Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supertata

Czy być samotnym ojcem to duża przeszkoda ??

Polecane posty

Gość @@@456
wiem jak trudno ogarnąć wszystko w pojedynkę ja od 6 lat wychowuję sama córcię i bywa bardzo ciężko szczególnie jak mała chorowała a ja jeszcze kończyłam studia, masakra

Gość MalutkaMyszkaaaa
Ja jestem samotną mamą 2letniego syna. Mieszkamy we Wrocławiu. Boję się tyo tego, że samotny ojciec mógłby faworyzować swoje dziecko..

Gość @@@456
uciekam na razie bo muszę wyskoczyć na miasto ale topic będę śledzić i życzę owocnych poszukiwań bo z mojego bliskiego otoczenia wiem, że to możliwe znaleźć kogoś wartościowego dla kogo dziecko to nie ciężar a dar :)

Gość KarolaaaaaaA
Przepraszam jeśli coś przeoczyłam, ale ile lat ma Twoja córka?

MalutkaaMyszka musisz spróbować chyba :) Ja też tej pewności nie mam. To działa w dwie strony... @@@456 - obyś miała rację ;) KarolaaaaaaA - 4 :)

Gość supertato trzymam
kciuki, jezeli szukasz madrej kobiety, zebys ja znalazl. Zaloze sie, ze wiecej kobiet bedzie chcialo ciebie niz kogos, kto swoje dzieci opuscil. Sama bym do ciebie napisala, gdybym nie miala ukochanego - ktory opiekuje sie swoim dzieckiem pol na pol z byla zona (mozna i tak)

Gość MalutkaMyszkaaaa
Próbuje swojego łobuza położyć spać.. matko jakie to trudne. heh

Gość @@@456
widzisz ty szukasz i nie możesz znaleść a ja nie szukam i sami mnie znajdują ale jakoś ja mam chyba blokadę jakąś albo taka jestem wybredna ;) uciekam bo mnie szef zabije jak nie załatwie tej sprawy na mieście, będę później

Gość KarolaaaaaaA
Fajnie wiedzieć, że są tacy faceci jak Ty, daje to nadzieję, że samotna matka może właśnie kogoś takiego spotkać i być szczęśliwa. Żeby tylko był czas na spotkanie takiego faceta....

Gość MalutkaMyszkaaaa
A Twoja córka co teraz robi?

Gość KarolaaaaaaA
Ty mnie też, bo marzy mi się, żeby jeszcze poznać kogoś wartościowego w swoim życiu i jak widać szanse są :)

no ale jak widać mozliwości są albo za granicą albo daleko :P jakos z mojego rejonu nie ma tutaj zadnej samotnej mamusi :(

Gość KarolaaaaaaA
Mieszkam jakieś 40 km od Ciebie także nie tak daleko. Ale rzut beretem to też nie jest :)

Gość kasia666777888
a czym Ty sie zajmujesz?

Gość KarolaaaaaaA
e-mail: oli_mil@wp.pl

Gość sama_mamaa
ja też jestem samotną mamą i chyba nie przeszkadzałby mi związek z facetem, który ma dziecko :) a co do studiów, to ja się właśnie wybieram - oczywiście na zaoczne. Tylko w dni powszednie nie mogę się za bardzo wyrwać nigdzie bo jestem z synkiem, ale nie przeszkadza mi to :)

Gość @@@456
aaaaaaaaaa nic nie załatwiłam ale to nic nasze urzędniczki są boskie poprostu :(

Gość @@@456
ale wracając do tematu nie lepiej jest szukać w realu bratniej duszy? Zacznij chodzić z córcią na basen, do kina itp. może tak będzie szybciej? chyba, że jesteś nieśmiały..

na śmiałość nie narzekam ale hmmmw kinie samotną matkę poznać - średnio mi sie wydaje....na basenie też wszyscy zajęci... basenem :) poza tym zagadam i zaraz przyjdzie mąż :D hehe też jest takie ryzyko... ale racja - cos robic trzeba..

Myślę , że powinieneś jeszcze poczekać z wyborem partnerki , ponieważ Córcia jest mała i każda "ingerencja" w Wasze życie , spowodować może niekomfortową sytuację dla dziecka. Cierpliwym bądź , a będzie Ci dane :)))) Jaką masz gwarancję , że dziewczynka zaakceptuje Twój wybór ? Z tym się powinieneś liczyć najpierw . Ale...co ja tam wiem :)))