Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supertata

Czy być samotnym ojcem to duża przeszkoda ??

Polecane posty

Gość @@@456
wiesz nie znasz dnia ani godziny ;) a ze mną ostatnio chciał się umówić facet z callcenter :) dzwonił z mojego banku i tak jakoś od slowa do słowa i zapytał czy nie poszłabym z nim na kawę , także wiesz ... ;)

LCroft - ale ja całkowice ją biorę pod uwagę. Jak wcześniej pisałem - nie szukam na sile, nie rozgłaszam sie z tym itd.... jak sie znajdzie to sie znajdzie jak nie to nie... musu nie ma... z drugiej strony nie chcialbym być sam :(

Gość @@@456
przepraszam jeśli będę mało delikatna ale dużo masz za sobą takich "podejść"? (przepraszam jak to brzmi ale nie znajduję innego słowa)

Gość @@@456
nie :) już ci mówiłam ja jestem wybredna

Rozumiem ; Nie jesteś sam , masz cudeńko do wychowania , a potem "rozrywka":) Oj wiem o czym mówisz , brakuje Ci kobiety , ciepła, uczucia , to wcale nie jest takie proste , zanim komuś oddasz serducho , musisz je podzielić na dwa .Jest też inna opcja...są kobiety bezdzietne , albo te, które nie mogą mieć własnych pociech, być może się mylę , ale te ostatnie mogą dać dziecku , to czego potrzebuje ; Piszę jeszcze raz...Córeczka jest Twoim priorytetem...a reszta ...kiedyś znajdziesz i seks :)))

Gość @@@456
supertata chyba intensywnie odpisuje na emaile :)

Gość sama_mamaa
to jest tak łatwo powiedzieć weź i szukaj. Szukanie kojarzy mi się z desperacją jakoś :/ Wolałabym żeby mnie miłość tak po prostu odnalazła. Wiem, ze to możliwe, dlatego jak na razie ja nie rozpaczam :) Jak moje dziecko będzie większe, to będzie można więcej rzeczy robić, a przede wszystkim jeździć i zwiedzać :)

Gość @@@456
jesteś teraz w pracy?

Gość @@@456
właśnie idę robić kawę, zapraszam, uwielbiam kawę :) trzeba sobie serwować małe przyjemności

Gość fajna..
Myślę ze to bez znaczenia czy jesteś samotnym tatusiem tylko czy trafisz na mądrą kobietę czy nie :) pozdrawiam ..

Gość agaMM
My sobie tez radzimy.:) Smutne dla mnie sa tylko wolne dni.Teraz chodzimy sami do parku,na basen itp.Staram sie tego nie okazywac corce,ale w srodku mi smutno. Jeszcze sama nie uporalam sie z ta sytuacja. Chcialabym tez codziennie mowic z przekonaniem,ze bez taty radzimy sobie swietnie.:)