Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doscskomplikowane

czy wszyscy mężczyźni chcą uprawiać seks analny?

Polecane posty

Gość doscskomplikowane

j/w :( byłam z trzema i kazdy chciał a ja nie zgadzałam się, czy sa gdzieś normalni?

Gość nocna zmiana ziuta
nic specjalnego, wole grote standardowa :classic_cool:

Gość doscskomplikowane
mnie się wydaje ze jak się nie zgodzi kobieta to w kóncu facet gdzies wywęszy okazję... i zrobi to z inną... kiedyś mój były chłopak wpchnął mi kilka razy na siłe myślałam żę umrę z bólu;(( czułam jakby mnie ktoś gwałcił

Gość Aguniia123
ej ludzie najpierw się nasmarujcie a później wkładajcie;D

Gość hgjryjr
ja rżne moją kobietę analnie a ona mnie straponem:P

Gość 69uwielbiam
a ja uwielbiam sex analny. uwielbiam sie kochac w ten sposob. wogole marzy mi sie sex z 3facetami.

Gość kejla
ja nie uprawiałam tylko raz seks analny. Nie wiem czy to normalne, (mimo że wcześniej się przygotowałam i miałam lewatywe) to podczas stosunku miałam wrażenie jakby chciało mi się kupę i gdy wkładam i wyciągał go to pomimo że defakto nie chciało mi się tego robić, to miałam cały czas takie odczucie.

Gość byku...
@doscskomplikowane tych trzech facetów to chyba było z tego forum, tutaj większość to pedalstwo, dobrze ze sie nie zgodziłaś, szanuj się kobieto. Facetów 100%-towych jest na pęczki, syfiarzy sobie odpuść.

Gość kołowrotek
podobno nie

Gość rainbow dick
ci chcą co mają małe fiutki i żadna cipka nie jest dla nich dość ciasna a większość ma małe fiutki ;)

Gość Gierys
Musisz zmienić podejście, bo wtedy nie będziesz używać czasu przeszłego w stosunku do słów " moi faceci".

Gość hghghghghghghgh6768
W osiągnięciu sukcesu ważna jest cierpliwość oraz delikatność w zachowaniach partnera, a zwłaszcza jego umiejętność pokonania podświadomego oporu psychicznego partnerki oraz oporu fizycznego zwieracza odbytu. Mięsień odbytu jest tak zbudowany i unerwiony, że zaciska się pod wpływem bodźców zewnętrznych np.: nacisku palca, prącia lub bodźców psychicznych, np.: na samą myśl o kontakcie analnym. Aby doprowadzić do rozluźnienia się zwieracza należy pomagać sobie środkiem poślizgowym. Zbyt pospieszne działanie, gdy zwieracz nie jest jeszcze rozluźniony wywoływać będzie ból zamiast spodziewanej przyjemności. Wszelkie schorzenia odbytu stanowią przeciwwskazania do podejmowania stosunków analnych z uwagi na możliwość powstawania wtórnych zakażeń i nasilania się objawów choroby zasadniczej. Są to takie schorzenia jak: wrzodziejące zapalenie jelita grubego, zmiany zapalne okolicy odbytu, wypryski, kłykciny kończyste, żylaki odbytu. Kontakty analne nie stanowią zagrożenia dla zdrowia partnerki, jeżeli przestrzegane są reguły bezpieczeństwa tej aktywności seksualnej

Gość rainbow dick
@wysokolibidowa mężatka bez urazy, ale może Ty jesteś obszerna a może nie ma wcale takiego dużego :P

Gość rainbow dick
@vera z cheshire niektórzy preferują aromaty hm ...szaletowe? ;)

Z czego wnioskujesz, że jestem obszerna? Mąż twierdzi, że mimo dwóch porodów pozostałam raczej ciasna. W każdym razie, przy większości pozycji, nie mieści się we mnie w całości :classic_cool: (tylko kiedy wypnę się doggy style to wchodzi aż do końca :P)

Gość rainbow dick
@wysokolibidowa mężatka no to gratulacje! :D

Gość bnbnbnbnrr
poszukaj sobie KRYPTOGEJA - oni brzydzą się anala

Gość rainbow dick
tak twierdzą faceci z małymi fiutkami

Gość kij_w
jest skuteczna metoda na pozbawienie checi dłubania w cudzym odbycie - się zesrasz w trakcie, to już mu ochota przejdzie na dobre

Gość Są tylko już zaklepan
Raczej propozycja ze wepchniesz mu wibrator , odrazu zwieje ewentualnie polubi i cię zostawi dla jakiegoś pana typu bear

Gość Faulik
jestem facetem i nienawidze seksu analnego

Gość Są tylko już zaklepan
Ale tak ogólnie czy tylko wtedy gdy robią ci to koledzy pod prysznicem?

Gość Faulik
wow ale zes mi pojechal poprostu dodalem cos do tematu a tu jak zawsze jakis szczeniak pocisnie zeby se podbudowac ego po tym jak koledzy na wf w podstawowce go ponizyli