Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supertata

Czy być samotnym ojcem to duża przeszkoda ??

Polecane posty

Gość skorosieboi
Autorze, a Ty ile masz lat?

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyz
hej, 4-latek potrzebuje mamy, w porządku, ale jeżeli jest tylko tata, to żadne nieszczęście, jest jak jest, życie czasami daje po głowie nic na siłę kobieta, z którą się zwiążesz musi pokochać Was oboje i tyle a Ty musisz mieć szeroko otwarte oczy i cholerną pewność, że kobieta wie co robi, że nie zniknie, jak przestanie być kolorowo-początkowo, bo Ty jakoś sobie poradzisz, dorosły jesteś, życie pewnie już nie raz kopanika Ci dało...ale dziecko...zawsze ono przede wszystkim;-)

Gość lkjopop[p[
współczuję :( kurcze dla mnie jeśli już miałaby być jakaś przeszkoda to tylko sposób rozwiązania małżeństwa - rozwód (ślub kościelny i te sprawy) Ale dziecko - nigdy! Także głowa do góry :) Znajdzie się jakaś fajna :) A może Ty się za mało "reklamujesz" ;) Kobieta widząc faceta z dzieckiem prawie zawsze myśli, że ma on żonę/partnerkę.

Gość sorcha
szacun dla wszystkich samotnych rodzicw

Mam 32 lata. Dzięki za szacun ;) HEHEHE No może fakt - za mało się reklamuję.... bo sie nie reklamuję ;)

Gość To zależey czego
a z jakiego miasta?

Gość To zależey czego
eh... troche daleko :(

Gość To zależey czego
troche to tak naprawde dalej :) Moja kolezanka o której CI pisałam wczesniej jest z Poznania.

Gość skorosieboi
Ja mieszkam z 10km od Ciebie :D No to jak z tą sympatią? A może TY oczekujesz panny bezdzietnej, co?

No to fakt :) To już kawałek :D Szczególnie na początek znajomości - daleko na częste spotkania....

Gość bedwyn
o, to niedaleko mnie, ale dla mnie jesteś z kolei nieco za młody ;)

Może dlatego, ze szukasz?? Tak szczerze, ja nie jestem za tymi wszystkimi portalami społecznosciowymi bo nigdy do konca nie wiesz na kogo trafisz. Na wszystko przyjdzie czas. Wiem, napewno jest Ci ciężko ale na siłę niestety nikogo sie nie znajdzie

ale właśnie ja hmmm w sumie nie szukam jakos na sile portali nie mam, na randki nie chodze. Nie widze nawet kandydatek jakbym chcial :/

Gość skorosieboi
Dokładnie, kobieta z takim samym doświadczeniem jak Ty zapewnia większą płaszczyznę porozumienia. takich szukaj. na sympatia.pl :) Powodzenia:)

Gość chaaaa
Ja sympatii nie polecam, byłam tam przez krótką chwilę, za namową koleżanki... i bardzo szybko pożałowałam:)

cudze dziecko zawsze jest przeszkodą w związku. i nie ma w tym nic dziwnego.

Gość dchgdhgdh
szczerze, to w większosci kobiety które w takich zwiażkach nie były nie mają pojęcia o czym piszą mówiąc że im by to nie przeszkadzało. Faktem jest , że jeśli chcesz miec szanse na stworzenie rodziny zwiąż się z kobietą z dzieckiem. Wtedy obie strony bea musiały chodzić na kompromisy i nie będzie przeświadczenia czucia się pokrzywdzonym. Niestety w przypadku kobiety która nie ma dziecka, chyba nie oczekujesz że będzie ok. Szansa jedna na tysiac, że sie uda.

Gość chaaaa
supertato, a masz syna czy córkę ?

Gość fertyuli
świadomie szukaj takiej z dzieckiem, najlepiej jeszcze jak w wieku zblizónym do twojego dziecka, wtedy będziecie z podobnymi problemami się borykac i łatwiej będzie przetrwać:)

Gość kahinna
sa bbbaby co z 5 lub wiecej dzieci -znalazly-amanta -wiec-kazdy samotny rodzic ma szanse

Gość dchgdhgdh
wiem że mam rację z doświadczenia, w pewnym wieku i jak się ma dzieci do związków trzeba podchodzic z głową bo można unieszczęsliwić oprócz siebie jeszcz wiele innych osób.

Gość dchgdhgdh
ale chyba nie o to chodzi żeby znależć byle kogo tylko odpowiednią osobę. Nie sztuka znaleść faceta rodzicowi z dzieckiem, tylko sztuka takiego z którym można stworzyć dobrą rodzinę

Gość skorosieboi
Oczywiście, że to jest realna przeszkoda. Ja mam 34 lata i naprawdę wiem co mówię.