam jej zmieniać. Kocham ją taką jaka jest.