Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna....

Czy ktos tak mial? Slaba kreska na tescie w 8 tc?

Polecane posty

Gość smutna....

Czesc dziewczyny, nie wiem co mnie podkusilo ale juz sobie pluje w brode... Pierwszy test ciazowy zrobilam 1 wrzesnia, wyszla druga blada kreseczka. Po kilku dniach byla juz calkiem widoczna a w polowie wrzesnia koleny test i 2 mocne, grube krechy, ta oznaczajaca ciaze nawet silniejsza od drugiej. Dzis znalazlam w szufladzie 1 zapodziany test, wiec go zrobilam. I co? Druga kreska (ta ciazowa) blada. Zglupialam. Zaczelam myslec, ze hcg spada i juz po ciazy. Po co ja to robilam??? Wizyte u lekarza mam dopiero 3.09 i chyba umre z niepewnosci do tego czasu :( Jestem w 7tc4d. Mam sie przygotowac, ze juz pozamiatane? :(

Gość smutna....
Wizyta u lekarza oczywiscie 3.10, nie 3.09

Gość Karolinka_Malinka
Spokojnie nie ma co panikować na zapas druga kreska była nieważne czy blada czy wyraźna ale była. testy są różne i różnie pokazują nie denerwuj się bo ti tylko szkodzi tobie i dzidziusiowi

Gość smutna....
to byl test tej samej firmy, co wszystkie poprzednie zrobione testy (kupowalam zestaw paskowych) ale ja jestem glupia... Karolinko Malinko, dziekuje za podniesienie na duchu... ale niestety nie umiem sie nie denerwowac ;(((

Gość smutna....
up

Gość to nic nie znaczy
a jak się masz denerwować to zrób betahgc dzień po dniu i zobacz, czy przyrasta.