Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drinke classi

Gdybym widział ofiarę wypadku albo gwałcona dziewczynę na pewno bym nie pomógł -

Polecane posty

Gość drinke classi

I wkurwia mnie, ze panstwo zmusza obywatela do udzielenia pomocy, a gdy nie pomozesz to przesrane. Jak by mnie obchodzil los obcych, jakis ludzi. Niech się roztrzaskiwuja samochodami, albo gwałca ile wlezie, nie moja sprawa, dlaczego ktos mnie zmusza bym pomogł komukolwiek. I nie pierdolcie teraz ze sam zaplacze o pomoc innych - nie tak nie będzie.

Gość drinke classi
Nie patrz bo się boję

Gość drinke classi
Co :D może i prawda. Dobrze że masz małe bo bym się bardziej bał.

Gość drinke classi
Poważnie? Masz bardzo zimny uśmiech.

Gość drinke classi
Najwyraźniej tak.

Gość 3212312
JA TEZ BYM NI E POMOGŁA, NIENAWIDZE LUDZI

Gość Gimmbaza?
Pani z małymi oczyma. Nie rób tych xD bo zalatuje gimnazjum.

Gość Gimmbaza?
Gdzie tu macie debile prowo. Wszędzie debile weszycie prowokację??

drinke classi mało wiesz na ten temat:) masz obowiązek ale jednocześnie nie masz:) możesz nie udzielić pomocy jeśli to zagraża twojemu życiu lub może zagrozić :) zapewne nawet nie masz pojęcia na temat "pierwszej pomocy" a szkoda bo gdy stanie się coś twoim bliskim Ty będziesz stać i patrzeć jak umierają i czekał na karetkę a oni maja tylko 4,5 minuty:) i wtedy Ty będziesz błagał aby ktoś ich ratował a ktoś Tobie powie "a huj mnie to obchodzi" i co wtedy? Dziwne jest nasze społeczeństwo:) ludzie się boją pomagać albo zwyczajnie nie chcą bo ich to nie dotyczy. Ja w torebce nosze maseczkę i rękawiczki ZAWSZE!!! Miejsca dużo nie zajmuje a jednak:) nie wiem to może jakaś moja dziwna wizja ale ja już tak mam :) nie wiem jak ludzie tak mogą...

najlepiej jest czerpać radość z pomagania innym, nawet w drobiazgach. ale niektórzy nie potrafią czerpać radości z niczego. Nie warto sobie szarpać nerwów takimi jednostkami

Antyfemiszowinistka - tu nie wolno używać XD bo jesteś automatycznie odbierana jako "gimbusiara" kiwi - jego los bliskich nie obchodzi zapewne bo i sam nie ma zamiaru się o nic prosić jest takim zwyrodnialcem, psychopatą strach się bać :D 😭

Gość qwert1122
Wyjeb się na ryj na torach albo wpadnij pod samochód i jeszcze lepiej -mieszkasz we wiosce pod bizona

ja bym chętnie pomogła Donaldowi ale jemu chyba nikt nie jest już w stanie pomóc :(

eric pizda nie masz obowiązku ratować np bezdomnych którzy są brudni maja w huj chorób i td:) bo to zagraża twojemu życiu:) selekcja jest prosta :) a co do ładny brzydki to to głupota:) ładny to uratuje, brzydki to niech umiera :o

"jak bardzo ograniczonym trzeba być żeby oceniać ludzi po emotach.. i kto tu jest gimbusem..." to pytanie kieruj do autorek tematów "whedif wypierdalaj z foruma" ;)

bardzo się przejęłam jestem tu aby się mścić XD joke hejters gona hejt end podszyws gona podszyw XD

eric pizda :) oddychaj, spokojnie, to tylko forum, nikt sie tu nie przemuje takimi jak ty :) nie wysilaj sie bo ci żyłka pęknie. Założe się że jesteś spoko osobą zagubioną za ekranem monitora ;) nie hejtuj

Gość Światły Żeglarz
Ja jednak napisze mimo wszystko......szybko możesz żałować tego co tu piszesz.Wyobraź sobie,że tonie twoje dziecko a ty nie dasz rady sam go uratować(duża odległość od brzegu,silne wiatry,prądy itd).No i obok stoi typ podobnie myślący jak ty teraz.....co byś czuł????Z pewnością nie przekonanie o swej racji tu i teraz.Może pisać że do czeoś takiego by nie doszło...owszem możesz ale nigdy pewnych spraw się przewidzieć nie da a zdawanie się na ekstremalny nihilizm jako miarę twych osobistych wolności i swobód jest bardzo głupie moim zdaniem.