Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiary mojego ciałka

Moje wymiary ciałka:) bardzo dużo?

Polecane posty

Gość dcsjnriufheurh
gremlin 27 to jak wytlumaczysz to ze moja siostra na jednych tabletkach przytyla 8 kilo a jak zjmienila tabletki to zaczela chudnac??? no i jak to wytlumaczyc?

Gość dcsjnriufheurh
lalkia aaa to mowisz duzo cwiczylas... eh i widzisz tak to jest ze jak sie raz zacznie cwiczyc to juz caly czas trzeba bo to jednak kurde i skora fajna gladka i nogi twarde i dupa tez a tak teraz FLAK:P

Gość Gremlin 27
Moze jest wrazliwa na nadmiar estrogenu a na progesteron nie. Skad mam wiedziec co brala ?

Gremlin 27 skoro tego wszystkiego nie wiesz to jak możesz mówić że ktoś wpierdala jak świnia że to nie hormony? Tu jedno mówisz tu znów drugie, zdecyduj się.

Gość dcsjnriufheurh
no i dodam ze jest bardzo szczupla dziewczyna i naprawde wpierdziela za 10 osob i wazy normalnie 53 kilo a jak zaczela brac te tabsy to ponad 60 i wszyscy dopiero w szoku byli:D wiec jak sie nie da jak sie da:P

Gość Gremlin 27
Dieta mozna kontrolowac hormony jezeli puchniesz po tabletkach antykoncepcyjnych przez estrogen ktory zatrzymuje wode w organizmie to przestan obzerac sie sola i zobaczysz czy nadal bedziesz tyc.

Gość lalkia s
dcsjnriufheurh nom ćwiczyłam, ale nie ważyłam mało ważyłam około 54-56 kilo a cyc zawsze miałam duży teraz na mięśniach mam tłuszczyk którego muszę się pozbyć najbardziej wkurza mnie brzuch, kiedys mialam wciecie wieksze ale biodra zawsze waskie :/

Gość dcsjnriufheurh
hmm no ja oczywiscie nigdy tabletek nie bralam i wiem ze mojka waga zawsze nie byla niska ale ja nie ubolewam bo przy wzroscie 168 waze 65 wiec plakac nie bede a jesc lubie zwlaszcza chleb:) i zadnych tabletek never ever:) szkoda watroby:D i jeszcze jak mialabym spuchnac to nie dzieki:D

Gremlin 27 ja dostałam źle dobrany zastrzyk i się zaczęło, nie wmawiaj mi że się objadam jak świnia...

Gość dcsjnriufheurh
no wiec a widzisz u mnie na odwrot ja mam miesnie na tluszczu z czego to drugie przewaza:D

znacie jakieś dobre ćwiczenia?

Gość dcsjnriufheurh
no wiec wlasnie ci lekarze to daja tabletki i wsio inne na zawolanie bez badani wogole wiec do dupy z tymi ginami i ich metodami antykoncepcyjnymi. najepsza metoda to i tak na zawsze pozostanie BRAK SEKSIU

Gość dcsjnriufheurh
no toz napisalam o cwiczeniach:P czytaj troche:P:P a6w poczytaj. na brzuch zwlaszcza:) ale to raczej o rzezbienie po schudnieciu chodzi...

Gość kaszalot do ntej potęgi
a co ja mam powiedzieć? biust(znaczy to miejsce gdzie powiniem byc)83cm pod biustem 70 talia 62 biodra 86 udo 47 wyglądam kretyńsko:(

Gość dcsjnriufheurh
no a czemu kretynsko wygladasz. w sumie to chyba normalnie wygladasz? nadwagi to tu nie widac...

Gość Gremlin 27
Obrzerac sie jak swinia nie koniecznie znaczy pochlaniac tony jedzenia ale jesc smieci! Masz problemy hormonalne to zacznij od wizyty u endykrynologa zrob badania i idz do dietetyka zamiast lamentowac. Schudnac moze kazdy bez wzgledu na geny czy "choroby" tylko ze to kosztuje troche wysilku. Latwiej uzalac sie nad soba i nic nie robic albo oszukiwac samego siebie.

Gość lalkia s
dcsjnriufheurh ja wiem jak mam ćwiczyć :) po prostu dałam sobie za dużą taryfę ulgowa i zanieabalam sie o dziwo moj facet sie ucieszyl jak przytylam Oo

Gość lalkia s
kaszalot do ntej potęgi masz po prostu chłopięcą figurę jesteś szczuplutka ;)

Gość dcsjnriufheurh
ehh facet sie ucieszylby jak ja bym 40 wazyla:D w ciazy:D

Gość dcsjnriufheurh
ehh facet sie ucieszylby jak ja bym 40 wazyla:D w ciazy:D

no do nadwagi to mi daleko, raczej granica niedowagi ale wymiary takie byle jakie, co zrobić żeby w biuście było wiecej a reszta została tak jak jest?da sie?poza plastyka oczywiscie. mam wrazenie jak na siebie patrze ze mam za duzy tylek, a chodzi o to ze mam zaburzone proporcje:O

Gość lalkia s
mój zawsze lubil biusciaste i takie pelniejsze ale ja wole siebie sprzed roku

lalkia s- no niby szczupla ale widze sie grubo przez ten tylek w porownaniu do mikrobiustu:(

Gość dcsjnriufheurh
jej kaszalot Ty sie wez nie przejmuj takimi glupotami.Ponos sobie ze 4 dodatkowe kilo na szyi i wtedy porozmawiamy na temat kregoslupa na innym forum. ja bym wolala miec mniejsze. mam rozmiar 80d i w ciazy byl 85 e i bylo ciezko. plecy bolaly a idz Ty ja bym wolala Twojecycki

Gość lalkia s
kaszalot możesz spróbować z tabletkami anty bo biust robi się pełniejszy jeśli będziesz miała odbrze dobrane tabsy i będziesz ćwiczyć to nie pwinnaś przytyć (tylko proś lekarza żeby dobral je dobrze!) ale to ryzyk fizyk napewno biust powiększy się jeśli byś przytyła, ale musiałabyś dużo ćwiczyć żeby brzuch był płaski

Gość lalkia s
a najlepiej to kup sobie wkładki do cycnika i polub swoją figurę my tu gderamy ze schudnac trzeba a ty nie maszz tego problemu ciesz się ;) i powiem ci ze w kostiumie kapielowym duze cycki ciazą na szyi niemilosiernie

Gość dcsjnriufheurh
ehhh no i jak sie w szyje sznurek wbija... koszmar

Gość dcsjnriufheurh
juz bym se wolala wkladki silikonowe wkladac:d

biore tabletki Yasmin i to pierwsze po ktorych nie tyje ale biust hmm moze troszke sie napial ale nie urósł. jak bym utyla to najpierw utyje w brzuchu i wtedy bede wygladac jeszcze koszmarniej,biust zawsze mam nieadekwatny do reszty. moze macie racje,nigdy nie patrzylam na biust jak na dodatkowy ciezar tylko jak na cos co kazda kobieta powinna posiadac. podnioslyscie mnie na duchu 🌼

Gość dcsjnriufheurh
ehh lasencja biust wyglada dobrze ale dla tych co nan patrza a nie dla tych co to go nisza:P a juz nie wspomne o zaletach biustu dla tych ktorzy sie z niego posilaja:D