Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alincjijjja

czy pediatra może wypisać skierowanie do okulisty

Polecane posty

Gość alincjijjja

we wtorek chciałam iść z moim 5-latkiem do pediatry po skierowanie aby szybciej dostał się do okulisty. zaobserwowałam u niego że podczas rozmowy szybko odwraca wzrok w innym kierunku lub odwraca głowę a do tego mruży oczy. czy takie argumenty dja powód do nabycia skierowania.

Gość azu
do okulisty nie potrzeba skierowania.

Gość zonaKraka
Do okulisty przecież idzie się bez skierowania?

Gość lookoflooks
do okulisty nie trzeba skierowania

Do okulisty na NFZ nie potrzebujesz skierowania. U nas cała filozofia to taka że trzeba naprawdę nad ranem iść do rejestracji bo dziennie przyjmują tylko 12-15 pacjentów.Więc działa zasada "kto pierwszy ten lepszy".

Gość muffins_
potwór,zastanow sieco piszesz-to ze bez skierowania, nie znaczy ze cie przyjmą w dzien kiedy przyjdziesz:Onawet nie ma takiej opcji:O zapisy sa u mnie w szpitalu na 3 miesiace do przodu,obecnie na koniec grudnia zapisuja:Oi to i tak z tego co wiem nie najgorzej, w innej przychodni zapisuja juz na przyszly rok a do okulisty dzieciecego to sie czeka na bank z kilka miesiecy

Gość alincjijjja
ja właśnie nie che tyle czekać.

muffins_ ----->Nie mów że nie wiem o czym piszę skoro mnie nie znasz i wiesz jaka jest u mnie sytuacja :o Tak się składa że od stycznia chodzę regularnie z dzieckiem do okulisty dziecięcego na NFZ ( w przychodni) Nie ma zapisów z wyprzedzeniem.Rano wstajesz,odczekasz swoje i zapisujesz :o , ewentualnie czekasz na termin jaki podaje lekarka pod warunkiem że jesteś jej stałym gościem.

Gość alincjijjja
a jest ktoś kto wie gdzie najszybciej sie dostane w toruniu